Mercedes Pilotları Gözünü Yarışa Çevirdi

yazar:

kategori:

Nico Rosberg Kore GP sıralamalarında aldığı dokuzunculuğun bugün Mercedes’in elde edebileceği maksimum performans olduğunu söylüyor. 

Takım arkadaşı Michael Schumacher de son seansa kalmış olmayı başarsa da her iki pilot da pol pozisyonu derecesine bir saniyeden fazla yaklaşamadı.

Rosberg: “Dokuzunculuk bugün elde edebileceğimiz maksimum sonuçtu. Otomobilin ayarları iyiydi ama daha yukarıda mücadele edebilme konusunda performans eksikliği yaşıyoruz. Durumu geliştirmek için çalışıyoruz. Umarım yarış tempomuz daha iyi olur ve burada mümkün olduğunda fazla puan kazanabiliriz.”

“Buradaki pist ve hava şartlar, otomobilimize son yarışlarda olduğundan daha fazla uyuyor. bu nedenle yarınki yarış için sabırsızlanıyorum.”

Schumacher: “Bugünkü performansımızın olumlu yanı geçen haftaya göre ileriye dönük bir adım atıp son seansa kalabilmekti. Ama genel olarak, normal bir gündü. Sekizincilik ve onunculuk arasında bir yerde olmayı bekliyorduk ama hızlı turumun son blümünde işler istediğim gibi gitmedi.”

“Yarına bakarsak, iyi olacağımızı umabiliriz. Uzun sürüşlerimiz oldukça iyi, lastikler de öyle. Yarın yarışın neler getireceğini göreceğiz.”

 

 


Yorumlar

  1. Q3 te kimseyi geçemeyeceklerini bildikleri için , lastik saklıyorlar, ama benim anlamadığım önce boş 1 tur atıp pite dönüyorlar sonra bida çıkıp hızlı tur atıyolar, taktiği kim yapıyorsa zihinsel bir problemi olmalı

  2. Son 4 yarış diyorum,sonra bende mercedese elveda ve bir daha görüşmeyelim mümkünse diyorum….

  3. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    bir podyum daha görsem huni takar dolaşırım kordonda o derece yani :))

  4. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    sezon başında bir çok takım mercedes2den çekiniyordu hatta protestolar bile gündeme geldi ne olduda bu takım bu şekilde geri geri ilerliyo sorun kimde nerde anlayamadım ben ve eminimki benim gibi düşünmeyen bir tane daha mercedes taraftarı yoktur gerçi mercedesi tutanda yok SCHUMACHER olmasa ..

  5. Schumi iyi ki bıraktın şu takımı iyi ki bıraktın…
    3 senedir arabayı anlayamayan bir takım murat 124 le katılsan da farklı bişey olmuyacaktı…

  6. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    bu takım yarışta jenson ve sauberler tarafından geçilerek ilk 10 dışına atılır böylece bir yarışı daha puansız kapatırlar. umarım bu yazdıklarımı yerim 🙂

  7. Dün Schumi Q3'e kalabilme savaşı verceklerini söylemişti ve aynen de öyle oldu. Rosbergin açıklamarına kanan biri ilk beşe rahatlıkla gireceklerini düşünürdü.

  8. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    puan bile alamayacaklar

  9. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    arkadaşlar öyle demeyin. mercedes lastik saklıyor. yarışın favorisi biziz. duble yapacaz göreceksiniz :))) kafayı sıyırcam valla sıyırcam ya!

  10. deniz kızıl avatarı
    deniz kızıl

    Mercedes bu sivrizekalıları nerden buluyor merak ediyorum herkes Q3 te tek tur atmazken Mercedese ne oluyor da tek tur atıyor altınızda çok mükemmel bir sıralama aracı var da biz mi bilmiyoruz ? Mercedes bu kafayla giderse bir baltaya sap olamaz

  11. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda
    ama hızlı turumun son blümünde işler istediğim gibi gitmedi."

    Dediğim çıktı son turu pek iyi değildi..ama keşke bir tur daha atabilseydi yoksa 7. olabilirdi

  12. Bugünkü performansımızın olumlu yanı geçen haftaya göre ileriye dönük bir adım atıp son seansa kalabilmekti.

    Hale bak! Hey gidi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir