Webber: "Montreal'de Yarışmak Gerçek Dışı!"

yazar:

kategori:

Mark Webber, Cumartesi günü pistle ilgili sorunların ardından yarın için Formula 1 araçlarının Montreal’de yarışmasının gerçek dışı olduğunu söyledi.

Red Bull pilotu, 2. seansın sonlarında pistteki çakılların üzerinden geçmesini, aracın kontrolünü kaybedip duvarla temas etmesiyle ödedi.

Avustralyalı pilot, 3. seansa kalmayı başardı ama katılıp tur atamadı.

Webber: "İyi olacaktım ama pist kötüleşti ve yarış çizgisinde çakıl vardı. Ne yazık ki ikinci seansın sonlarında pite geri dönüşte, biraz çizginin dışına çıktım ve çakılların üzerinde kaldım, aracı geri getiremedim"

"Yarın pisti nasıl idare edeceklerinden emin değilim. Ama herkes aynı botta."

"Motokros bisikletlere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum, bir Formula 1 aracı için burası gerçekti değil. Çimde sürmelisiniz ya da U virajın içinde"

Takım arkadaşı David Coulthard da aracın kontrolünü sağlamakta zorluk yaşadı.

Coulthard: "Pist, iki sene önce olduğu gibi bozuluyor ve 7. viraj ile U virajda sürmek inanılmaz derecede zor.

"Pist, ilk ve ikinci seanslar arası silindi ama çok çabuk bozuluyordu. Treyler sürer gibiydi. Kayan bir araçta bu kadar beygir gücünüz varsa, bu inanılmaz derecede zordur"

"Bugün, ilk 10da olacak tempoya sahip olduğumuzu düşünüyorum ama her iki seansta da son sürüşlerimde trafiğe takıldım. İlkinde Bordais’in arkasında kaldım, ikincisinde ise Piquet’in"

"Devamlı süren sorunlar serisine maruz kalmaz talihsizlikti ama yarın 13.yüz ve umarım o noktadan güçlü bir yarış çıkarabiliriz"


Yorumlar

  1. tolga soydan avatarı

    Kayan bir araçta bu kadar beygir gücünüz varsa, bu inanılmaz derecede zordur"

    çok güzel söylemiş.

  2. Webber'den beklenen bir açıklama 😀

  3. Rakkathebest  avatarı

    davıdson da kunduza carpmıstı galıba burda 2006 da kunduz kacmısmıydı neydı yada ezılmıstı.. senna nın koepege carpınca yapılan garıp yorum yapılmamıstır ama 😀 spıker: hem senna ya hem de kopege yazık oldu ıkısı ıcınde kotu durum 😀

  4. Türkiyede de köpek olayına bayaa bi laf saymıştı Webber. Bu pistede antrenmanlarda kunduz istilası olmuş Hamilton neredeyse eziyordu birisini. Ama bir yandanda hak vermek gerek pist tek kelimeyle iğrençti.

  5. albert park sanki çok farklı bir pist orayı övüyor burayı yeriyor. bu adamı hiç sevmiyorum.

  6. Rakkathebest  avatarı

    webber da monza ya karsı monaco ya karsı montreal a karsı 😀 webber e ozel tavım ıstıyoruz 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir