Schumacher Sauber ile Teste Çıkıyor – 1997

Michael Schumacher 1997 yılında Sauber C17 İle teste çıkmış, Bu Testin ardından “Schumacher Sauber takımına mı geçiyor?” söylentileri ortaya atılmıştır. İlginç olan diğer şey ise  bu fotoğrafı çeken Fotoğrafçının hala kim olduğunun bilinmemesi.

(Peter Sauber’in isteği ve Sauber’in de Ferrari motoru kullanıyor olması üzerine farklı araçlar sürmekten hoşlanan Schumacher, 12 Eylül 1997’de Fiorano pistinde Sauber aracının koltuğuna geçti. Sauber, araçtaki denge sorunları nedeniyle Schumacher’in düşük yakıtta aracı test etmesini ve durumu daha iyi anlamalarını istedi. )


Yorumlar

  1. Michael'ın 94'de de Ligier testi var.

  2. Schuminin menejeri durumun açık olduğunu ve belirsizliğini koruduğunu söylemiş. Heran herşey olabilir demiş.
    Eski menejeride eğer görevde olsaydım şimdi hemen di montezemellonun yanına giderdim demiş.
    Sauberin adı geçiyor ama sauber cepheside schumi için; o fabrika takımlarında çalıştı biz onların yanında esamesi okunmayacak kadar küçüğüz demiş…

  3. Şumi daha önce Sauber'de yarışmış. Ama F1 öncesi, sportscar yarışlarında. Resimdeki araç; Sauber-Mercedes C11.

  4. Schumacher Sauber ile Teste Çıkıyor

    Bu başlığı görünce az kalsın kalp krizi geçiriyordum. Tabi işin aslını bir saniye sonra anladım 🙂

  5. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    bence fotoğraftakinin gerçekleşmesi %90 ihtimal. asıl ferrari'de yarıştığı yıllardaki fotoğraflarına bakarız. tekrar oraya dönmesi ancak rüya olur.

  6. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    bu testten yıllar önce bu yaşanmış.

    1992 sezonunun başında Sauber takımı, Formula 1 yarışlarında yer almak için planlar yapıyordu. Sauber, böyle bir durumda Mercedes motoru kullanacaktı ve Michael'in kontratında da, Mercedes'in Formula 1'e girmesi durumunda onlarla yarışabileceğine ilişkin bir madde bulunuyordu. Michael, Benetton'da yarışmaya devam kararı aldı. Daha sonra Peter Sauber "Schumacher bizimle yarışmak istemedi, neden zorlayayım ki" demiştir.

    Kaynak: Vikipedi

  7. Sadece bu fotoğrafta görürüz inşallah. Massa'nın yerine daha iyi olur.1 yada 2 yıl da ha Ferraride sürerse güzel olur.Bu arada da iyi bir ferrari pilotu arama fırsatı bulurlar bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir