Schumacher: "Artık Favori Vettel"

yazar:

kategori:

Schumacher “Bana göre şampiyona çoktan belli olmuştu. Bu puan farkıyla Fernando’nun Suzuka’dan itibaren rahat olacağını düşünüyordum.”

“Şimdi ise Sebastian’ın açık bir şekilde avantajlı olduğunu düşünüyorum.”

“İhtiyacı olan pakete sahip ve artık kazanabileceğinden eminim.” dedi.

Hem Alonso hem de Vettel 3. şampiyonluk için mücadele ediyorlar ancak Vettel kazanırsa hem en genç 3 şampiyonluk alan isim olacak hem de art arda 3 sene şampiyon olan Juan Manuel Fangio ve Michael Schumacher ikilisine dahil olacak.

 


Yorumlar

“Schumacher: "Artık Favori Vettel"” için 6 yanıt

  1. He işte o kaa.

  2. sene başında vettel ve rbr böyle olduğu için alonso hep potada kaldı 🙂 yani alonsonun başına gelen 1 2 yarışlık şey 5 6 yarıştır vettelin başına geliyordu 🙂 şimdi normale döndüğü için işler şampiyon çoktan belli. bu saatten sonra alonsonun şampiyonluğunu bekleyenler hayal kurmasın.

    seneye kurallarda pek değişiklik olmayacak bu yüzden vettel 4 te 4 yapacak(gözüken o). 2014 te dedem bile şampiyon olabilir :))

  3. zaten hiç sasırmadım alonso olur deseydi şaşardım ama unutmamak lazım altarnatür sorunu var reno araçlarında kaza yine olabilir motor sporlarında kesin diye birsey yoktur

  4. Ahh hala Vettel den dinç ve güçlü duruyor neden gidiyor ki

  5. sebastian vettel avatarı
    sebastian vettel

    üstad sen demişsen bitmiştir bu yıll alonsonun şampiyonluk umutları.!!!!!!!

  6. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Sevgili Schumi ; Daha şampiyonanın sona ermesine 5 yarış var.Ve RedBull alternatör sorununa çözüm bulabilmiş değil. 😉 Son bir şey daha eklemek istiyorum.RedBull'un üstün olmayacağı pistlerde var ve Alonso'nun başına gelenler Vettel'inde başına gelebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir