Schumacher Japonya'nın Ardından Karışık Hislere Sahip

yazar:

kategori:

Yarışa 23. sıradan başlayan Schumacher iyi bir yükseliş göstererek 11. sıraya kadar yükseldi. Schumacher son turlarda Toro Rosso pilotu Daniel Ricciardo’yu geçmek için zorladı ancak bir türlü geçme şansı bulamadı.

Schumacher “Japonya’da yarışın ardından karışık hislere sahibim. Çünkü öncelikle puanlara bu kadar yaklaşıp kazanamamak açıkçası talihsizlik ve yarışın beklediğimizden iyi olması şaşırtıcı.”

“Son turlarda Ricciardo ile hoş ve ilginç mücadelelerimiz oldu ancak sonunda onu geçemedim çünkü Toro Rosso düzlükte çok hızlıydı. Bu nedenle bugünden daha fazlasını alamadık. Bakalım Kore’de ne olacak.” dedi.

İlk virajda kaza yapan Rosberg “İyi bir start almıştım ancak ne yazık ki hızlı bitti. İlk virajda Grosjean Webber’i spin attırdı ve bu benim kazama da sebep oldu. Fren yapmaya başladım ancak Senna arkadan çarptı ve lastiklerimi mahvedince yarış dışı kalmak zorunda kaldım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Mercedes'ten kovulmuş gibi gitmesi biraz buruk oldu bence bunu hak etmiyordu.Sevmesemde Hamilton için Schumi'nin bu şekilde gönderilmesi hiç hoş olmadı.

  2. Benim anladığım; ''HALA ÇOK HIZLIYIM AMA ALTIMDAKİ TAKA BİR TÜRLÜ GİTMİYOR, YOKSA ASVALT AĞLADI BEE'' diyor.
    Bence bırakması yanlış bir karar. Gritteki birçok pilottan(Hemen hemen hepsinden) hala çok hızlı.
    Bütün pilotlara standart araç verecekler ve hızlı pilotları seçebilelim.Böyle yapmacık oluyor. DRS,KERS,Lastikler ustayla acemi arasındaki farkı tamamen yok ediyor. Diyorum ki en azından Lastikler bari standart olsaydı. Neyse kaldı 5 yarış:((

  3. sauber tam schumacher e göre lastik asınma derdi yok istediğin kadar zorla tam agresif pilot arabası
    en azından mgp ye 5 basar.Yanlış yapıyorsun schumii bu sene hızını ispatladın devam etmen gerekirdi.

  4. "Aracın bu kadar iyi olmasını beklemiyordum ama puan alamadığım için de üzgünüm" şeklinde. Beklediği gibi olsa nasıl olacaktı acaba araç!

  5. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    demişki " yarışımı bundan güzel içine edemezlerdi "

  6. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Valla ben olsam geri gelirdim şuminin yerinde olsam..Karışık hisler derken ney ben onu anlamadım?

  7. Acaba bu his verdiği emeklilik kararıyla ilgili olmasın!

  8. yarışın beklediğimizden iyi olması şaşırtıcı.

    Bu ne yahu 🙂
    Şaka maka Hamiltona üzüldüm şimdi. Muhtemelen Schumi gelecek sene de benzer bir senaryoyu görmeye dayanamadığı için kararsız kalıp emekli oldu.

  9. arkadaşlar adam tam bir seneye yakın düşündü ve kararını verdi
    bizden daha iyi görmüştür herşeyi senelerin tecrübesi sauberde istikrarlı bir takım değil ve ilk 3 takımdan biri hiç değil

    ne yapacak schumi arada bir belki podyuma çıkarım diye saubere mi gidecek…

  10. Schumi bugün yine elinden geleni yaptı ilk virajdaki kazada daha fazla yer kazanmasını beklerdim ama o karışıklıkta çok da kolay değil.Yumuşak lastiklere geçene kadar zaten araç resmen sürünüyordu Kovalainen bile daha iyi turluyordu,yumuşağa geçince kıpırdanma oldu ama yeterli değildi yine de birkaç güzel geçiş gördük efsaneden bu da bizim için kardır.

  11. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Cok ilginctirki düzluklerde baya hizli olan Toro Rosso nasil olurda bu kadar yavas olur ilginc acaba pilotlarimi cok kotu?

  12. Schumacher- avatarı

    Nasıl bir hismiş merak ettim.

    Sauber podyumları alıyor SCHUMIII nasıl değerlendirmezsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir