Glock, Kariyerinin En İyi Sonucu İle Heyecandan Titriyor

yazar:

kategori:

Timo Glock, bugün Kanada’da aldığı en iyi Formula 1 sonucu ile kazandığı ilk puanları kutluyor.

İlk ve tek Formula 1 puanını 2004’te Kanada’da kazanan toyota pilotu bugün Toyota ile yarışı 4. sırada tamamlayarak siftah yaptı.

Alman pilot son anlarda Felipe Massa’dan gelen baskıya direnerek 4.lüğü kazandı.

Glock "Fantastik bir gün ve bu sezon ilk puanımı aldığım için mutluyum. Startta 3 sıra kaybettim ve Jarno’nun arkasına düştüm."

"Daha hızlıydım ancak yaklaştığımda arka lastiklerimi mahvettim. O andan sonra arka lastiklerimi korumaya çalıştım çünkü uzun ilk bölüm olacağını biliyordum ve pite kadar dayanmalıydı."

"O andan sonra aracı yol üstünde tutmak cidden zordu. Bir hata yaptım ve Jarno’nun geçilmesine neden oldum ve bu üzücü."

"Ancak o andan sonra Massa’nın önünde kalıp hata yapmamaya çalıştım. Takım, benim elemanlarım, mekanikerler ve mühendisler için mükemmel bir sonuç. Son haftalarda gerçekten mükemmel iş çıkardılar. Bu puanları onlara adıyorum." dedi.

Jarno Trulli "Takım için iyi bir sonuç ve bu yüzden mutluyum. Bunun zor bir yarış olacağını biliyorduk ve sadece aracı sağlam getirmek istiyordum çünkü rahat değildim."

"En büyük hatayı sıralamalar öncesinde ayarları değiştirerek yaptım ve bir anda sıralamalarda kendimi tamamen farklı koşullar içerisinde buldum."

"Bu bana pahalıya mal oldu çünkü istediğim kadar zorlayamıyordum. Yarışın sonlarına doğru frenlerimde sorun yaşadım."

"Daha sonra ise  Timo hata yaptığı için talihsizdim. O hata yapınca ben yavaşladım ve Massa geçti. Yine de sonuç olarak puanlar kazanmak güzel ve herkes için mutluyum." dedi.


Yorumlar

  1. salak bari trullinin seni geçmesine izin ver salak neseki trulli altıncı oldu.hiç yoktan toyotaya 8 puan iyi valla.bi ara trulli ve glock duble gidiyolardı 1-2 hahha

  2. tadını çıkar glock, senin gibi bir çakma pilot bi daha 4 ncü falan olamaz. resmen kendini düşünüp jarno'yu engelledi hata yaptın acısını jarnoya ödettin. 2 tur daha olsa massa seni de yiyecekti damalı bayrağa şükret. titremiş :))

  3. cansu ektaş avatarı

    aegschumi kişisi, ne güzelde demişin öyle :DD

  4. yarışta da titremiş olucak 🙂 Trulliyi bloke edip massanın zorlanmadan geçmesine fırsat yarattı sağolsun 🙂 3-5 tur daha olsa geçilirdi gene.

  5. Rakkathebest  avatarı

    tıtrıyormu 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir