Montezemolo, Massa'dan Performansını Sürdürmesini İstiyor

yazar:

kategori:

 

Massa’nın son yarışlardaki performansı, yeni anlaşmatı güvence altına alacağı konusunda söylentileri güçlendirdi; hatta kendisi de anlaşmaya yakın olduğunu söyledi.

Bununla birlikte Montezemolo, Brezilyalı pilotun formunu sürdürüp sürdüremeyeceğini görmek istediğini belirtti.

Paris Otomobil Fuarı’nda konuşan Montezemolo: “Spa’dan bu yana ortaya koyduğumuz performansı korumayı umuyoruz. Singapur’daki sonucun ardından Japonya’da da benzer bir performans (umuyorum)”

Singapur’da denenen yeni arka kanadın başarısızlıkla sonuçlanması ardından Montezemolo, bir anca yeni güncellemelerin hazırlanması gerektiğini ifade etti.

Montezemolo: “Aracı geliştirmeli ve aracın tasarımına ekleyeceğimiz her yeniliğin, pistte karşılığını vermesini sağlamalıyız”

 


Yorumlar

  1. Yalnız resimde de ne sıkmış Massa'nın elini Monte 😀 Acaba babası filan olabilir mi 😀

  2. Onlarca efsane isim Ferrari'de yarışmadan emekli olmuş, vettel'in ne özelliği var da illa ki oturacak o koltuğa deniyor. Monte asla ikinci alman furyasını başlatmayacaktır.

  3. Mclaren Vettel'i, Mercedeste Hamilton'ı alıyormuş, ne olay olur ama

  4. Benim sayısal loto tutar mı dostum ? 🙂

  5. Muammer UYAR avatarı

    Alonso ferrari den ayrılmadan vettel ferrari ye getirilmez… Alonso da bu formunu korursa 2017 den önce ferrari den gitmez. Vettel de redbull iyi araç verdiği sürece ve ferrari bu rekabet seviyesinde devam ettiği sürece ferrari ye gelmez.

  6. Bir gün herkes Ferrari'de yarışacak gibi olmuş 🙂

  7. Ferrari%100 avatarı

    Herkeste çok kesin çok çiddi yorumlar yapıyor ama hepsi bi teori gibi yani gerçekleşirmi gerçekleşmezmi belli değil herkez aklından geçeni söylüyor

  8. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Bence Vettel mutlaka Ferrari'de yarışacak. Aksi çok sürpriz olur. 2014 mü olur 2016 mı bilmem ama kesinlikle bir gün Ferrari'de olacak.

  9. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    3-5 gündür herkes Vettel 2014 te Ferrari'de diyor. Bu bilgiyi nerden aldıklarını öğrenmek isterim. Bunu Ferrari'mi söyledi, Vettel'mi söyledi, yada basın söyledi diye mi böyle oldu.

    Adam belki McLaren'e gidecek ?? Veya gitmeyecek bir yere.. İlginç yorumlar..

  10. Massa kendi iyiliği için Ferrari'den ayrılmalı. Adamın psikolojisi bozuldu resmen. Orta sınıf da olsa başka bir takıma gidip yeni bir başlangıç yapmalı, temiz bir sayfa açmalı kariyerinde. Zaten yeterince para kazanmıştır şimdiye kadar. Adam gibi yarışıp zevk alır, saçmasapan tartışmaların odağında olmadan.

  11. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Massa kendini yarışa verebilirse harika işler yapabilecek kapasitede.Ama konsantre olamıyor, daha sezon başlamadan Massa'nın yerine kim gelecek konuşmaları başlıyor.Ferrari Massa ile en az 1 sene daha devam eder.Ancak önümüzdeki senede bundan farklı bir performans bekleyemeyiz, Çünkü 2014'de Vettel'in Ferrari'de olacağı neredeyse Kesin.

  12. DreamOfWinD  avatarı

    Anlaşılan Ferrari eğlence aramayıp bir sene daha Massa ile kalacak. 2014 de de Vettel gelecek (malesef)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir