Raikkonen: "Şampiyonluğu Kazanamadıktan Sonra Kaçıncı Olduğum Önemli Değil"

yazar:

kategori:

 

İki senelik ralli kariyerinin ardından bu sezon başında Formula 1’e dönen Fin pilot, şu anda lider Fernando Alonso’nun 37 puan gerisinde 3. sırada ve şimdiye kadar 6 defa podyuma çıktı.

Raikkonen: “2. veya 10. olmam önemli değil; kazanmadıktan sonra bir farkı yok”

“Göreceğiz. Sene başında eğer bana bunu (şampiyonda 3. olacağımı) söyleseydiniz, kabul ederdik ama bir kere biraz daha iyisini yapınca, daha da iyisini yapmayı bekliyorsunuz ve istiyorsunuz. Denemeye devam edeceğiz; umarım gelişebiliriz.”

Ardından şaka ile karışık “2. ve 3. olmak istemem; böylece ödül törenine gitmem gerekmez”

Lotus pilotu, Coanda tarzı egzoz düzeninin de içinde bulunduğu büyük bir güncelleme paketiyle çıkacakları Kore GP’den ne bekleyeceklerini sadece antrenmanların bitiminde öğreneceklerini belirtti.

Güncellemeler hakkında iyimser olup olmadığı sorulduğunda Raikkonen: “Evet ama olmanız gerekir, değil mi? Aksi halde yeni parçalar getirmezsiniz. Ama yarın göreceğiz”

“Rüzgâr tünelinden ve diğer hesaplamalardan rakamları biliyoruz. Ama piste çıkana bize ne getireceğimi bilemeyiz. Umarım beklediğimiz gibi çalışırlar ve güç sırasında yerimiz gelişir. Ama yarın antrenmandan sonra bunu öğreneceğiz”

 


Yorumlar

“Raikkonen: "Şampiyonluğu Kazanamadıktan Sonra Kaçıncı Olduğum Önemli Değil"” için 8 yanıt

  1. Bu yorumları okuyup yorumlayan arkadaş okumuş gibi mi yapıyor yoksa kasıtlı mı anlamadım.

    Bazı sıkıntılı insanların tahrik edici yorumları sürekli onaylanıyor. Her Raikkonen konusu altında belli başlı hazımsızların yorumlarını görüyorum.

    Bu site benim yorumlarımı yayınlamadığı sürece hiç bir zaman objektif olamaz ve gözümde Alonso'nun Türkiye Resmi Fan sayfası değerindedir.

  2. O değilde Kimi'nin soğuk kanlı oluşu millete ağır geliyormuş meğer onu fark ettim ben. Size ne arkadaş ben olsam benim içinde öyle 2.leri tarih yazmaz sorsan kaç kişi dan diye cevap verir 97 yılını kim 2. bitirdi diye. Adam haklı yani. Aşağıda da birisine de rahatsızlık vermiş Kimi'nin açıklamaları. Yahu adam spin atmış kendi hızlı turunu atamamış ne diyecek diğerleri için çok üzüldüm mü? Kimi'yi ne bağlar yahu el insaf

  3. sanki şampiyon olsan buna gülecen yada sevineceksinde şampiyon olmak istiyon hiçbirseyi umursamıyan insan bunu hak etmiyor demektir spin atar arkadakiler zarar görür umrumda değil banane böyle f1 sürücüsümü olur yahu

  4. Sıkıntıları olan belli ki ben değilim 🙂

  5. "Umursamıyorum" kelimesi geçmeyen bir Rai haberi !

  6. ciddi ciddi böyle hissettiğine eminim şaka değildir 🙂

  7. Kimi icin sadece 1.lik odul kursusunu ve roportaj vermesini katlanabilir kiliyor 🙂

  8. "Ardından şaka ile karışık "2. ve 3. olmak istemem; böylece ödül törenine gitmem gerekmez"

    Kimi bu sene uzun cümleler kurmasının yanında espri de yapıyor 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir