"Hamilton Mclaren İlişkisi Gittikçe Kötüleşiyor"

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz hafta çıkan haberlerde, sene sonunda takımdan ayrılacak olan Lewis Hamilton’un yeni takımı Mercedes için ajanlık yapabiliyor olacağı iddia edilmişti.

Mclaren Takım Patronu Martin Whitmarshi Lewis Hamilton’un öğrendiklerinin önemli şeyler olmadığını söylemişti.

Jenson Button “Lewis’in gördüğü şeyler endişe vermiyor. Bu sene araçla ilgili her şeyi paylaşacağız ancak gelecek sene için asla konuşmayacağız.” dedi.

Mclaren ayrıca anlaşmayı bozmuyor ve Hamilton’un Mercedes fabrikasına ziyaretine izin vermiyor.

Hamilton “Mercedes’in Brackley’deki fabrikasına gitmeyeceğim çünkü anlaşma açısından bağlıyım. Aralık ayının sonuna kadar anlaşmamda kalacağım. Biraz geç olacak ama bu işler böyle.” dedi.

Hamilton’un Suzuka padoğunda kolunda siyah bir bantla dolaştığı dikkatlerden kaçmadı.

Bu arada Hamilton’un Button ile de arasının iyi olmadığı tahmin ediliyor. Button “2012’nin sonlarında kenara çekmem gerekirse bu sadece takımın iyiliği için olur.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Aynı kalibrede 2 pilotu (pistin en korkulası iki pilotunu) aynı takımda yarıştıracak cesareti başka bir takım gösterirse o zaman McLaren'i eleştirirsin. Pilotların İyi yönetilmesini de beklemiyorum ayrıca..

  2. Benim asıl merak ettiğim Lewis Mercedes'e resmen geçince McLaren, Button ve Lewis'in açıklamaları olacak. Lewis McLaren'i, McLaren ve Button ise Lewis'i kötüleyecek mi?

  3. Hamilton takım içinden yetişmiş birisi. Alonso'dan kredisinin yüksek olmasını beklemek elbette mantıklı bir yaklaşım olur. Ama Hamilton gidip takım patronunu mu tehdit etti. Pist içinde değilde takım arkadaşını pist dışında mı yenmeye çalıştı. Zaten Ron Dennis istemedi büyük ihtimal Hamilton'ı. Yoksa Ron isteyecek Hamilton'da gidecek öylemi. Ron Dennis McLaren'den büyük değildir. O bu takımın patronudur.Ama kimse Ron Dennis ismi için takıma gelmez. McLaren ismi için takıma gelir.

  4. Yusuf dikkat ediyorum 2 haftadır ayrılıktan McLaren sorumluymuş gibi bir hava estiriyorsun. Bu adam gitmeyi sene başında kafaya koymuş. McLaren elinden geleni yaptığını ona en yüksek ücretlerden belki de en yükseğini önerdik açıklamasıyla belirtti zaten. Bu adam kendisi açıklamadı mı. Yeni bir maceraya atılmak aracı geliştirip zirveye oynamak istedim diyerek kararı kendisinin verdiğini belirtmedi mi? Hayır McLaren Hamilton'ı arayacak. McLaren büyük hata yaptı gibi yorumların gerçekten garip. Hayır birşey biliyorsan yaz ve bizim de haberimiz olsun. McLaren kimseyi aramaz. Raikkonen gitti de ne oldu. Şampiyon oldu ama sonra adamı para vererek kapının önüne koydular. McLaren'de kalsa belki de 2007 ve 2008'de şampiyon olacaktı. Alonso gitti de ne oldu. McLaren'den ayrıldığıma pişman değilim hayatınım en iyi kararı diyordu. Hala 2006 şampiyonluğundan başka şampiyonluk kazanamadı. Gidişan 2012'de de olamayacağını gösteriyor. Hamilton ne yapacak. Araç geliştirme işinde usta olan Schumacher bile bu işi becerememişken Hamilton gibi kendi ayarlarında bile hata yapan bir pilot mu aracı geliştirecek. Hamilton saf hız anlamın ölümcül bir pilot bunu kabul etmemek saçma olur ama komple bir pilot olmadığı da aşikar. Hamilton'a hızlı aracı vereceksin oda işi bitirecek. Yoksa Hamilton'a aracı geliştirme işini verirsen sende oda sürünürsün.

  5. hay ağzına sağlık, tam ben diyecektim. adam takımın ağababası gibi patronu gibi atar yapmış. bak hele!

  6. Yusuf  Hitay avatarı

    jenson'da 1 numaralı pilot ünvanını kazandı ya, vay bu takımın haline.

  7. kime ısınıyorsun onu da söyle ron'a da mclaren'a da saydırdın

  8. "Jenson Button "Lewis'in gördüğü şeyler endişe vermiyor. Bu sene araçla ilgili her şeyi paylaşacağız ancak gelecek sene için asla konuşmayacağız." dedi."
    sen kimsin aslanım

  9. McLaren pilot yönetimi anlamında vasat bir takım.ALonso olmazdı X pilot olurdu.Olayların bu seviyeye gelmesini takım olarak sen engelleyeceksin.Papağan gibi aynı şeyleri konuşmaya gerek yok.Hamilton'un her yaptığını sineye çekersen sonunda başına gelecek olan budur.2007 de Alonso'ya kendi yaptığı hatalardan da olsa yeteri kadar iltimas tanınmadı.Buda ingiliz olmadığı için oldu.Başka açıklaması yok.ALonso'da hırsına yenik düştü o sene.İki tane hızlı pilotu yönetmeyi becermiyorsan elbet bu takım tökezler.Olaylara bakış açınızı biraz değiştirin.
    Şimdi Button, perez ikilisiyle bir sorun oluşacagını sanmıyorum.

  10. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Şimdiye kadar ne zaman ciddi ve gerçekçi bir yorum yaptın ki. Her zaman karamsarsın ve rakiplerinin verdiği iç savaşdan haz alıyorsun. Yazık…

  11. alonso kendi kendini harcadı arkadaşım. sen sözleşmelerle bağlı olduğun şirketin sahibini gidip tehdit edersen kapı önüne konulursun, peki tehdit etme sebebin ne? 1.pilot olmak! sen iyi bir pilot olduğuna inanıyorsan zaten böyle birey yapmana gerek yokki. çıkar mücadeleni verirsin. alonso bu işlerle uğraşacağına kendi işine odaklansaydı o sezon belkide Lewis'e yenilmeyecekti ve bunları hiç konuşmuyor olacaktık ama o inatla pist dışında lewisi geçmeye çalıştı, işi takım patronunu tehdite kadar götürdü. sonrada Ron, alonsoyu harcamış oldu?? yok öyle yağma!!!

  12. Yanlış Tercih.Hamilton kendisini sevenleri ve desteklenleri bir kalemde sildi.Ron Dennis McLaren'den büyüktür. 🙂 Olan olmuş hiç ısınamadığım bir pilottu zaten.Çok üzülmedim.

  13. This is Formula One. Burada işler böyle. Ayrıca o sezon Alonso masum demeyin bana. Takım sadece genç pilotu tercih etti o kadar. Kimse McLaren'dan büyük değildir. Kaç pilot gitti ama McLaren hala zirveye oynamaya devam ediyor. Sonuçta kendi tercihi.

  14. Ron Dennis acaba ne düşünüyordur şimdi.Zamanında gözünü kırpmadan Alonso'yu, Hamilton için harcadı ama gün geldi Hamilton tüm McLaren takımını para için harcadı.Çok yazık….

  15. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Haksızlık ediyorsun.

  16. Nasıl olur ya 🙂 mclarenin çocuğu para için takımı bıraktı ve Mercedes e gitti.Neymiş kupa? Mercedes e gidince hiç kupan olmayacağı için kupa verdi-aldı derdide olmayacak.Ama en önemlisi mclaren ı para için satmış olması.Bu kadar karakterli!!!!!!!!! bir yıldızın 😛 yapabileceğine aklım hayalim ermiyor.Neyse Mclaren e Button gibi pilotlar lazım.Arası iyi değilmişmiş.Button da nasıl üzülmüştür nasıl üzülmüştür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir