Schumacher Kazadaki Hatasını Kabul Etti

yazar:

kategori:

Alman pilot, viraja girilirken hafiften pist dışına taştı ve bu, spin atıp bariyerlere vurmasına neden oldu.

Schumacher: “Her şeyden önce sert bir kaza değildi. Küçük bir darbe oldu. Esasen, 13. viraja girerken biraz dışa taştım ve sanırım çime temas ettim; bu nedenle kontrolü kaybettim.”

“O anda zaten viraja girişe yoğunlaşıyorsunuz. Bu yüzden onun dışındaki alanda görüş kaybı yaşıyorsunuz; özellikle de alçak oturma konumunda mükemmel görüş sağlayamadığınızı düşününce. Orada bir hata yaptım ve kontrolü kaybettim.”

Mercedes pilotu, antrenmanın zaten kötü başladığını, mekanikerlerin araçtaki değişiklikleri seans başına yetiştiremediklerini belirtti.

Schumacher: “Bayağı kaybımız olmuştu. Çünkü öğle arasında araçta birçok parça değiştirdik ve (2.seansın) başlangıcı için hazırlanamadı. Nico (Rosberg) için de aynısı geçerli. Yani istediğimiz gibi olmadı. Ama yaptıklarımızdan neler çıkarabileceğime bakacağız”

Perşembe günü ikinci emekliliğini açıklayan Schumacher, Pazar günkü yarışta 10 sıra grid cezası alacak ama yine de taraftarlara iyi bir gösteri sunmak istiyor.

Schumacher: “Göstermek istediğim asıl cevap, pistte iyi bir sonuç almak. Ama iyi bir Cuma günü geçirmedik. Yarın umarım daha iyi olur.”

 


Yorumlar

“Schumacher Kazadaki Hatasını Kabul Etti” için 7 yanıt

  1. Shumi hata yaptığını kabul ediyor, ama Mercede ekibi Shumi'nin yarış hayatını ve bizim F1 keyfimizi bitirdiğini kabul etmiyor……

  2. Hata yapınaca ''yaptım'' diyor ve bu hata nadiren oluyor. Ama takım o kadar hata yapıyor ki EFSANE bunu kapatmaya çalışıyor. Elindeki araçla ne yapsa boş , sadece daha hızlı sürmeye çalışıyor.

  3. karıştığı 2 kazada da suçlu hep şumi idi

    demekki yeni yeni anlıyor hatalı olduğunu

  4. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    demekki kendi hatası olunca kabul ediyormuş schumi.. niki laudanın kulakları çınlasın

  5. schumi son kez aracı parçalıyor sinirden :))

  6. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Adamın geri dönüşünü rezil ettiniz, bari son birkaç yarışında birşeyler yapsın yav ne biçim takımsınız siz bi aracı zamanında paketleyip veremiyorsunuz adama!

  7. Antrenmanlar arasında araçta çok büyük miktarda değişiklik yapmış olsalar gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir