Michael Schumacher Klip

yazar:

kategori:

Video’nun kalitesi düşük ise aşagıdan 1080p yada 720p’yi seçip daha kaliteli izleyebilirsiniz.


Yorumlar

  1. Yabancı forumlarda sürekli schumacher in videolarını yayınlıyorlar herkes pür dikkat büyük bir stres içinde tüm fanlar bu belirsizliği paylaşıyorlar.
    http://www.youtube.com/watch?v=JfyrCpenpOQ

  2. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Şarkının ismi Shakira – Hot Love

    Buradan Dinleyebilirsiniz.

  3. Eray Parlak avatarı

    Keşke kardeşim keşke o geçsin ben ağlıyayım yeterki 🙂

  4. schumi-61 barış avatarı
    schumi-61 barış

    arkadaşlar bu klipteki müzik kime ait acaba bilgisi olan varsa bana söylesin lütfen tşkler

  5. Çok ileri görüşlüsün F1 bende TJK da jokey olacak sanıyordum.

  6. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    işte bu videoyu 1 senedir sürekli izliyorum monte'nin schumi'nin omuzunda ağladıgı an benim için bitmiştir bence schumi ile ferrari 2 sene daha izleyebiliriz monte schumi'yi geri alacak ve aradaki kırgınlık varsa ortadan kalkıcaktır.

  7. Valla bana kalsa RedBull'a gitsin derim. Vettel ve Schumacher'den harika takım arkadaşı olur, Race of Champions yarışlarında gördüğümüz üzere. Ama bu işler öyle yürümüyor.

  8. kılibi çok beğendim güzel bi çalışma olmuş

    bence şumi ya emekli olur yada ferrari belki de sauberle anlaşır

  9. vettelin 2014 te falan ferrariye geçeceği yok zaten alo nun 2017 ye kadar sözleşmesi var ve vettel bence rbr ile sözleşmesi biterken mc larene geçer.di monte yine aval aval bakar öylece.ahanda yazdım buraya imzamıda attım 🙂
    perezin mc laren e geçeceğini düşünmüştüm zaten di monte perez hazır değil dediğinde.ham gitmeseydi bile button ın sözleşmesi bittiğinde mc laren onu alırdı aten ne perez nede carlos slim amca alo varken perezin 2.pilot olmasını kabul etmezlerdi.sürpriz olan ham ın mercedese geçmesi oldu schumi ferrariye geçmediği sürece olacak olan şeyler artık sürpriz olmaz

  10. Eğer böyle birşey olursa tadından yenmez bir sezon olur:)

  11. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Hamilton McLaren'den gitmez denildi, gitti. Perez zaten Ferrari'nin pilotu, McLaren ilgilense ne olacak dendi, oldu. Schumi'nin Ferrari ile arasında kırgınlık mı var, demek ki Schumi Ferrari'ye gidecek, mantık basit olmayacak şeyler oluyor.

    Bi dakika, yoksa Mayalar haklı mı, dünyanın sonu mu geldi 🙂

  12. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Dileğim ağlaman ama Schumi Ferrari'ye geçti diye sevinçten ağlaman 🙂

  13. Yapma dostum!
    Beraber fotoğraf çektirseler tamam iyi bir ikili olurlar
    Ama tarihin en rekortmen pilotunu Alonsonun yanında yarıştırmak,
    Wladimir Klitschko,ile Muhamet Ali'yi dövüştürmek gibi bişey olur

  14. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Koskoca 6 Yarış var önümüzde hemen pes etmeyelim.Eğer Schumacher 1 podyum veya galibiyet alabilirse her zamanki gibi en tepede bırakmış olur.Belkide bu mutlulukla başka bir takımla anlaşır ?

    "Alman Bild gazetesinden. Onlara göre Schumacher'in emeklilik olasılığı 50-50. Ferrari, Lotus ve Sauber seçenekler arasında. "

  15. Schuminin Geri Dönmesi F1 Fanları İcin İyi Olabilir Bana Sorarsanız Zirvede Bırakmak Daha Doğruydu Keşke Geri Dnmeyip Hayal Kırıklığıyla Gecen Yarışlar İzletmeseydi

  16. Eray Parlak avatarı

    Ağlıcam valla nerdeyse :S

  17. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Kim ne derse desin, menejeri değil de Schumacher Maranello'dan içeri adım attığı anda her şey değişecektir. Hem İtalyanların duygusallığı, hem de Schumi'nin duygusallığı… Schumacher Maranello'ya adım attığında her iki tarafın da aklına eski günler gelecektir. Kırgınlıkların önemli olmadığını düşünüyorum, çok çabuk unutulacak şeyler.

  18. Melih Çakmaklı avatarı
    Melih Çakmaklı

    http://www.youtube.com/watch?v=03MYPbkkiWw&feature=related

    Bende buna benzer bir video izlemiştim,ama o daha güzeldi tabi bunca yıl geçince aradan kaldırılmış. Keşke bir yıl daha görebilsek en azından,o bırakırsa F1 izlenmez.Kimse onun başarılarının yanına bile yaklaşamayacak,keşke 10 yıl önce doğmuş olup ilk yıllarını da izleyebilseydim bu adamın

  19. Ferrari'nin Hulkenberg ile anlaştığı söyleniyor ancak ben buna pek inanmıyorum çünkü Perez gibi genç gelecek vaat eden, takımın kendi altyapısından yetişen bir pilotu "tecrübesiz" diyerek reddettikten sonra Hulkenberg'i almak saçmalık olur.

    Bana kalırsa Massa koltuğunu koruyacak. Ancak olur da Massa'yı göndermeye karar verirlerse koltuk için Schumacher'den daha iyi bir aday göremiyorum. Özellikle de 2014 Vettel iddiaları doğruya ve 1 senelik bir pilot arıyorlarsa.

  20. Elinize sağlık çok güzeldi keşke biraz daha uzun olsaydı. Schumi de gidince cumartesi günleri sıralamalarda kameralara karşı bize kim göz kırpıp el sallayacak 🙁

  21. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    2010 Yılında Montezemolo'nun yaptığı açıklama ;

    Luca di Montezemolo, Michael Schumacher'i futbol oynamaya davet etmekten son anda vazgeçtiğini belirtti.

    Schumacher'in eski takımı Ferrari ile değil de Mercedes ile spora dönmesinin ardından iki cephe arasında bir kamplaşmanın olduğuna kesin gözüyle bakılıyor.

    Ancak Ferrari başkanı Montezemolo bugün yaptığı açıklamalarda, "Birlikte çok güzel yıllar geçirdik ve ben ona yarışma arzusunu geri verdim."

    "Bazen Schumacher'i özlüyorum, Ferrari'ye çok şey kattı ama aynı zamanda çok şey de kazandı." dedi.

    Ardından sözün Modena'da oynanacak olan ve Ferrari pilotları Fernando Alonso, Felipe Massa ve Giancarlo Fisichella'nın da katılacağı Partita Del Cuore yardım maçına gelmesiyle Montezemolo; "Birkaç gün önce onu (Schumacher) bizimle futbol oynamasını istemek için aramaya niyetlenmiştim. Ama ardından, bu takım Ferrari ismini taşıdığını için bundan vazgeçtim" diye konuştu.

  22. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    bu lafdan nefret etsemde " en iyisini umarken, en kötüsüne hazırlıklı olalım "

    Umarım bu 3 takımdan biriyle anlaşır.

  23. Chances are 50:50. Michael's manager Sabine Kehm says everything is possible. Ferrari, Lotus and Sauber suddenly may be an option. Sabine Kehm was spotted at all of those teams lately. He can also be at Mercedes AMG Petronas as an adviser or ambassador. Bild reports Michael hestitated with the decision because of the doubts that Mercedes produces a fast car were bigger than beeing replaced by Hamilton.
    Sauber CEO Monisha Kaltenborn: "Michael only started for top teams so far – we can't offer him the same environment and ambiance".
    Also there has been Alonso's comment too: "Schumacher would have won in the Sauber this year for at least three races!".

    Aslında her sürprize hazırlıklı olmak lazım. Son birkaç gün bize bunu gösterdi. Ayrıca Michael'in bir temsilcisinin Maranello'da görüldüğüne dair bir haber okudum. Bakalım. Ama dediğin gibi şu an yapılacak en iyi şey 6 yarışın keyfini çıkartmak.

  24. barnie bortelli avatarı
    barnie bortelli

    ……

  25. barnie bortelli avatarı
    barnie bortelli

    Ne raslantıki bende bıraktığında ilk bu klibi izlemiştim youtubeda , kurdelasını bile titizlikle açıp aldığı ferrarisini öpüşü , ferrari başkanına olan kırgınlığını hissedişiniz ,her bir mekanikerine içten sarılışı ,bütün bu duygusal yük altında bir kırmızı ancak ona bu kadar yakışırdı kazandığı 5 yıl üst üste şampiyonluk , hiçbir jenerasyonun bir daha belkide şahitlik edemeyeceği bir büyük başarı , kendimi öyle şanslı hissediyorumki formula 1 izleyici kariyerime cine5 te onunla benettonda gözlerini açmış biri olarak tüm şampiyonluklarına canlı şahit olmak insana öyle gurur veriyorki bu duygu anlatılmaz ancak yaşanır . Onun başardıklarını gelecekte hatırlamak bile kolay olmayacak 🙂 Teşekkürler ŞAMPİYON

  26. keşke yine kürsünün en üstünde olsanda sevindirsen bizi

  27. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Son 6 Yarışın Her dakikasını zevkll izlemeye bakın.Çünkü Bu sporun en büyük adamını artık hayatınız boyunca bu pistlerde izlemeyeceksiniz.

  28. Başka kimin için klip yapılrdı ki?

  29. Mecburen bırakacak gibi.Çünkü Sauber hedefleri için doğru tercih olmaz.Sonuc Mercedes gp'den pek farlı olmayacaktır

  30. bu klip çok güzel şarkının ismi ne acaba ayrıca schumi giderse öksüz kalacağız :((

  31. http://www.youtube.com/watch?v=wqAmZMV3CcA

    2006'da ne kadar ağlamıştım. Şimdi şu videoyu izleyince yine gözlerim doluyor. Gitme be efsane.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir