Ecclestone Schumacher'in Emeklilik Kararını Destekliyor

yazar:

kategori:

Üç yıl önce Schumacher’in spora dönüşünü destekleyen Ecclestone Express gazetesine verdiği demeçte, “Michael’in gitmesi için doğru zaman geldi.” diyor. 

Schumacher emeklilik kararını açıklarken, Mercedes’in Hamilton ile anlaşmasının kararı vermesini kolaylaştırdığını belirtmişti.

Ecclestone da, “Birinin gelip kararınızı vermede yardımcı olması iyi bir şeydir. Bu genellikle doğru nedenlerle olur.” diyor.

Ancak Ecclestone, Schumacher’in 2012 sezonunda kalan alt yarışa çıkmayarak erken emekli olmasından korktuğunu da belirtiyor.

“Tanrı korusun ki, yeni hayatına yelken açmak yerine, öyle mükemmel bir pilotun kalan birkaç yarışta orada olacağını bilelim.

Ecclestone son olarak da yıllar önce ilk emekliliğinde Niki Lauda’ya söylediklerini hatırlatıyor: “Lauda’ya dedim ki, ‘Eğer emekli olacaksan, hemen ol, bekleme, başka hiçbir şeyin anlamı olmaz’. Ve Niki emekli oldu ve sonra olanları biliyorsunuz (geri geldi). Tulumlarını ve kaskını bırakıp gitmişti. Yapması gereken oydu.”

 


Yorumlar

  1. michael  schumacher avatarı
    michael schumacher

    bende senin emekli olmanı destekliyprum…

  2. 2012king vettel NEDİYOSAK O avatarı
    2012king vettel NEDİYOSAK O

    ya saçların olmuş pişmaniye gibi amca sende emekli olsana bıktık sende

  3. olmayabilir, öyleyse de ağız alışkanlığı diyelim 🙂

  4. Emekliligi desteklemek nasil biseyki ne anlama geliyor?!! Herhalde Emeklilik ikramiyesi falan verir Bernie Amca. Hem ne kadar seveni varmiski hepside bu gidisi destekliyor hic kalsin diyen cikmadi herkes dünden raziymis göndermeye

  5. Tanrı korusun ??? Bernie ateistti, benim bildiğim!

  6. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    ya doğru zaman diyor nasıl doğru zaman. adam 2010da döndü. yaşını ilerlemesine rağmen her sezon geliştirebildi kendisinii. bir tek altında doğru düzgün araç yoktu. bunlara rağmen mucize yarışlar bir kaç kez mucize yarışlar çıkardı. performansının zirvesine geldi ve şimdi yine bırakıyor!

  7. Schumacher- avatarı

    Ecclestone ''

    ——————–

    ''
    What ?

    Ecclestone ''

    ——————–

    ''
    What ?

    Ecclestone ''

    ——————–

    ''
    What ?

    Ecclestone ''

    ——————–

    ''
    What ?

    Oğlum bak git.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir