Basın: "McLaren, Hamilton'ın Yerine Perez'i Getiriyor" -Güncel-

yazar:

kategori:

 

Hamilton’ın Mercedes’e geçeceği haberi artık ciddi olarak bugün bekleniyor ve şimdiden İngiliz pilotun yerine kimin geçeceği haberleri de ortaya çıkmaya başladı.

Perez, aslında Ferrari Pilot Akademisi üyesi ve daha önceden takımla teste de çıkmıştı.

Ama Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, Meksikalı pilotun Maranello kökenli takım için henüz yeteri kadar tecrübeli olmadığı ifade etmişti.

Genç pilotun özellikle bu sene gösterdiği performans, McLaren’ın da dikkatinden kaçmadı ki Hamilton’ın ayrılması durumunda yerine geçebilecek en ciddi aday.

İngiliz takım daha önce de bu şekilde genç pilotları transfer etmişti. Bunlardan birisi de, Sauber’de sadece 1 senelik tecrübeye sahip Kimi Raikkonen ile anlaşılmıştı.

Takımda Button gibi tecrübeli bir ismin yanında genç yetenek Perez, kulağa uyumlu bir ikili olarak geliyor.

Bu transferden sadece Perez de kazanmayabilir; çünkü McLaren, dünyanın en zengin adamı Carlos Slim’in şirketi Telmex ile masaya oturabilir. Tabi bu durumda Sauber, ciddi bir desteğini kaybedebilir.

 

Güncelleme:

Son gelen bilgiliere göre McLaren ile Sergio Perez anlaştı.


Yorumlar

  1. perez tam bir fiyasko bana göre ne demek istediğim sezon içinde daha iyi anlaşılacak.

  2. En kötü ihtimalle Sauber'e geçmeli…bu şekilde kavruk bir oğlan için bırakmamalı!

  3. Saydığın bütün kazan lar, Lewis araca bindiği anda kaybet olur. Lewis le pist üstünde kazanırsın diğerleriyle sadece senin dediğin gibi kağıt üstünde.

  4. Perez'in performansını göreceğiz bakalım. Dediğin gibi Hamilton bir şekilde pole atıyordu takımı. Singapur'da sıralamada Maldonado'yu gördük, herkes yapamaz bunu. Bakalım Mclaren ve Lewis seneye neler kazanıp neler kaybedecekler.

  5. Perez olmaz. McLaren da yarışamaz bu adam. Sadece para için getirilmez bu adam. Sadece lastikleri iyi kullanan Sauber ile yarışta iş yaptı bu güne kadar.

    Di Resta boşta dururken hatta Kimi bile varken Perez inşallah olmaz. Çünkü Button la aynı tip bir adam bu.

    Gelirse de tabi inşallah yanılıyorumdur. Ama Perez ve Button ikilisiyle şampiyonluklar zor.

  6. mclarenden resmi açıklama geldi beyler, perez mclaren'de..gün içinde de hamilton mercedes olayı açıklanacak büyük ihtimalle.. kaynak: Serhan Acar

  7. Bir sürü kazanç saydın da Günay,Hamilton sonuçta.Pistin en iyi 3'üne sokar herkes.Perez'in daha ne olduğu tam belli değil.Lastik koruma dışında muazzam performansı yok.İşte bu tüm kazançları götürür.

  8. Haber dogrulandi arkadaslar Mclaren Perezle Anlasti…

  9. Bunlar doğruysa Perez en iyisini yaptı. Ferrari'ye gidip şu sıralar her türlü 2. pilot olup, psikolojiyi bozup Massa'nın 2008'i gibi bir şans gelmesini beklemektense iyi bir yere attı kapağı. Kendini iyice ispatlarsa gelecekte Alonso'nun yerine birinci pilot olarak bile gelebilir. Perez için: Kazan.

    Mclaren'in Vodafonu kaybedeceği söyleniyordu, doğrudur muhtemelen. Perez'in dev sponsoru Telcel Mclaren'e ciddi yatırım yapacaktır, motor parası ödeme işini düşünmeyecekler. Mclaren için: Kazan.

    Lewis Hamilton çok hızlı ama dengesiz bir pilot. Tripleriyle vs. Mclaren'in başına epey dert açtı şimdiye kadar. Şu twit olayı da tuz biber olmuştur. Perez sakin birine benziyor, oturaklı bir çocuk. Mclaren için: Kazan 2.

    Jenson Button takımda kendine daha iyi bir yer edinebilir, Perez nasıl çıkar bilmiyoruz ama en azından Lewis gitti. Button için: Kazan.

    Epey karlı bir iş gibi görünüyor kağıt üstünde.

  10. elvan dalton avatarı

    Bence Di resta daha mantıklı bir tercihti.

  11. Şuan gadı geçen pilotlar içinde McLaren e gelebilecek/gelmesini istediğim iki pilottan ikincisi,ben Lewis giderse Maldonado ile anlaşırlar diye bekliyordum ama Perez de iyi bir seçenek,üstelik çok daha genç.
    Yanlış hatırlamıyorsam Vodafone anlaşması da bu sene bitiyor ve yenilenemeyecek , bu durumda Perez ile birlikte ana sponsorumuz da değişebilir.

  12. Bu ne yaaaa?
    Perezle anlaştılarsa, hamilton haberi doğru demektir:(
    Schumi bırakıyormu yani?

  13. lewisin ayrilmasinin Mclarenin elinde olan bir durum oldugunu zannetmiyorum sahsen.. bence bu durum hayirli bile oldu denilebilir Mclaren icin.. lewis yinede en hizli pilot griddeki ama tur basina 1 sn fark yiyen mercedesle kontrati boyunca asla sampiyon olamayacak…

    ayrica kimi gelsin diyenlerede anlam veremiyorum bu adam zaten isteseydi su anda mclaren icin yarisiyor olacakti ferrariden ayrildigi sezon.. 25 milyon dolari tercih etti o sezon …

  14. rocco junior avatarı

    Ferrari,bu adami kaptırmakla bence hata etti.Üstelik en büyük rakibine kaptirarak.Genç,yetenekli,cesur bir pilot olmasına rağmen idare edilebirdi.Kimse daha ilk yıldan Fernandoya meydan okuyacak değil Ferrari'de(Ferrari)İlk kez görüyorum bir takımın genç sürücü akademesinden yetişip de ana rakibine gittiği.Dah hazır değil lafının bir anlami yoktu sayın Luca Di…Yine hatalı bir karar aldılar ne diyelim kendisine başarılar.Seneye her takım pilot kalitesi olarak eşit gibi.Yani çok güçlü bir pilot ekürisi yok

  15. McLaren announce Bernd Maylander as Lewis Hamilton replacement. They say his number of laps led and lack of crashes was a big factor

    :)) Mclaren Lewis'in yerine Bernd Maylander'i alacakmış. Bu sene lider gittiği tur sayısı ve hiç kazaya karışmamış olması bunda büyük etkenmiş!

  16. mc laren bana göre çok yanlış yapıyor perez asla bi hamilton olamaz

    hamiltonun pistte yarini dolduracak kimi vettel alonso var bunlardan biri olmazsa

    bence hulkenberg ve di resta çok başarılı bu ikisinden biri gelmeli

    perez gelirse button 1. pilot olur

  17. Hiç sanmam. Ya MGP'de idari göreve gelecek, ya da bırakacak bence.

  18. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    Motorlar Telmex'le birlikte Perez'den :d

  19. Schumi'nin Sauber'e geçebilme ihtimali var mı?

  20. Hamilton gidiyor ve yerine Perez mi geliyor ? McLaren'in sürücü kalitesi çok düşer.

  21. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Lewis Hamilton Mercedes'de.
    Sergio Perez Mclaren'de.
    Michael Schumacher Emekli oluyor.
    Felipe Massa Ferrari'de kalıyor.

  22. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    yapmayin gencler Kimi hayallerimiz suya dusmesin

  23. Meksika'dan gol haberi var: "@Aguirre_A_Luis: @adamcooperf1 Adam, its official now in Mexico, Checo is the new McLaren driver. Cheers!"

    Ali Ünal, twitter.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir