Mercedes, Ecclestone'un Bırakması İçin mi Çalışıyor?

yazar:

kategori:

Haberde, Alman üreticinin 2013 Concorde Anlaşması’nı imzalamış olmasına rağmen Ecclestone’un Gerhard Gribkowsky-rüşvet davası ile ilişkili olmasından endişe duyduğu yazıldı

81 yaşındaki Bay E’nin hakkında eğer dava açılırsa, Mercedes, yandaş ekipleri de teşvikederek Ecclestone’un görevinden ayrılması için baskı yapacak.

Mercedes’ten bir kaynak: “Aylar alacak bir süreci beklemeyeceğiz; harekete geçeceğiz”

Ama Mercedes adına bir resmi ağız: “Söylentiler üzerine açıklama yapmayız; lütfen bizi anlayın”

Bir başla söylentiye göre Ecclestone, 2012 final yarışı için Sao Paulo’u, Brezilyalı yeni eşi ile gidecek ama tutuklanma şüphesi ile Avrupa’ya geri dönmeyecek

Ecclestone’un bir arkadaşı bu dedikoduları “saçmalık” olduğunu belirtti.


Yorumlar

  1. Bay E gibi insanlar yüksek rakamlara hitap eden kişiler olduğundan bazı ,nsanlar sürekli olarak onlardan yararlanmak isterler.Hatta… verdikleri selamdan dahi paralanmak isteyen tipler dahi vardır.Bu adam F1 in insanlara ulaşmasındaki hatta ticarileşmesindeki yegane isimlerden bir tanesidir. Briarore,Dennis,Montezemelo ve Ecclestone F1 in bu seviyede yaşamasını sağlayan insanlardır.
    Birilerinin koltuk aşkına Süleyman Seba gibi bir adam dahi istifa etmek zorunda kaldı… takımın şimdiki haline bakın bakalım neye benziyor.Seba dan önce… külüp binası olmayan çim sahası olmayan doğru düzgün bütçesi olmayan bir takımdı. Seba, önce takımı ele aldı sonra bunların hepsini teker teker yaptı.SOnunda ,para kazanan herşeyi bir numara olan bir takım yaptı.Şimdi gelinen nokta… Seba sonrasının yaratığıdır.Başarısı olmayan ve çok borcu olan bir külüp. Ecclestone, F1 e katkısından dolayı orada tutuluyor.CVC bir parababası şirketdir .Renault gibi,Mercedes gibi,Ferrari gibi gücü olan bir ekipdir.Renault takımının başında Briatore vardı ipini çekme zamanı çektiler gitti… Mercedes in başında Brawn var şimdilik çalıştırıyorlar… CVC nin görünen başında Ecclestone var o da diğerleri gibi ücretli olarak orada çalıştırılıyor.Yarın bir gün gönderilmek istendiği anda gitmediğinde bu güçlü adamı göndermek için Jirinowski ,Piqunowski,Gidinowski gibi birilerinin üzerinden tehditlerle gönderilirler.Düşünün ki; Dennis gibi patron olan birisini dahi gönderdiler. Hani geçen günlerde bir yazı vardı da aslında bu söz çok eskidir; ' burası F1… burada herşey olabilir'.
    Ondan dolayı ; F1 e ismini ve çok daha fazlasını vermiş olan isimlerin ötelenme laflarına çok fazla destekler vermeyin.Dennis i yaptığı ALonso hatasından dolayı sevmem ama onun gibi bir patron yönetici dahi gönderilmişdir.Briatore bile fazla laf atmayın… çünkü; o da gönderilmek istendiği için Piquet in aracılığı sağlanmışdır.Bay E denen adamda Sauber gibi Jorden gibi takım sahibi bir kişiyken F1 in daha iyi yönetilmesi adına seçilip oraya getirilen ismidir.Tıpkı apartman sakinlerinin aralarından yönetici seçmeleri gibidir.Para babalarının ip çekme operasyonuna fazla destekmiş gibi kelimeler yazmayın.

  2. Meğer bu sünepelerde ne hınzırlıklar varmış da haberimiz yokmuş.

  3. samet  birol avatarı

    daimler bu the best or nothing yani elini bir yere atarsa napar eder ele geçirir.tarihinde çok mevcuttur yani.

  4. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    umarım giderde kurtuluruz bu zihniyetten. mosleyden kurtulduk sıra bunda. sahtekarın önde gidenleri. bir çete üyesi daha var ama onun biraz daha zamanı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir