Mercedes: "Schumacher Kovulmadı"

yazar:

kategori:

 

Mercedes’in Lewis Hamilton ile anlaşmasının ardından Japonya’da Alman pilot, sene sonunda tekrar emekliliğe ayrılacağını açıklamıştı.

Emeklilik kararının, Hamilton açıklamasından sonra gelmesi, Schumacher’in takımdan kovulduğu yönünde düşünceleri beraberinde getirmişti ama yetkililer bunun böyle olmadığını dile getirdi.

Lauda: “(Takımdan ayrılmaya) zorlanmadı. Bunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum”

Kovulma iddiaları için Haug: “Kesinlikle böyle olmadı.”

“Anlaşmayı uzatma ile ilgili Michael’in düşünme süreci henüz tamamlanmamıştı ki biz buna sadece saygı duymadık; aynı zamanda anlayışla karşıladık”

“Michael de, Lewis Hamilton’ın müsait olması fırsatı karşısında takımın durumu kullanmasını anlayışla karşılıyor”

 


Yorumlar

“Mercedes: "Schumacher Kovulmadı"” için 9 yanıt

  1. Hı hıı inandık. Shumi kalan 5 yarışıda Rosi'inin önünde bitirsinde bir de öyle bakın. Şereffs inize şampanya açıcam. Biri açıklamanız da Shumi'nin Hamiltonla görüşmelerimizden haberi vardı.'' Yani sen şimdi sür de sonra birisi yerine hazır bekliyor'' Bizdeki eşkıyalardan da sinsi bunlar

  2. Schumacher- avatarı

    SCHUMACHER

    Bu ismi duyunca titremelisiniz.

  3. Kovulma zaten söz konusu değil. Sezon sonunda sözleşmesi biten bir adamın sözleşmesinin uzatılmaması kovulma anlamına gelmez. Kovulması için kalan yarışları tamamlamaması gerekir.

  4. evet aynen öyle.takıma son dakka golü gibi çaktı kararını.ama en üzüldüğüm şey onun varlığını araç içinde sürerken özelliklede spa francorchamps da görememek olacak.

  5. Hamilton o sebeple mi "Schumi takımda olduğu sürece gelmem" diye demeç vermişti?
    Yemeyin bizi, adamı bıktırdınız ve rezil ettiniz zaten.

  6. Zaten Michael Schumacher kovulmaz; kendisi kendi çapında eğlenircesine bırakır. mercedes takımı yaşayan bir efsaneyi ne hale getirdi, yazık!

  7. "Anlaşmayı uzatma ile ilgili Michael'in düşünme süreci henüz tamamlanmamıştı ki biz buna sadece saygı duymadık; aynı zamanda anlayışla karşıladık"
    "Michael de, Lewis Hamilton'ın müsait olması fırsatı karşısında takımın durumu kullanmasını anlayışla karşılıyor"

    Bencede.

  8. Hamilton'u takıma alarak, Schumi'ye yer mi bıraktınız sanki, karar aşamasındaydı madem kararını bekleyip sonra alsaydınız Hamilton'u, adam zaten gelmeye meyilliymiş 1-2 hafta daha bekleyemediniz mi?
    Şimdi de kalkmışlar kovulmadı diyorlar, siz kimsiniz ki efsaneyi kovacaksınız. Gerçi kovulmaktan beter ettiniz adamı 3 yıl boyunca süründürdünüz adamı ama o bir gün çıkıp, siz ve dandik aracınız hakkında kötü bir laf etmedi. Bu sezon bu araba 1 yarış ve bir kaç da podyum alabildiyse schumacher'in geri bildirimleri ve tecrübesi sayesindedir.
    Hamilton size bu akdar katlanır mı orasını bilmeyiz bekleyip göreceğiz.
    Ama Mercedes GP benim için 5 yarış sonra bitecek…

  9. Zaraki Kenpachi avatarı
    Zaraki Kenpachi

    Açıklamaya çalışmanız bile yaptıklarınızın üstüne tüy dikmeye yetiyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir