Weber: "Mercedes, Önce Schumacher'in Emekliliğini Açıklamasını Beklemeliydi"

yazar:

kategori:

 

Alman takım, Schumacher’in kararını beklediğini söylerken bir anda Lewis Hamilton ile anlaştığını duyurdu ve bir hafta sonra Schumacher, 2012 sonunda emekli olacağını açıkladı.

Wlli Weber: “(Schumacher) Kendi ayrılığının açıklamasını ilk önce yapabilmesini tercih ederdim; arkasından gelecek Hamilton’ın duyurusundan sonra değil.”

Bununla birlikte SID haber ajansına konuşan Weber, “Mercedes’in gelecek sene daha iyi bir araç yapacağını garanti edemediğini” belirtti.

Weber: “Ve bazen 7 dünya şampiyonluğu bulunan bir pilotun şöhreti de riske giriyor.”

Öte yandan Weber, Schumacher’in bundan sonraki kariyerinde Mercedes’te görev alacağından şüphe ediyor.

 


Yorumlar

“Weber: "Mercedes, Önce Schumacher'in Emekliliğini Açıklamasını Beklemeliydi"” için 5 yanıt

  1. Weber doğru söylemiş,bende bu yorumu yapmıştım. Hamiltonla görüşüyoruzi,bundan Shumi'ye de bilgi veriyoruz diye yazmışlardı. Adama açıkça ''sen git artık''dediler. Emekliliğini açıklamasına da şaşırdığını söylemişler.Peeehhh .Mercedes bu anti mercedesciyim arık.Tabi Shumi gidince…

  2. Schumacher- avatarı

    Dostum hamiltonda çok yarışmaz merak etme 2 sene sürünür 3. sene gider mercedes mühendisleri boş insanlar Schumacher açığı kapatıyordu ancak bu kadar oluyordu seneye yine 4.5. oynarlar.

  3. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Ben burada Mercedes'i, suçlamak istemiyorum. Haklılar kendilerine göre. Şu anda F1'in en hızlı pilotlarından birisi boşta, ve uzunca bir sürede F1'de kalacak. Fakat Schumi, 1-2 yıl daha yarışır maximum. Daha sonra F1 sayfasını tamamen kapatır. Mercedes'e, kızdığım nokta F1'in efsane adamını düşürdüğü durumlar.

  4. Schumi ne kadar sevimli ve mutlu görünüyor:)

  5. Tolga Soydan avatarı

    tipi kes 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir