Hamilton: "Perez'in Çılgınca Bir Hamle Yapacağını Düşünmüştüm"

yazar:

kategori:

Yarışın 5. turunda 6.’lık savaşında Perez’in arkadan geldiğini görünce Hamilton, Meksikalı pilotun çılgınca bir hamle yapacağını tahmin edip pist üstünde mücadeleden kaçındığını söyledi.

Perez 13 tur sonra aynı yerde tekrar Hamilton’ı geçmeye çalıştı ama bu sefer spin atıp yarış dışı kaldı.

Hamilton: “Geldiğini gördüm. Benim bir şampiyonluk mücadelem var ama onun yok”

“Çılgınca bir hamle yapacağını düşündüm ki öyle de yaptı”

“Daha sonra, benim arkamda iken tekrar geldiğini gördüm. Bu yüzden biraz içeri girdim; içeri gireceğini düşünüyordum. Bu yüzden oraya girip geçemedi. Ardından benim dışıma doğru uçtu. Yani çok ilginç”

 

 


Yorumlar

  1. Perez'e dikkatlice baktım bu yarışta. Gerçekten Button'la zerre kadar alakası yok tarzında. Lastik koruyor ama aracında katkısı fazla. Perez Hamilton kadar değil ama agresif bir sürüşe sahip. Ben bu adamdan çok umutluyum. Evet hata yaptı ama 2.yılında kimler yapmadı. Gelişeceği çok şey var özellikle tek turda ama McLaren bence iyi bir pilot transfer etti. Bazıları küçümsüyor ama McLaren tulumlarını giyince sihirli bir pelerin giymiş gibi güzel görünecek ve çoğu kişiyi şaşırtacaktır bence.

  2. Perezin hızı iyidi ancak Lewis çok akıllıca bi hamleyle perezin planlarını alt üst etti ve aracın dengesini kaybetmesine sebep oldu. Perez daha çok genç öğrenecek şeyleri var zamanla oturur her şey. Hız olarak gayet iyi gidiyordu aslında

  3. Hamilton böyle düşünürmüydün yoksa olgunluk belirtileri mi? Shumi den sonra seni desteklemeyi düşünüyordum ama biraz daha düşünmeye başladım. Shumi sizin iki katınız yaşında ve oldukca olgun birisi ve hala mücadelelere girebiliyor.Shumi nerde olursa olsun mücadelen kaçmaz işte bütün pilotlardan farkı bu.Her yerde mücadele eder. Yani Hamilton şampiyonluk mücadelesi riski bile senin hız kesmene neden olmasın. Yoksa bir yerlere gelemzsin. O öyle SHUMİ oldu.

  4. Ferrari%100 avatarı

    No panik hamilton
    Heyecanlanmana gerek yok 2013'te bu tatıkdada yerin yok

  5. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Hamilton bu tür bir düşünceye neye dayanarak kapıldı sizce?

    – Kendi fikirleri.

  6. Lewis sana gelicek olursak bu sene takımı şampiyon yapma şansın hala var. Bunun bilincindesindir inşallah. Hatta bu günde gördükki her an herşey olabiliyor. Seninde hala şansın var.

    Bu arada araç aynı Silverstone deki gibi berbattı. RB hızlanmadı biz yavaşladık. Bu çok açıktı bence.

    Müthiş yol tutan ve düzlük hızı iyi olan bir araç nasıl olurda iki hafta içinde kaybolur.

    Yani hadi Sauber i geçtik Ferrari den bile yavaştık. Anlaması zor gerçekten. İnsan da moral bırakmıyorsunuz vallah.

  7. İkinci bir montoya vakası bizi bekliyor galiba. İnşallah beni nefret ettirmezsin kendinden montoya gibi Perez efendi.

    Bu işleri McLaren da yaparsan montoyanın kovulduğu gibi kovulma kendin git nasıl geldiysen.

    Tabi bu arada yapmıyacağını umut ediyorum ve gelecek seneyi hiç dört gözle beklemiyorum vallah.

  8. hamilton'ı çok arayacak bu takım.

  9. Açıkçası ben de Perez'in McLaren kalibresinde olduğunu düşünmüyorum.Bunu transfer gerçekleştiğinde de söylemiştim.Ama belki bizi şaşırtır.

  10. Yusuf  Hitay avatarı

    valla hamilton'ın neyi arayacağı pek umrumda değil. hamilton gibi aracın suyunu çıkaran ve nihayet bu yıl tecrübesine kavuşan pilotu çok arayacaklardı. hamilton tam istedikleri kıvama gelmişken kaybetmeleri çok yanlış oldu.

    pek fark edilmiyor ama kamui istikrarlı şekilde perez'i tek turda geride bırakıyor. perez'in ve sauber aracının lastiklere iyi davranması dışında henüz gösterdiği ekstra bir yetenek olduğunu düşünmüyorum. henüz genç, zamanla durumu tersine çevirebilir elbette ama şimdilik büyük bir ipucu yok.

  11. Kimin kimi daha çok arayacağı muamma.Ama Hamilton daha fazla arar gibi sanki.

  12. Hamilton'da bu takımı.

  13. Yusuf  Hitay avatarı

    hamilton'ı çok arayacak bu takım.

  14. Mclaren pilot piyasasında perezden daha yetenekli pilotlar varken perezi secmesi büyük hataydı bence.di resta bana göre çok başarılı ve hatada yapmıyor ayrıca istikrarlı tercih edilmesi gereken oydu

  15. Şampiyonluk mücadelesi varmış.Sanki çok umurunda da…Sallamıyor hala şampiyonluk mücadelem var diyor.Bırak bunları Lewis.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir