Boullier: "Grosjean F1 Kariyerini Yeniden Canlandırdı"

yazar:

kategori:

İlk turlarda neden olduğu kazaların ardından yoğun eleştiriler alan Lotus pilotu, Kore’de baskı altında piste çıktı ama herhangi bir olaya karışmadan damalı bayrağı gördü.

Pistte bazen ikili mücadelelere de giren Grosjean, biraz da temkinli davrandı; Boullier ise pistte gördüklerinden memnun kaldı.

Boullier: “Suzuka’da bu yana hakkında çıkan haberlerin ardından omuzlarındaki baskı çok ama çok yüksekti. Bu yüzden hem onun hem de bizim için (Kore’de sorun çıkmaması) kesinlikle büyük bir rahatlamaydı”

“Onun temiz bir kalkış yapıp, trafikte durumu idare ettiğini görmek… O kadar kolay bir şey değildi. Ama bunu başardı. Sağlam bir yarış çıkardı ama aynı zamanda korumacıydı. Çünkü kendisini yeniden inşa etmesi gerekiyordu”

“Ama ondan ne beklediysek onu yaptı. Bu yüzden onun adına mutluyum. Onun tekrar gülümsediğini görebilirsiniz.”

Boullier, Grosjean’ın çok zor zamanlar geçirdiğini ama üst düzey her sporcunun böyle durumlarla karşılaştığını ifade etti.

Boullier: “bu baskıyı idare etmeniz, en kötü anınızdan geri dönebilmeniz gerek.”

“Herkesin sizi seyrettiğini biliyorsunuz ve hataları tekrarlamamanız konusunda uyarılmışsınız da. Bu zor. Ama durumu idare edişi, bunu yapabileceğini; buna gücünün olduğunu gösterdi. Şimdi mücadele ruhunu sessizce yeniden inşa edebilir”


Yorumlar

  1. Eric Boullier sen Grosjean ı falan bırakta bu Lotusun hali nolacak onu söyle büyük güncelleme dediniz yine 5. olduk

  2. Üzülme sonraki yarış birilerine çarpıp hatanı telefi edersin.
    :Ö)

  3. salih yildiz avatarı

    Tamam, iyiydi kazadan uzak durdu, ama Hamiltonu zorlarken Hulkenberge geçilmesi çok aptalcaydı… Yine de Lotus da kalmasını isterim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir