Perez Kendini McLaren'da Yarışmaya Hazır Hissediyor

yazar:

kategori:

 

Meksikalı pilot, Lewis Hamilton’ın ayrılık kararı ardından gelecek sene Jenson Button’ın takım arkadaşı olacak.

Bu sezon birçok defa adı Ferrari ile geçen ama başkan Montezemolo tarafından tecrübesiz görülen Perez, kendisini hazır hissettiğini belirtti.

Perez: “Aslında bunun, her pilot gibi benim için de çok büyük bir adım olduğunun farkındayım ama hazırım”

“Bu yüzden, sezonun (2012) geri kalanında Sauber adına elimden gelenin en iyisini yapmaya tam odaklanacağım gibi, mükemmel bir pilot ve harika bir şampiyon olan, uzun zamandır hayranlık duyduğum Jenson Button ve Vodafone McLaren Mercedes’tekilerle çalışmayı dört gözle bekliyorum”

Perez ayrıca Peter Sauber ve destekçisi Carlos Slim’e de teşekkür etti.

Perez: “Peter’e (Sauber) ve Sauber’de bana inanan ve Formula 1de yarışma şansını bana veren herkese her zaman minnettarım ve öyle olmaya devam edecek”

“14 yaşımdan bu yana bana yardımcı olan Carlos Slim Jr’a da teşekkür etmek istiyorum”

“Son 8 senede birlikte çıktığımız yolculuğumuz inanılmazdı.”

 

 


Yorumlar

  1. Dediğimin tek kelimesini bile anlamamışsın. Ben diyorum ki pazarlıkların yapılması ve detayların belirlenmesi çok uzun sürüyor. Sen bunu pilotlar çok para istiyor diye anlıyorsan bir zahmet önce karşındaki kişinin yazıklarını okumayı ve anlamayı öğren, ondan sonra gel yorum yap.

  2. hadi ya bir örnek ver mümkünse.. para konusunda anlaşamayıp alt takımlarda kim devam etmiş çok merak ettim adamlar cebinden para harcayıp yarışma durumuna gelmiş sen menajerlik diyorsun

  3. Raikkonen06  avatarı

    Ah keşke senin yerine Kimi geçseydi o zaman görürdüm ben seneye Hamilton'u o zaman çok pişman olurdu ama iş işten geçmiş olurdu ama şimdide fazla üzülmüyorum Perez'de yeterince yetenekli bir pilot ilerde daha büyük işler çıkarabilir tabi araca ve Button'a uyum sağlarsa.

  4. Herkes McLaren-Hamilton birlikteliğinin hiç olmazsa manevi nedenlerden dolayı uzun yıllar daha süreceğini düşündüğünden Perez'in adı hafızalara soru işaretleriyle geliyor. McLaren doğru olanı yaptı. Yeni pilotumuz takımımıza hayırlı olsun.

  5. Pilotun alt takımlardan birinde olması hiç fark yaratmıyor. Her anlaşma zaman almak zorunda çünkü araya menejerlik şirketleri giriyor, pazarlıklar yapılıyor, milyon tane dety belirleniyor. Senin zannettiğin kadar basit iş değil bunlar. Defalarca görüşme yapmadan olmaz bu işler. Transfer haberlerinin bu kadar erken basına sızmasının nedeni de bu zaten. Bu kadar fazla görüşme olunca basın bunu fark ediyor.

  6. Yeni bir Lewis, Kimi ya da Vettel neden olmasın? Bu sene oldukça güzel yarışlar çıkardı burda önemli olan McLaren aracı ile olan uyumu olacak umarım iyi uyum sağlarlar. Ron amca bu işe olur dediyse bi ışık gördüğü için olur demiştir Sauberden almıştık Kimiyide McLarenle birlikte gelişti ve pişti. Genç pilotlara verdiği şanslardan dolayı McLareni de tebrik etmek gerekir

  7. rocco junior avatarı

    İnsanlar Perezi fazla küçümsüyor.Birşey ispatlamadı,daha kanıtlaması gerekenler var lafları boş.Ayrıca sadece lastik aracı yüzünden bu performansı sergilemiş olsaydı,Kobayashi'nin de benzer işler başarması gerekirdi.Bu adamda fazlasıyla ışık var.Hele bir kazanabileceği araca otursun o zaman bol bol ıspatlar kendini.Mesela Button,şampiyon olmadan kaç yarış birinciliği vardı?Lewis f1e geldiğinde kim hakkında ne biliyordu?Sadece gp2 şampiyonu olarak tanınıyordu.

    Transfere gelirsek bence tam zamanında aldı Mclaren onu.Orada iyice yetişir ve Ferrariye daha donanımlı bir halde gelebilir.Bana kalsa keşke kaptırmasaydık diyorum ama yapacak bir şey yok artık…

  8. Hamilton gözden çıkarılmış… yok artık.
    Aşağıdaki pilotlardan hangisini bu kadar çabuk alamazsın sen onu söyle

  9. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Mclaren Seneye Redbull Ve Ferrari'nin arkasında kalır.

  10. Hamiltonun yaptığından daha fazlasını yapacaktır buna eminim

  11. Ya da Hamilton'un çok önceden Mercedes ile anlaştığının…Sonuçta McLaren Lewis'in gitmesini istemiyordu.Hamilton gitmek istemese ayrılmayacaktı.

  12. Gelişim ve gelecek vadediyor ama ilk sene için üzerinde baskı olacaktır. Eğer ilk sezonunda başarılı olursa McLaren çok iyi pilot kazanmış olur. hem baskıları kırar hemde özgüven kazanır. Ron Dennis yaş tahtaya basmaz.

  13. McLaren'in Perez ile bu kadar çabuk anlaşması Hamilton'un çok önceden gözden çıkarılmış olduğunun kanıtı.

  14. Pilot taraftarı değil,TAKIM taraftarıyım o yüzden gidene güle güle gelene hoşgeldin demek doğru olacak.Karar bu yönde çıktığına göre Perez'e inanmak ve güvenmek zorundayız hem taraftarlar hem takım…Perez yetersiz,Perez tecrübesiz demek yerine bekleyip görmek gerekiyor ilk 5 yarış onun nasıl bi sezonu olacağını azçok gösterebilir bize.Ama bu sezon henüz bitmedi ve Pilotlar şampiyonası zor görünse bile Takımlar şampiyonasında durumumuz çokta kötü değil şampiyonluk gayet mümkün.Lewis kapalı kapılar arkasında ve kafasında neler planladı,takım ne düşündü bunu bilmek güç ama tahmin edilemez değil muhtemelen Lewis Mclaren'in istediği parayı vermemesi üzerine bu yolu seçti.Mercedes'inde bu ve geçtiğimiz sezonlar gibi olmasınıda ummuyor görüntü o.Yani son 3 yılda vasat bi mercedes takımı olmasına karşı mercedes mercedes'tir ve bu kadroyla seneye sıçramada olabilir düşüncesiyle ve parasıda makul olunca tercihini yaptı gibi.Ben açıkcası sanmıyorum böyle bişeyi kısa süreli parlayıp sönme dışında pek bi varlık gösteremez mercedes sonuç olarakta Lewis kariyeri yerine parayı tercih etmiş gibi duruyor istemedende olsa…zaman gösterecek herşeyi tabiki

  15. yetenekli olup olmadığını şimdi göreceğiz hep beraber.

  16. Hayırlı olsun. Hoşgeldin Perez….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir