Horner: "Vettel, 2010'da Öğrendikleriyle Şu An Zirvede"

yazar:

kategori:

Alman pilot, son 3 yarıştan da galibiyetle ayrılacak Kore’de Alonso’nun liderliğine son verdi ve kalan yarışlar için de avantaja sahip.

Horner: “Olgunlaşmaya devam etti ve son iki senede tecrübe kazandı. Şu anda hiç olmadığı kadar iyi sürdüğünü düşünüyorum”

“2010’da şampiyonluk yolunda zor zamanlardan geçti. Edindiği bütün tecrübeler, ona olumlu yönde yardım etti. Ama hiçbirimiz herhangi bir şeyi garanti altına almış değil”

“Sadece Fernando’nun 6 puan önüne geçtik. (Kore’de) Seb’in yanında podyumdaydı”

“Şampiyonluk mücadelesinin sonuna kadar süreceğinden eminim. Her bir hafta sonundan azamiyi elde etmemiz gerek; burada (Kore’de) olduğu gibi; Japonya’da da neredeyse yapıyorduk. Kalan 4 yarışta, bu momentumun üzerine koymak önemli olacak.”

Red Bull patronu, şimdiye kadar en zorluk şampiyonluk mücadelesinin içinde olduklarını belirtti.

Horner: “Kolaylaşmıyor. Başarınız arttıkça işler daha zor hale geliyor.”

“Bu sene, öncekilere kıyasla daha zorlu geçiyor. İlki çok özel; ikincisinde, kazandığımızdan daha iyi bir şekilde savunduk ama bu şampiyonada hâlâ gidecek yolumuz var ve Seb, 4 yarış kala 6 puan farkla lider”

“Ama asıl rakibi, podyumda sadece 1 sıra (2 sıra) uzaktaydı. Bu yüzden şu anda şampiyonluğu düşünmüyoruz bile”


Yorumlar

  1. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Bu ne hazımsızlık bu ne hazımsızlık brehh adam sırf senin egonu tatmin etmek için geriden başlamasımı lazım yok böyle dünya.Yavaş araçla şampiyon olmuş birini söylesene bana ? Sen adamı çekemiyorsun diye yavaş gidecek hali yok biraz saygı duymanız gerekir.

  2. geriden başlamaya gerek kalmıyor,
    çünki zaten hızlı sürüyor,
    kimin hızlı olduğunu vettel ferrariye gittiğinde göreceğiz, (eğer ferrariye giderse)

  3. mehmet sofuoğlu avatarı
    mehmet sofuoğlu

    2010da ne öğrenmiş acaba? adamın altında hızlı araç varsa pol ve alır ve yarışı kazanır. araç yavaşsa arkalarda dolanır durur. bu böyle. vettel yavaş araçla hiç bişe yapamaz. bu nedenle 22yarışı polden kazandı. varmı 1tane 10.sıradan başlayıp kazandığı yarış? yok. başarı vettelin değil redbullun

  4. Schumi'nin rekorunu kırarsa Vettel kırar(tahminimce) yoksa böylesi bir rekabet ortamında 50 sene daha kırılamaz gibi geliyo bana

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir