Sauber: "2013 Pilotlarımızı Zamanı Gelince Açıklayacağız"

yazar:

kategori:

 

McLaren, Lewis Hamilton’ın Mercedes’e geçmesinin ardından bugünkü açıklamasında Perez ile anlaştıklarını duyurdu.

Michael Schumacher dâhil birçok pilotun boşalan koltukla adı geçse de Sauber, çok acil bir açıklama beklenmemesi gerektiğini belirtti.

Sauber: “(Pilotlarımızı) zamanı gelince açıklayacağız”

Sauber ayrıca Perez’e, McLaren’da başarılar diledi.

Sauber: “Sergio’ya, Formula 1 tarihinin en başarılı takımların biri olan McLaren adına sürmesi için fırsat verildi. Bu geçişinde ona en iyi dileklerimizi sunuyoruz”

“(Perez) ayrılmadan önce 6 yarış daha var ki bunlarda Sergio, mümkün olan en fazla puanı alma amacıyla bizim azami desteğimizi alacaktır.”

 


Yorumlar

  1. kamui ftw dawn avatarı
    kamui ftw dawn

    kobayashi'nin takımdan düşmesini hiç istemem. ama çok gölgesinde kaldı perez'in. hayırlısı olsun sauber ve kobayashi için.

  2. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    schumi fanları her ne kadar schumacherın yarısmalarını isteselerde mercedes veya sauber gbı bir takımda olması onların aslında benım de içimi sızlatıyor. Elbette herkes schumacherı pıstlerde gormek ıster ancak bır cok fanına sorsanız bu 3 yıllık surec ıcerısınde bır cogu keşke dönmeseydi demiştir. Schumacher yarışacaksa kesınlıkle ferrari redbull ve mc laren gbı sureklı başa oynayabılecek bir takımda yarışmalı. Bunların arasında çok çok düşük bir ihtimal de olsa ferraride yarışma sansı var massanın gıtmesı takdırde. Sauber açıkcası guven vermıyor mercedes gp gibi tutarsız kaypak bir takım degıl orası ayrı ancak schumacher podyum ya da yarış galıbıyetı mucadelesı verebılecek bır takımda olmalı yoksa her türlü gerek kendısını gerek fanlarını uzecek sonuclar ortaya cıkabılır onun ıcın 2. bir macera olacaksa bu ferrari olsun sauberde yarısıp q2 veya 8.9. luk mucadelesı verecekse emekli olsun daha iyi

  3. Sauber ne diyor, 'karar vermek için acelemiz yok' diyor. Schumi ne diyor, 'kararımı ekimde açıklayacağım' diyor. Sauber'in Schumacher'i beklediği çok açık.

  4. alguer suari 6_7 siiralarda bir takimdayim demisti force in ayni pilotlarla devam ediyor buyuk ihtimalle saiuberde ayrica kobayi postalarlar yerine ya shumi yada kova gelir.

  5. Schumi'yi bekledikleri çok açık.

  6. adam bu işten milyon dolarlar kazanıyor 1e alıp 10a satıyor.nesine yazık.kimi gibi bir pilotu o aldı.massa yı o aldı perez i o aldı yani kimsenin görüpde almaya cesaret edemediği pilotları buluyor tam bir yetenek avcısı yani takdir etmemek mümkün değil.misal williams da sauber gibi bir takım şu anda ama frank willimas hep şampiyon olmuş pilotları alıyor özellikle gp2 den

  7. Muammer UYAR avatarı

    Bu adama da yazık ya… Adam uğraşır didinip iyi çaylaklar buluyo büyüklerde elinden alıp duruyo…

  8. Biliyorum Sauber'in öyle bir söylemini ama net bir ilgileri yok sanırım. Umarım devam eder efsane.

  9. Peter Sauber daha Schumacher'in ayrılacağı duyurulmadan önce ilgilendiğini belirtmişti.

  10. Schumacher'i düşünüyorlar mıdır acaba ?

  11. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    o araca SCHUMACHER'in oturması lazım

  12. Onkel Peter… F1 de en saygı duyduğum Takım patronu sensin. Dilerim saygı duyduğum iki isim aynı takımda birlikte çalışır ve bizim gönlümüzde taht kurar

  13. Ferrari%100 avatarı

    Acaba kim gelebilir segionun yerine Algersuari olabilirmi yada kovalainen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir