Grosjean, Webber'den Özür Diledi

yazar:

kategori:

Yarışın başında Red Bull pilotuna çarpan ve dur-kalk cezası alan Fransız pilot, daha önceden de ilk tur kazalarına karışmış, hatta Belçika’daki nedeniyle bir yarıştan men edilmişti.

Lotus pilotu, o cezanın ardından daha dikkatli olduğunu ama yine de kazaya karıştığını söyledi.

Grosjean: “Sigapur’da geri döndüğümden bu yana önceliğim, kalkışlarda temkinli olmaktı. Solumdaki Sergio (Perez) ile temas yaşamama adına ona dikkat ediyordum.”

“Mark (Webber) ile aramda büyük bir hız farkı vardı; ilk viraja geldiğimde şaşakaldım ve kaza yaptık. Aptalca bir hataydı”

“Mark, yarışın ardından benim yanıma geldi ve açıkçası durumdan memnun değildi. Ama özür diledim ve bunu unutmak zorundayım. Bu durumlarda nasıl gelişim gösterebileceğimi görme adına önümüzden yarıştan önce oturup inceleme yapmamız gerek.”

 


Yorumlar

  1. Sen defolup gitsen senin yerine Schumiyi alsalar F1 e çok büyük hizmet etmiş olursun.

  2. Maldonadoyla bunu aynı takımda yarıştırsalar herhalde o takımın aracı sezonu herhangi bi yarışta 2. turu görmeden kapatmış olurdu 😀

  3. Saçmalamak diye ben buna derim. Hiç kaotisyen olmayı düşündün mü?

  4. 2012king vettel NEDİYOSAK O avatarı
    2012king vettel NEDİYOSAK O

    bu grojanın arabasına kasko yapacak şirket varmı bu dünyada bir benim arabama çarpmadın gelecek bakalım kime çarpacaksın tahmin ediyorum alonso ya

  5. gerçekten anlamıyorum hala gro aslında yetenekli ile başlayan olumlu cümleler kullanıyorsunuz bu gro dan bir şey olmaz 7 yarıştır hata yapan bir pilotun f1 de ne işi var bütün startları berbat tam bir acemi bence hrt ayarında bir pilot.İnsanlar rai ile kıyaslayarak olumlu bakıyorlar ama rai eski rai değil hele ilk 3-4 yarış rai berbattı bence halen kendini toparlayamadı f1 kafanıza göre ara verip estimi tekrar dönebileceğiniz kadar basit değil.

  6. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Muhtemel kasıtlı kaza durumu. Ancak yanlış Red Bull. O da Grosjean'ın çaylaklığından olsa gerek.

  7. Bir yol gösteren lazım bu herife. Harcanıp gitmsin. Başkaları gibi kötü niyetli biri değil.

    Sadece ayak refleksleri zayıf.

    Ama moral tazelemesi lazım. Kaybolup gider yoksa.

  8. Romen gerçekten harika bi pilot ama şu startları geliştirmesi lazım gazı ayarlamak lazım webber ona rağmen gene puan aldı

  9. millete çarpmaktan haz mı alıyon ne yapıyon ?

  10. Bu kaçıncı başkasının yarışını mahvedişi. Son yıllarda F1'e gelen genç çok fazla ama çoğu hala kendisini F1'de değil de Gp2'de sanıyor. Klasik alt seri kazalarını yapıyor bu adam.

  11. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Sakınan göze çöp batarmış.Daha bir önceki yarışta Webber "Yanımda çok iyi bir kancamın olduğunu biliyor"" demişti.Grosjean kancanın varlığını test etti:)

  12. rocco junior avatarı

    Yapamıyorsan bırakacaksın kardeşim bu işi.Yeter artık özrü mü kalmış yahu!En kalitesiz pilot açıkara griddeki Maldonado ile beraber.En az mesafe kateden pilot ayrıca.Lütfen gerekli donanıma sahip olmadan gelmeyin f1.Webber,Lewis,Alonso ve Schumacher ile Perez ve daha nice sayamadıklarıma zarar verdiniz

  13. Japonya yaris sonucu haberinde de yazmistim. Fakat buraya da yazmak istiyorum ki:

    Romain Grosjean ve Bruno Senna'dan bahsetmek istiyorum. Her ne
    kadar bugün olaysız bir yarış çıkarsa da Pastor Maldonado'yu da araya
    katmak istiyorum. Bu üçü bildiğimiz kasap yaf. Bunları alıp Türkiye'de
    Ankara'ya İstanbul'a kurban kesim alanına getirsek bu kasaplar Formula 1'de
    olduğundan 10 kat fazla para kazanırlar. Üstelik bizim ülkemizde bu adamlara
    sponsor olunmasına da gerek yok. Hatta ilk müşterileri de benim.

  14. yaptığın şey, hiç bir gerekçe yokken, karambol yokken, sıkışma/sıkıştırma yokken, tasdikli tescilli arkadan bodoslama webber'e dalmaktır. azıcık fren yaptığına bile inanmıyorum.

    sen düzelmezsin arkadaş, ceza meza kesmez seni. fia yönetiminin yerinde olsam lisansını yırtar, padoka girmene bile müsaade etmezdim. kaçıncı kez hiç günahsız adamların yarışını katlettin, sayısını unuttuk artık..

  15. Schumacher- avatarı

    Mesela defolup gidebilirsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir