Williams Kore'de İki Pilotuyla da Puan Almak İstiyor

yazar:

kategori:

Williams bu sezon şimdiye kadar sadece bir defa iki pilotuyla da puan aldı. Bu da Senna’nın 7. Maldonado’nun 8. olduğu Çin GP.

Williams Operasyonlar Sorumlusu Mark Gillan: “Dört puan almak büyük memnuniyet verici bir şey ama takım olarak bu sene amacımız, bütün yarışlarda her iki araçla puan almak. Yani yapılacak daha çok işimiz var”

“Bruno iyi bir kalkış yaptı ama ne yazık ki baştaki kazaya karıştı; bu da yeni öne kanat için planlanmamış bir pitstop gerektirdi; ardından Rosberg ile teması yüzünden pitten geçme cezası.”

“Bu iki ilave pitstopa rağmen odağını kaybetmedi ve yarış temposu açısından çok hızlıydı. Bu da, Kore’ye giderken bize güven verdi.”

“Özetle, her iki aracımızla da puan almak istiyoruz”

 

 


Yorumlar

  1. Her iki araçla puan almak istiyorsanız aracı biraz fazlaca geliştirmeniz gerekiyor. Puan almak istiyorsanız Maldonado'ya güzel bir uyarı yapmak ve arıza çıkarmayacak bir araç vermek yeterli. Singapurda olanları gördük. Adam aracı bir şekilde ilk çizgiye attı, fazlaca temkinli start aldı ama araç dayanmadı.

    Maldonado az sabırlı olaydı Senna'nın iki katından fazla puan almıştı ve Williams takımlarda Force India'yı çoktan geçmiş, Sauber'in peşine takılmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir