Coulthard: "Lewis'in Büyüyüp Adam Olma Zamanı Gelmişti"

yazar:

kategori:

Kariyerine Williams’ta başlayan ve Red Bull’da tamamlayan İskoç eski pilot, Daily Telegrapg’taki köşesinde Hamilton’ın McLaren’de yetiştiğini ve artık başka takıma geçme zamanının geldiğini ifade etti.

Coulthard: “Bazen ilişkiler doğal sonuçlarına ulaşır.”

“Buzdolabı her zaman dolu ve çamaşırlar daima sizin için halledildiğinde bile hayatınızın tamamını evde geçiremezsiniz. Bir dönem gelir ve taşınmanız gerekir: Büyüyüp, bir adam haline gelmek. Lewis için de o an geldi.”


Yorumlar

  1. Evet ,bende katılıyorum,büyük pilot büyük takımda olur…
    Herkes schumi-ferrari örneğini veriyor,ama ikisi birbirinden farklı…Ferrari herkesin kariyerinde olmak isteyeceği,ve yıllardır motor tedarikçisi olarak değil hem otomobili hem takımıyla bu işin içinde olan bir efsane takım iken ,mercedes epeydir sadece sadece motor tedarikçisi,kendi araçlarıyla en son ne zaman yarıştılar hatırlamıyorum,ancak epey eskidendi…İşte bu durumda hamilton risk aldı,hemde ciddi bir risk,kimse ferrari-schumi ile bir tutmasın bu kariyerini…Şayet mercedes schumi yılları gibi bir araç verirse hamiltonun altına işte ozaman külahları değişirler…

  2. 2007 de de Coulthard Mclaren in Lewisi yarıştırmasının büyük hata olduğunu tecrübeye ihtiyacı olduğunu söylemişti.Yine yanılıyor gibime geliyor.Ferrariye gitse anlarım da gittiği takımın Mclaren ile kıyaslanamaz.Büyük adam büyük takıma gider.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir