Sauber Pilot Marketindeki Hareketlilikten Endişelenmiyor

yazar:

kategori:

Perez’in gelecek sene Mclaren’de yarışacağının açıklanmasının ardından pilot piyasası hareketlendi. Kamui Kobayashi’nin de gelecek sene takımda kalıp kalmayacağı bilinmiyor ve Sauber gelecek sene tamamiyle yeni bir kadro ile yarışabilir.

Gelecek sene için takım adına Felipe Massa, Pastor Maldonado, Jaime Alguersuari ve Esteban Gutierrez’in yarışabileceği söyleniyor ancak henüz bir resmi açıklama yok. Gutierrez’in Telmex aracılığıyla takımda yarışmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Takımın CEO’su Monisha Kaltenborn “Henüz bir karar olmadığı için gelecek sene iki yeni pilot olma ihtimali var. Ancak bu konuda endişeli değilim çünkü özellikle bu aracımızla, iyi bir araca sahipseniz zaten iyi performans gösterebileceğimizi kanıtladık.”

“Genç ve deneyimsiz sürücülerle sadece garantinizin olmadığının farkında olmalısınız. Hatalar yapıp puanlar kaybedeceklerdir ancak geçmişte de bunu yaptık. Ancak bu kararın temeli iyi bir araca sahip olmaktı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Eğer Koba gidecekse ve bence gitmeli takım alguersuari ve kovalainen'i almalı..Yalnız arkadaşlar Biri bana ESTABAN GUTİREREZ'İ ANLATABİLİR Mİ BİLGİ SAHİBİ OLAN ONUN HAKKİNDA?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir