"Massa Henüz Bir Anlaşma İmzalamadı"

yazar:

kategori:

 

Marca’ya konuşan kaynak: “Doğru değil.”

“Felipe henüz bir şey imzalamadı.”

La Gazzetta dello Sport, gelecek sene için Force India pilotları Nico Hulkenberg ve Paul di Resta’nın hâlâ aday olduklarını yazdı.

İsviçre’den Blick gazetesi ise Alman Hulkenberg’in daha çok Ferrari motorlu Sauber’e geçişinin mümkün olduğunu öne sürdü.

Ama Ferrari bağlantılı Fransız pilot Jules Bianchi ise Force India’da bir koltuk kovalıyor ama görünen o ki pek ümitli değil.

Bianchi: “Ne söylenir bilmiyorum. Force India’da bir değişiklik olacağından emin değilim.”

Öte yandan Ferrari için geçen isimler arasında Adrian Sutil, Heikki Kovalainen ve hatta Michael Schumacher bulunuyor.

Ferrari’nin eski pilotlarından Patrick Tambay: “Küçük bir fare kulağıma, Schumacher’in Ferrari’ye geri dönebileceğini fısıldadı.”

“Bu belki de bazı tifosilerin hayali ama neden olmasın?”

 


Yorumlar

“"Massa Henüz Bir Anlaşma İmzalamadı"” için 28 yanıt

  1. son iki sezondur . alonso sıfır hata ve kusursuza yakin sezon gecirerek sampiyonluklari ferrarinin yetrsizliginden kil payi kacirdi. keza bu sezonda ferrarinin yetersizliginden kil payi kaciracak gibi duruyor. ne demek sampiyonluk kazanamazsa sutlanabilir.. ferrari buyuk takimdir. kendi yetersizliklerini alonso gibi bir şampiyona yıkmaz.

  2. O zaman senin mantığına göre eğer ALO gidip yerine VET gelirse, zamanı geldiğinde VET'i de gönderip yerine başkasını alacaklar.

  3. massa ferrari ile anlaşma imzalayamazsa hiç bir takım onu almaz hrt bile.peter sauber keriz değil massa yı alacak kadar massa saubere schumi ferrariye iddiaları bence ütopya.kimi ferrari birlikteliği aynı şekilde alo varken olmaz.vettel 2014 te ferraride dillendirmesi var bunun olması için alo nun takımda olmaması gerek buda zor ama alo bu yıl ve seneyede şampiyonluk kazandıramazsa ferrariye şutlanabilir buda görünüyor.alo şampiyon olursa vettel mc laren e geçebilir.yok olamazsa gerisini massa gibi bir pilotu takımda tutan dahiyane einstein ın torunu di monte bliir.

  4. İşte anlamaktan aciz olduğun şey de tam olarak bu. Sen benim dediğim ile çelişen hiçbir şey söylemiyorsun. Ama söylediğini zannediyorsun. Açıkça göstermeme rağmen bunu fark etmekten acizsin.

  5. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Bana aciz diyorsun peki tamam. Münakaşada 2 farklı konu ele alınır. Konuya görede değişir. Sen şu anda olumlu tarafları savunuyorsun, bende olumsuz tarafları savunuyorum. Savunmamı hazırlamak içinde kendime göre doğruları söylüyorum ve sen bunu acizlik olarakmı algılıyorsun? Bu münakaşada senin ve benim doğrularımız farklı, başka şeyleri savunuyoruz. Münakaşa buna denir zaten. Ama sen benim savunmamı acizlik olarak algılıyorsan, fazla acizsin. Yada muhalefet olmak için cevapta bulunuyorsun.

    F1'e dönersek eğer, farklı bakış açılarına sahibiz. İstediğini düşünmekte hürsün tabiki. Ama muhalefet farklı, hür olmak farklı şeyler. Münakaşa'da da hürsün ama sen münakaşa yapmadığımızı düşünüyorsun. Bu yüzden muhalefetsin kabul et.

  6. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Vettel 1 (The stats man), nickli arkadaşım bak bakalım benim yaptığım yorumlar arasında Alonso'yu şutlayacaklar gibi bir kelime, cümle varmı. Tozdan nem kapma. 2014'de Vettel ve Alonso bir araya gelebilir dedim, ama takım emri olmaz demedim. Belki Ferrari, Raikkonen-Massa gibi bir pilot dizilimi üretmeyede çalışıyor olabilir, bu dizilime en yakın Alonso-Vettel dizilimi olur. Yada Vettel'den iyi bir 2.pilotluk rolü isteyebilirler belki 😀

  7. barnie bortelli avatarı
    barnie bortelli

    kimi ferrariye geçerse schumiyi lotusta görmeyi çok isterim !

  8. Benim dediğim: Sorun çıkmaz diye düşünebilirler.
    Senin dediğin: Sorun çıkar.

    Senin dediğin şeyin benim dediğim şeyi neden yanlışlamadığını görmekten aciz isen söyleyecek başka lafım yok.

  9. Tolga Soydan avatarı

    bi ara kiminin ferrariye geçebilceği söylentileri vardı.öyle bişey olursa değişik bi sezon izleyebilirz

  10. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Ha yaşa, ben de onu diyecektim. Elinin altında Perez, Bianchi varken bize yetmez diyen adam genç yetenek peşinde koşmaz. Adamların pilot akademileri var zaten, genç yetenekleri oradan destekliyo ama F1 olayı başka, dünyanın dolarını buraya çaylak eğitmeye basmaz adam.

  11. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Ben Ferrari çatısı altında dedim. Sen genel bir misilleme yapmışsın. Neyse, F1'de 1.pilot parolasını en belirgin ve en çok uygulayan takımdır Ferrari. Bu yüzden Ferrari'de örnek ver dedim geneli kapsayan bir cevap vermişsin.

    ''Schumi- Ferrari diyince ortalığı birbirine katıyorsunuz.yazık.''

    Schumi'nin gelmesini istemiyorum. Alonso'ya toz kondurmayan takım, Massa'da olduğu gibi Schumi'yide harcayabilir, bundan korkuyorum. Yoksa gelsede, gelmesede benim için farketmez. Schumi'de böyle bir şey düşündüğü için gelmez diyorum. O yüzden bu yersiz ve bilinçsiz cevaplarına son ver artık. Ben sana anlatmaktan yoruldum, sen anlamamaktan yorulmadın. Yorumda bulunmuş olmak içinde cevap verme. Yazdıklarıma itaaf olarak cevap ver.

  12. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    "İki pilot da oldukça olgun insanlar, bir şey olmaz" diye düşünebilirler en basitinden.''

    Neden olmayacağını söyledim yukarıda ki yorumumda.

    ''Alonso 1.pilotluk koltuğunu tamamen kaplamış. 3 sezondur bu sıfatta yarışıyor. 1 sezonluk olsa dahi 1.pilotluğundan ödün vermek istemez. Ayrıca Alonso takım arkadaşının kim olucağı hakkında söz sahibi olan bir pilot. Kendisiyle aynı sıfatta olan bir pilotu neden yanında istesin ki?''

  13. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Yorumum hakkında fikir sahibi olamıyorsan ya yorum yapma, yada 2-3 kez oku anlarsın.''

    Bu yazıyı sana yazmıştım, ya fikir sahibi olamadın, yada 10 kez okumuş olsanda anlamadın. Ama muhalefet olabilmek için boş durmadın, cevap atma gereği duydun kendince. Neyse bu konuları geçelim anlaşılan senden iyi bir yorumcu olmayacak. Benim Alonso ile Schumi'yi kıyasladığım bir kelime, cümle varmıda kıyaslıyorsun, Alonso'yu F1'in en iyisi yaptın diyorsun. F1'in bence şu ana kadar istatistik ve rakamları baz alırsak en iyisi Schumi. Ama ''şu anda'' üstüne basa basa söylüyorum ki gene karşıma bilinçsizce çıkma diye ''şu anda'' yani bu sezon en iyisi Alonso. İstatistik ve rakamlara baktığın zaman anlarsın bunu. Ayrıca dengesiz yorum yapan sensin. Anlamadan dinlemeden ''ağzı olan konuşuyor'' tabiriyle yorum yapıyorsun. Yorum yapmış olmak için, yorum yapıyorsun.

  14. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Prost-Senna
    Alesi-Berger
    Alonso-Hamilton ( sorunlar olmasına rağmen )

    ki hatırlamadıgımda vardır mutlaka bu 2'liler bir takım olup şampiyonluklara ulaştılarda Alonso-Schumi'mi sorun olucak ? hadi onu bırak Vettel-Alonso Söylentilerine laf söylemiyorsunuz Schumi- Ferrari diyince ortalığı birbirine katıyorsunuz.yazık.

  15. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Bende buna değindim zaten. Schumi 1 sezon Ferrari'de yarışsın diye takımda ki dengelerin değişeceğini sanmıyorum. Dengeler nedenmi değişir? Alonso 1.pilotluk koltuğunu tamamen kaplamış. 3 sezondur bu sıfatta yarışıyor. 1 sezonluk olsa dahi 1.pilotluğundan ödün vermek istemez. Ayrıca Alonso takım arkadaşının kim olucağı hakkında söz sahibi olan bir pilot. Kendisiyle aynı sıfatta olan bir pilotu neden yanında istesin ki? Bunu 2007 yılında istedi gerçekleşmediği için takımdan ayrıldı. Gerçi olay sadece ondan ibaret değildi ama 1.pilot olmak isteyipte, olamamasınında Mclaren'den ayrılmada payı vardı. Alonso olgun bir pilot olduğunu kanıtladı ama bu demek değil ki Schumi'yi yanında isteyecektir. Hayatta asla ve asla dememek gerekir, ama ben diyorum Schumi hiç bir şekilde Ferrari kokpitine Alonso varken oturamaz, oturmasında. Hem gençlere yol açsın, hemde Massa'nın durumuna düşmesin. Alonso gittikten sonrada yaş sebebiyle oturamaz zaten.

  16. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    yaptıgın yorumun dengesiz oldugunu sende biliyorsun alonso'yu schumi'den daha üstün göstermeye çalışıyorsun sanki alonso f1'in en iyi pilotu schumi ise onun seviyesinde değilmiş gibi gösteriyorsun.

  17. Mantıksız olabilir.Gerçek de olmayabilir.Ama bu asla olamayacağı anlamına gelmez.Gerçekleşmeyebilir ama gerçekleşirse bu felaket falan olmaz.Alonso ve Schumacher'den bahsediyoruz.Bazıları farkında değil ama Alonso Ferrari'ye geldiğinden beri gridin en olgun insanlarından biri oldu.Schumacher zaten 98'den beri hep öyleydi.Eğer Luca Schumi'yi takıma kısa bir süre de olsa katmak isterse Alonso buna karşı çıkmaz.Çünkü o da biliyordur Schumi'nin az zamanı olduğunu…

  18. Bir şeyin mantıklı olmaması, gerçekleşmeyeceği anlamına gelmez. Ben bu yüzden böyle konularda kesin ifadeler kullanmaktan kaçınıyorum, senin yaptığının aksine. Schumi'yi getirmek sana takımın dengesini bozacak bir hareket gibi görünebilir ama Monte veya Domenic'in aynı şekilde düşündüğü ne malum? "İki pilot da oldukça olgun insanlar, bir şey olmaz" diye düşünebilirler en basitinden.

  19. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Yazmayı Unuttum Ekliyorum : Söz Konusu Olan F1 Tarihinin En İyi Pilotu Ve Ferrari'nin En Büyük Efsanesi Söz Konusu Olan M.Schumacher ! Sıradan Pilot Değil Unutma !''

    Sağol ya ben bilmiyordum. Hatırlattın için teşekkür ederim. Şimdi beni dinle arkadaşım, Schumi'ye sıradan pilot demedim, dememde. Peki sen bunu nerden çıkarıyorsun? Sıradan pilot olsa Alonso ile kıyaslamam. Ferrari'ye gelsinde Alonso'nun yanında 2.pilotluk yapsın derim. Aşşağılayıcı bir kelime kullanırım, kullanmadım, kullanmamda. Ferrari'ye şu anda Alonso'nun evi olan yere bile bile gelmez Schumi. Sen bunları bilmeyecek kadar takip etmiyorsun demek ki F1'i. Ayrıca Schumi'ye hiç bir şekilde itaamda bulunmadım. Ama senin bilinçsiz yorumun beni burada Schumi aleyhine yorum yapan birisi olarak tanıtacak. Yaklaşımını değiştirmelisin. Yorumum hakkında fikir sahibi olamıyorsan ya yorum yapma, yada 2-3 kez oku anlarsın.

  20. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Sen neyin derdindesin. Sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsun. Benim zoruma ney gidicek ki basiretsiz yorum yapıyim.

    ''Zamanında Bu 2 Pilot Tarzı Pilotlar Yarışmadımı Aynı Takımda ?''

    Örnek versene bana kaç kere böyle bir şey gerçekleşmiş. Raikkonen ve Massa zamanında bu böyle değildi sadece. Zaten ne Raikkonen, nede Massa takımdan 1.pilot ilgisi beklemedi.

  21. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Schumi 1, bilemedin 2 sene daha yarışır. Daha sonra emekli olucak. Peki Ferrari neden böyle bir şey yapsın? Soruyorum sana. Alonso'ya adeta takımı teslim etmişlerken neden böyle bir şey olsun. Çok saçma ve gerçekleşmeyecek bir haber bu. Sırf Schumi Ferrari'de 1 sezon yarışsın diye takımın bütün dengesinin bozulmasına izin vernez domenic ve monte.

  22. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Yazmayı Unuttum Ekliyorum : Söz Konusu Olan F1 Tarihinin En İyi Pilotu Ve Ferrari'nin En Büyük Efsanesi Söz Konusu Olan M.Schumacher ! Sıradan Pilot Değil Unutma !

  23. Ferrari'nin şu an Alonso'nun etrafında döndüğü doğru. Schumi'nin diğer alternatiflerinin orta sıra takımları olduğunu düşünecek olur isek daha iyi bir seçeneği bulunmuyor bana kalırsa. Eğer orta sıralarda yarışmakta sakınca görmüyor olsaydı Mercedes'ten ayrılmazdı. Button McLaren'e geldiğinde de takım Hamilton üzerine kuruluydu ama bu durum değişti. Belki Schumacher de aynı şeyi yapabileceğini düşünüyor olabilir, özellikle de Ferrari içerisinde çok sayıda tanıdığının olduğunu düşünecek olursak.

  24. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Niye ? Zamanında Bu 2 Pilot Tarzı Pilotlar Yarışmadımı Aynı Takımda ? Zoruna Giden Ney ?

  25. Ferrari Perez gibi genç gelecek vaat eden, takımın kendi altyapısından yetişen bir pilotu tecrübesiz diyerek reddetti. Bunu yaptıktan sonra genç bir pilotla anlaşmalarını beklemiyorum.

  26. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    "Küçük bir fare kulağıma, Schumacher'in Ferrari'ye geri dönebileceğini fısıldadı."

    Schumi-Alonso ikilisinin aynı takımda yarışıcağını düşünenler polyanacılığı bıraksın. Şu bir kesin ki Ferrari 2014 yılına kadar tek pilot parolası ile yarışacak. 2014'de Vettel gelmezse, 2016'ya kadar devam edicek bu parola. Alonso'nun sözleşmesi bitene kadar yani. Sözleşme bitiş tarihini uzatırlarsa eğer, bu parolada devam eder. Kısacası Alonso Ferrari'den ayrılana kadar bu devam eder. Schumi'de bu yaştan sonra böyle bir şeyi bile bile asla ve asla gelmez. Takım arkadaşının kim olucağında söz sahibi olan Alonso'da böyle bir şey istemez. O yüzden bu tür haberler tamamen asparagas bence.

  27. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Ferrari'nin eski pilotlarından Patrick Tambay: "Küçük bir fare kulağıma, Schumacher'in Ferrari'ye geri dönebileceğini fısıldadı."

    İnşallah Dönecek Evine Schumi ! Dön Artık

  28. Ferrari%100 avatarı

    Artık anlaşsınlar ve Massa atsın imzayı bu iş bitsin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir