Webber: "Kimse Baskın Olmayacak"

yazar:

kategori:

Webber “Son 5 yarışa bakarsak ve önde olanları hatırlarsak… Hamilton burada küçük ekstraları biliyor ve zihin oyunları bize dokunmayacak. Bu yüzden çalışmamız gerektiğini biliyoruz.”

“Mclaren güçlü araca sahip, biz de öyle ancak bu sefer kimsenin baskın olacağını düşünmüyorum, biz kesinlikle olmayacağız.” dedi.

Temkinli yaklaşımına rağmen Webber, çalışmalardan memnun kaldığını söyledi.

Webber “Bizim için seanslar çok iyi geçti. Bizim için harika bir pist ve kuru zeminde çok temiz ritm tutturabiliriz. Bir süredir böyle koşullar olmamıştı. Daha yapılacak çok şey var ancak bizim için cuma sorunsuz geçti.”

“Bu yüzden oldukça mutluyum. Plan açısından programdaki her şeyi uyguladık.”

“Yapmamız gereken her şeyi yaptık, araç iyiydi, güvenilirdi. Her iki lastikle testimizi yaptık ve normal bir cumaydı.  Şu anda oldukça güçlü görünüyoruz.” dedi.

Webber, bu hafta sonu için getirdikleri yeni parçalardan maksimumu almak için daha çalışmaları gerektiğini düşünüyor.

Webber “Zorluyoruz, fabrika gerçekten çok zorluyor. Çok büyük ölçüde olmuyor ancak detaylara iniyoruz ve Singapur’daki parçaları da anlamaya çalışıyoruz. Aynı zamanda piste göre getirdiğimiz parçalara çalışıyoruz ve tüm tur boyunca kendimize güvenebiliyoruz.”

“Fena değil ancak kesinlikle gelişebileceğimiz alanlar var.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Bende böyle düşünüyorum. :))

  2. Ben Hamilton'ın baskın olacağını düşünüyorum. McLaren'in Q3'deki formuna güveniyorum ben. 🙂 Geçen yıldaki Q3'deki Red Bull baskınlığı bize bulaştı herhalde. 🙂

  3. Doğru söylemiş.McLaren ve Red Bull çok yakın gibi birbirlerine.Ferrari zaten baskın olmayı bırak baskın olma adayı bile değil.

  4. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Benim pole için favori adayım Hamilton. Geçen sene Red Bull ve Vettel için sıralama turlarında son anda ceplerinden 0.3-0.4 sn çıkarıyor deniliyordu. Bu sene durum tam tersi. Hamilton için aynı şey söz konusu. Singapur, buna iyi bir örnektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir