Grosjean, Daha Fazla Yarışamama Cezası Alabileceği Konusunda Uyarıldı

yazar:

kategori:

Lotus sürücüsü Romain Grosjean, bu sene özellikle ilk turdaki kazalarıyla gündemden hiç düşmedi ve bu kazaları yüzünden yarıştan men edilme cezasına kadar çeşitli cezalar aldı.

1995’ten beri F1 hakemliği yapan Paul Gutjahr  “Fransız sürücü uyarıldı. Bir kaza daha geçirirse birden fazla yarışı seyirci olarak izlemek zorunda kalabilir.” dedi.

Grosjean ise takımının da kazalardan dolayı mutlu olmadığını söyledi. Grosjean “Takım bana mutlu olmadığını belirtti. Ben de durumdan memnun değilim. Lotus adına çalışan 550 kişi var bu yüzden durumun farkındayım. Artık bir çözüm bulmam lazım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. la ne yazığığı, türk insanı!!! Tokat ta go gart bile yapmam inbe herifle! Duygularınızı sömürüyor haberiniz yok!!

  2. bence fazla abartiyorlar, kaza da olacak, hiz da olacak… arka siralarda kazaya karissa belki cezaya bile gerek duymazlar ama soz konusu ondeki pilotlar olunca, tum oyunlar ortaya dokuluyor.

    bu adamin zamana ihtiyaci var. eskisi gibi istedikleri kadar antreman yapabilseler bu durumu daha cabuk atlatir. sinirli aylar, sinirli gunler ve sinirli saatler icinde sinirli turlar atiyorlar! bu kadar basit bir olay degil! biraz objektif bakin olaylara! F1'de eski duzen yok. yukaridaki pilotlarin bir sozuyle bile bunlarin lisanslari iptal edilecek duruma geldi. gormuyor musunuz?

    son olarak, bu sporun amaci heyecan. ne yani sadece birbirine degmeden giden arabalari izlemek mi istiyorlar, o zaman maket araclari yaristirsinlar. hee orada daha da cok kaza olur!

    F1'e heyecan katan her pilotun taraftariyim ben!

  3. Yazık bu adama

  4. Grosjean çok rahat bir adam,dunya kadar pilotu yaris disi birakti,halen bir çozum bulmam lazim diyor,demekki halen çocum bulamamis,zaten yarinda bir kisiyi yaris disi birakirsa ki bu Alonso olursa bu yil bir daha yarisamaz,alacagi buyuk bir cezadan dolayi Lotusta onla seneye yarismak istemez…

  5. Maldonado ile birlikte fazlasıyla hızlı çaylaklardan. Önlerdeki bir takımla başlayıp kaza yapınca haliyle aldığı cezalar büyük oluyor. Tecrübe kazanınca yeni şampiyonumuz olabilir. Eski pilotlarda gelecek yok.

  6. Ferrari%100 avatarı

    Bu adamında kaderi bu imiş anlaşılan kaza

  7. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    milleti biçmesi konusunda benimde güvenim sonsuz

  8. F1THS: FIA Grosjean'ı yarışlara 2. turdan başlatmaya karar verdi.

  9. bir daha kaza yaparsa sezonu kapatır seyircilerin arasından izler gold üyelik alsın bari 🙂

  10. adamım yarın sana güveniyorum. koçum benim

  11. Yazık bu adamada

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir