Rosberg, Şu Ana Kadarki En İyi Performanstan Keyif Aldı

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, bugünkü zor pist koşullarına rağmen göstermiş olduğu performanstan dolayı oldukça keyifli.

Williams pilotu en iyi sıralama dereceisini elde etti ve antrenmanlarda gösterdiği performansın gerçekçi olduğunu doğruladı.

Rosberg "Bugün özellikle sıralama derecemden dolayı oldukça mutluyum. Bunun nedeni sadece pist koşullarının düne, ve hatta bu sabaha göre çok değişmesi değil aynı zamanda pist bir kaç noktada bozulmaya başlaması."

"Yol tutuşu tamamen kayboldu ve bu yüzden bugünkü amaç hata yapmamaktı çünkü 5 ya da 10 cm yarış çizgisinden çıkmanın bedeli çok büyük olurdu."

"Buna rağmen her şeyi kontrol altında tuttum ve yarış çizgisi dışına çıkmadım ve ödülü 5.lik oldu. Bu yarınki yarışa başlamak için mükemmel bir yer." dedi.

Kazuki Nakajima "Bugün son seansı çok az farkla kaçırmam utanç verici, gerçekten bunu yapabileceğimi hissediyordum ancak sıralamalar ilerledikçe iyi tur zamanı yapmakta zorlaştı."

"Ancak olaylı bir yarış olacağını düşünüyorum  ve muhtemelen bir kaç güvenlik aracı periyodu olacak. Bu yüzden Monaco’daki gibi bir yarış planlıyorum. Eğer benzer şeyler olursa iyi puanlar için fırsatım olacak." dedi.


Yorumlar

  1. erdem akyols avatarı

    daha yarış yeni başLıyor 🙂

  2. takdire şayan bir yarıştı rosberg için.

  3. Rosberg gerçekten iyiydi. Gerçek bir Williams pilotunun olması gerektiği gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir