Rosberg: "Bu Pist Aracımıza Çok Uygun"

yazar:

kategori:

 

Michael Schumacher 5., Rosberg ise 7. hızlı isimdi ve takım, zor geçen Japonya GP’nin ardından rekabet seviyesini arttırmış göründü.

Rosberg, günü memnun kapattığını ve takım arkadaşı Schumacher’in denediği yeni parçaların olumlu sonuçlar verdiğini açıkladı.

Rosberg: “Bizim için iyi bir gündü. İyi bir gelişim kaydettiğimizi düşünüyorum. Michael yeni parçalar denedi; bazı küçük şeyler. İyi çalışmış görünüyor. Bu yüzden belki de bugün yükseliş eğilimindeydik ve bize uygun olduğunu düşündüğüm bu pistte doğru yoldaydık”

Yeni parçaların Cumartesi günü kendisinde de olup olmayacağı sorusuna Rosberg: “Evet, ikimizde de olacak. Sadece doğru yönde olup olmadığımızı kontrol ettik.”

Mercedes’in lastiklerini koruma açısından yetersiz kaldığı, sezon başından beri konuşuluyor ama Rosberg, bu sorunun Kore’de yaşanmadığını dile getirdi.

Rosberg: “Lastikler açısından aşınma oldukça iyi. Demek istiyorum ki (lastikleri) usun sürüşte biraz fazla ısıtıyoruz ama sorun yok. Bu pistin aracımıza çok uygun olduğunu düşünüyorum”

 


Yorumlar

  1. Bence Shumi seni geçek ki Shumi de size bir şekilde kapak yapmış olacak inşallah

  2. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    rosberg'in kaçıncı ''greatest hits'' i oldu bu?

  3. Melih Çakmaklı avatarı
    Melih Çakmaklı

    Schumacher'in 39.330 u etkiledi beni açıkcası,bu sefer iyi gibiler tabi yıl başında da böyle görünüyorlardı ama arıza sebebiyle yarış bitiremiyorlardı bi de o var

  4. yusuf perçin avatarı
    yusuf perçin

    Melbourne den beri süre gelen hikaye. Antremanlarda ve sıralamalarda en çok yanıltan takım Mercedes olmuştur. Çünkü DDRS i en etkin şekilde kullanan hatta bulan takım Mercedes. Ama Teknik ekip yine de hüsrana uğramıştır. En azından 1-5 arasında pozisyon kazanmayı bekleyen takım sadece bir kaç kez bunu başarmıştır. Yarın hep beraber görücez. Mercedes 5-6 pozisyonlarını kazansa bile. Pazar günü senaryo yine aynı olacak. İlk 5 turda mercedesler liderden 15 saniye fark yedikten sonra takım radyosundan schumacher'e "cool down the car" mesajı gelicek ve schumacher 2 bilemediniz 3 pozisyon geriye düşecek. Pit stoplardan sonra sert lastiklerle telafi eder diye düşünürken mercedes hafifledikçe öndekilerin temposundan iyice geriye düşecek. son pitstoplarda 10. luğa kadar düştükten sonra pilot bireysel olarak bir şeyler yaparsa en fazla 7. kaza olursa 5-6 arasında bitirecek

  5. Zaraki Kenpachi avatarı
    Zaraki Kenpachi

    :)))

  6. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    siz birinci olasınız yada en iyi ihtimalle podyuma çıkasınız diye 300 km'lik dümdüz formula 1 pistleri yapılsın zaten değilmi ? onada f1 pisti denmez ya hadi neyse :)) , hamilton'u pek sevdiğim söylenemez ama rosberg senden daha çok sevdiğim kesin mercedesAMG böyle giderse hamilton'a da yazık olacak gibi

  7. beklicem sabırla bu sözlerin gerçek olmasını bekliyorum.shumi seni geçer inşallah da mercedesin aklı başına gelir mi ondan emin değilim.!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir