Montezemolo: "Massa ile Yarın Görüşüp Bir Karar Vereceğiz"

yazar:

kategori:

Aylar boyunca koltuğu şüphe altında olan Massa’nın son performansları ile 2013’te de takımda kalması bekleniyor.

Ferrari başkanı, geleceğini konuşma adına yarın Massa ile görüşeceğini açıkladı.

Montezemolo: “Sezon ortasında Massa’nın (bizimle devam edeceğini) doğrulamak olanaksızdı ama şimdi ondan beklediğimizi veriyor. Yarın görüşeceğiz ve bir karar alacağız”

“Massa Monza’da Japonya’da çok iyiydi. Geri döndü. Yarın Maranello’ya gelmesini istedim. uzun bir görüşme yapacağız”

“Ferrari’ye her zaman çok şey kattığını düşünüyorum. Alonso ile de iyi bir ilişkisi var. Rakiplerimizden puan aldı diye düşünüyorum”

“Sezon başında aracın, onun süremeyeceği bir karakterde olduğu doğru ama ona her zaman, tepkisini göstermesi gerektiğini söyledik ve Spa’dan itibaren daha iyi olmaya başladı. Takımın tam desteğinin arkasında olduğunu biliyor”


Yorumlar

  1. Rosberg gibi ''Hamilton'la eşit muamele göricem'' antlaşmam da var'' şartı koysunlar öyle at imzayı:)) Rosi ne adamsın ya.
    İkinci pilot olarak bence en ideal adam Massa'dır. Bakın
    ''-Telsizden;'' Alonso senden daha hızlı,yol ver geçsin:)). Viraj da Alonso'nun önü açılmıştır.
    Bence en ideal pilot Massa.

  2. Massa' nın içinde de ne Ferrari aşkı varmış. Bile bile lades diyor resmen. Massa hayal görüyor, Ferrari markalar şampiyonasında ciddi sıkıntı yaşamaya başlayınca sezonun 2. yarısında takım içinde Massa nın aracına ve yarışına biraz daha özenmeye başladılar ve sonuçlar hemen gelişti. Ancak önümüzdeki sezon Massa için yine aynı şey olacak, çünki takım ana sponsorununda baskısı ile %99 Alonso ya odaklanacak ve Massa yine ikinci plana itilecek. Massa nasıl hala bu hayal dünyasında yaşıyor anlamak imkansız. Alonso ile aynı şartlara sahip olacağına inanıyor gözü kararmış şekilde.

    Massa, sana asla Alonso ile eşit şartları tanımayacaklar, asla sana odaklanmayacaklar bunu anla artık, yazık ediyorsun kariyerine. Arkasında sponsor gücü olmayan bir takım arkadaşı ile eşit şartlarda yarışacağın bir takıma gitmen gerekirdi çoktan. Treni kaçırdın kafanı duvarlara vuracaksın 2013 de ama iş işten geçmiş olacak.

  3. onurun varsa çek git diyeceğim ama onur da tek başına karın doyurmuyor…

  4. Belki de İtalya'yı kastetmiştir. Vettel yarişi bitirebilseydi Massa onun önünde bitirecek gibi duruyordu.

  5. hindistan GP organizatörleri, pistte yüksek hızda şikanın bulunduğu, geçen sene felipe'nin hem sıralama hem de yarışta süspansiyon kırdığı 8. virajdaki kerblere "massa kerb" adını vermişler. şaka değil, ciddi ciddi. artık pistlerde, senna ( S do senna, interlagos) ve schumacher ( schumacher S, nürburgring) isimli virajlara ilave olarak massa isimli bir viraj oldu. :)) (massa kerb, turn 8, buddh)

  6. Rakiplerimizden puan aldı diye düşünüyorum

    Ben Massa'nın Vettel'den puan çaldığı bir yarışı hatırlamıyorum.

  7. demek yarın her şey belli olacak açıkçası sene başında massa iyi bi performans gösteremedi ve ben gideceğini düşünüyodum o aralar çok eleştirildi ve sonradan özellikle 2. devrede resmen açıldı eskiye dönme sinyali veriyor gibi suzuka ve korede harikaydı

    şimdi soruyorsanız takımda kalmalı bence

  8. Tolga Soydan avatarı

    yarış dışı kaldıgını biliyorum ama rekabetçiydi o hafta sonu.yani döküldüğü bi çok yarışa göre iyiydi diye hatırllıyorum

  9. Ferrari%100 avatarı

    Massa geçen sene Hindistan yarışında yarış dışı kalmıştı

  10. sauber artık almaz massa yı.bu seçeneği yazıp duruyorsunuz.sauber in kadrosu muhtemelen guttierez ve kobayashinin yerinede geleceği parlak genç bir yetenek

  11. Tolga Soydan avatarı

    massa geçen sezonda alonsoyu zorlamaya baslamıstı.kore de hindistanda hatta japonya sıralamalardada geçmişti diye hatırlıyorum.sezon iyi bitiyo gibi olup yeni sezon bi başlıyo felipe yine ortalarda yok.bence ferrari massayı bırakmalı yine aynı şeyler olabilir.bence felipe içinde iyi olucaktır ayrılması.sauber çok iyi araçlar yapıyo podyumu zorlabilir öyle bişey olursa.hemde 1.pilot gibi yarışabilir

  12. Ferrari%100 avatarı

    Massa bas şu imzayı kafan rahatlasın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir