Borç Batağındaki Yunanistan, F1 Pisti için Para Ayırdı

yazar:

kategori:

Gelişim bakanına göre pist, Yunanistan’ın üçüncü büyük şehir alanı Patras’ın yakınlarında Xalandritsa’da olacak.

Bloomberg, pistin toplam maliyetinin 94.6 milyon € tutacağını ve Racetrack Patras SA’nın projeyi denetlediğini bildirdi.

Yunanistan ekonomisi hâlâ derin bir kriz içinde ve rakamlar, 2012 yılının ikinci çeyreğinde ülkenin 6.2 daraldığını gösteriyor.

Ağustos ayında koalisyon hükümeti, uluslararası kredi veren kuruluşlardan tedarik edilecek 130 milyarlık borcun bir sonraki taksidini alabilme adına 11 milyar €’dan fazla değerde tasarruf tedbiri üzerine fikir birliğine varmıştı.

 


Yorumlar

  1. ohhhhhhhhhhhhh iyi olmuş yunan halkına

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    İflas Ediyor Dediğimiz Yunanistan'da Benzin Fiyatı 1,75€ Civarında. Ekonomisi Güçlü Türkiye'mizde 2,08€

  3. Yunanistan'a borç para veren ülkeler buna nasıl karşı çıkmıyorlar anlamıyorum.Hadi onu geç kendi halkı ne düşünüyor bu konuda o da meçhul,enterasan şeyler bunlar güntekin…

  4. Benim çelik kumbarayıda kırmışlar..))

  5. 1996 krizini hatırlarsan devaliasyon kelimesinin ne demek olduğunu öğrendiğimiz gündü çarşamba.. Hatta yunanistanın şu anda içinde bulunduğu durum 96 değil 2001 krizinden bile beter. Yunan halkının bir kısmı açlıktan çimen-ot toplayıp yemek yapıyor.

  6. Ferrari%100 avatarı

    Tamam sende haklısın ama bi gerçek var batmış değil konuyu saptırmayalım

  7. batmak için illa kendi parasınamı dönmek lazım.toprağını mal varlıklarını satılığa çıkarmış maaşlarda ciddi kesinti yapmış vergilere yüklenmiş çalışma saatlerini uzatmış işsizlik tavan yapmış ülkesini terketmek isteyen yunanlıların sayısı tavan yapmış vs bunlar ne demek sence !

  8. Ferrari%100 avatarı

    Ülke batmış değil yanlış bilgi batmış olsa keni ülke parasına dönerdi yanlış bilgi vermeyelim

  9. eli işte gözü oynaşta.adamlar sahip oldukları adalar dahil mal varlıklarını satıyorlar ülke batmış hala f1 diyorlar niye;f1 onlara kar getirecek ekonomi yerlerde ama düşük euro (yunan drahmi si aslında yerlerde kredi sıfırdı ama adamlar ortalığı birbirine kattı yaktılar yıktılar sonuç:yunanistan ın dış borcunun yadsınamayacak kısmı karşılıksız silindi.azim derim buna ben halkınada azimkar derim.

  10. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    2020 Olimpiyatlarını Alacağına Önce F1'i Takvimde Tut Önemli Organizasyonları İstiyoruz yapıyoruz diyorlar bide f1'i tutamıyorsun daha elinde !

  11. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Evet Suat Kılıç size bağlanıyoruz….!!

  12. Aynen. Başlık özenle iliştirilmiş: Borç Batağındaki Yunanistan (bile), F1 Pisti için Para Ayırdı

  13. İbretlik paylaşım bu işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir