Güncellenmiş Lotus, Raikkonen ile Kore'de Piste Çıktı

yazar:

kategori:

Coanda etkili egzozun da içinde bulunduğu paket, Kimi Raikkonen tarafından deneniyor ve tur başına 0,3 saniye getirmesi bekleniyor.

Lotus, rüzgâr tünelinde elde ettiği verilere göre yeni egzoz düzeniyle hem bu sene hem de gelecek sene için fayda sağlayacağına kanaat getirince yeni düzene geçiş kararı almıştı.

Bu güncelleme sayesinde Raikkonen’in şampiyonluk şansı da desteklenmek isteniyor; bitimine 5 yarış kala Lotus, sezon başındaki güçlü formlarına geri dönmeyi amaçlıyor.

Fin pilot, lider Alonso’nun 37 puan gerisinde 3. sırada ver yarışların tahmin edilemez boyutu düşünülünce bu fark hemen kapanabilir.


Yorumlar

  1. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Anladim eyvallah:)

  2. Kimi' nin 10-11 turluk bir serisi var seansın son 15 -20 dk içersinde attığı. O sırada zaten herkes ağır yakıt yüküyle turluyordu. Romain'in de 15 turluk bir serisi olmuş.

  3. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Yani her çikişta iki tur atip girdi

  4. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    🙂 iki tur atip hemen pite daldi Rai yahu. Uykumuda almiştim ama :))

  5. İkinci antremanlarda iki Lotus da uzun turlar attı

  6. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    İkinci antrenmanlari izledim. Uzun sürüş yapmadi. Genelde pitteydi. Erken konuşmak istemiyorum ama pek işe yaramamiş gibi görünüyor.

  7. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Raikkonen, bugün 1.7 sn geride kaldı. Antremanları izlemedim ama uzun sürüş felanmı yaptılarda bu kadar geride? Yada ayar bulmada sıkıntı yaşıyorda olabilirler. İnşallah gelişim sağlanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir