Mutlu Alonso Bir Çok Puan Hedefliyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, bugün sıralamalarda gösterdiği iyi performansın ardından yarın Kanada GP’de güçlü bir sonuç almayı hedefliyor.

İspanyol pilot dün antrenmanlarda oldukça zorlanmış ve zaman tablosunun alt sıralarında yer almıştı.

Ancak sıralamalarda Alonso en güçlü pilotlardan birisiydi ve günü 4. sırada tamamlayarak İspanya’dan bu yana en iyi sıralama derecesini aldı.

Alonso "Bu hafta sonu çok az sürüş gerçekleştirdik ve sıralamalar öncesi hala bazı bilinmeyenler vardı. "

"Araç biraz hassastı ve burada pist çok çabuk değişiyor. Bugünkü 4.lük için çok mutluyum, hafta sonu için iyi bir başlangıç."

"Yarış artık tamamen açık ve bu bize bazı güçlü puanlar kazanma şansı verebilir." dedi.

Nelson Piquet "Oldukça zor bir seanstı ve aracın son seansa kalma potansiyeli vardı ancak ne yazık ki Q2’den öteye geçemedim."

"Bana yeni olan bu pistte biraz zorlanıyorum ve istediğim kadar sürüş gerçekleştiremedim. Yarışta sorundan uzak durup, yükselip puan kazanmaya çalışacağım." dedi.


Yorumlar

  1. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    araçta bir gelişme olduğunu pek sanmam çünkü ingilterede süspansiyonda radikal değişime gidileceği söylendi.Bence araç düşük downforce de birazdaha iyi olduğunu gösterdi zira bu yıl takvimdeki ilk yarış burası, bence durumu böyle izah edebiliyorum.Alonsonun pilotajıyla birleşince güzel bir derece çıktı ortaya piquet artık renoya yakışmadığını gösterdi,bence kanadadan sonra bileti eline verilmeli.

  2. arkadaşlar arabada bi gelişme olsaydı aynı gelişmenin etkilerini nelsonda da görürdük bence yetenek meselesi fernando çok yetenekli ve ne kadar yetenekli olduğunu biliyor bu derecede sınırlarını zorlayıp kendini aşabiliyor diye düşünüyorum çünkü böyle bir dereceyi kendisi bile beklemiyordu antremanlardan sonra arabadan umudunu kestiğini söylemişti sıralamalardan sonra herşey değişti inş. yarışta podyuma çıkarda onu o mutlu haliyle görürüz pınar arkadaşımın çok güzel söylemişsin..
    hadi be alonso kendini de mutlu et bizde mutlu olalım..
    yaşa alonso
    yürü ben kim tutar seni :))))))

  3. senin allahına kuraban olsocum sen böyle devam et ok

  4. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Gerçekten araç bu kadar gelişmiş olabilir mi ? Yoksa bu sadece Alonso'nun tecrübeli olmasından kaynaklanan bir sonuç mu bilemiyorum.Ama sanırım ikinci seçenek daha ağırlıklı.Sonuçta böyle olursa beklemediğimiz bir mutluluk yaşayacağız

  5. alonso altındaki araba ile 4. olabildiyse hamiltonun altındaki arabayla ne yapardı çok merak ediyorum yada ferrariyle ki massa 6.oldu bilemiyorum
    kendisi de çok sevinmiş bizi de çok sevindirdi

  6. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    arkadaşlar yazdıklarınızı okudumda bi şampiyona yakışmayan ne varsa yazmışsınız yazık bunca yarışta size zevkli yarışlar izletti birazda saygınız olsun LÜTFEN..

  7. ogun savaş avatarı

    Alo bence yarış dışı kalıcak fren yada motor patlatıcak büyük ihtimalle

  8. alonso 4, nelson 15. ci
    şaşırtıcı..
    nelson kendi sonunu hazırladı artık

  9. birşeyler yap artık istersen biliyorum araçtan veryansın ediyorsun ama uğraş biraz beğenmiyorum olmuyor diye kestirip atma…

  10. Alonso öndekiler sorun yaşadı mı podyuma çıkabilir. Özlemiştir zaten koşa koşa çıkar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir