Button Otomobilin Hızının Boşa Gitmesinden Korkuyor

yazar:

kategori:

Yaptığı bir hata ve sarı bayrakların gecikmesi nedeniyle, Yeongam’da günü 11. sırada tamamlayan Button, dün yaptığı açıklamalarda McLaren’ın temposu konusunda olumlu fikirler veriyordu. ancak şu anda bu temponun trafik nedeniyle boşa gidebileceğinden korkuyor.

Button: “Dün gerçekleştirdiğim uzun sürüşler iyiydi. Ama bugün bu kadar geride olmak üzücü. Dün tempomuz gerçekten çok iyiydi.Bana kalırsa ne hızlı bizdik. bu nedenle yarın başlayacağımız yerde olmak çok daha zor.”

Button, yaptığı hata edeniyle bu kadar geride kaldığını kabul ediyor. 

“Lastikleri kilitleyip virajı geniş aldım ve birinci vitese düşmem gerekti. Bir sonraki turda ise o sektöre orada kazanabileceğim zamanlar olduğunu düşünerek girdim.”

“Ama sarı bayraklarla ilgisi yoktu.”

 


Yorumlar

  1. McLaren'de 1.pilot uygulaması yoktur. Button kendi kendine gelin güven oluyor. Perez beklentileri karşılarsa eşit şartlarda yarışmaya devam eder.

  2. Koskoca Mclaren e 1.pilot olacaksın ya yanıyorumda ona yanıyorum.İnşallah perez beklentileri aşarda 2007 bir benzerini yaşarız.(rekabet açısından)

  3. sen o aracta oldukca zaten mclarenin hizi bosa gidecek..

  4. 3 Gündür Button şundan korkuyor, Button bundan korkuyor diye haber başlıkları var.İsterseniz farklı başlıklar seçin arkadaşlar.Örneğin "Button aracın hızının boşa gitmesini istemiyor" olabilir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir