Domenicali: "Massa, Kendisine Olan Güvenin Karşılığını Verecektir"

yazar:

kategori:

 

Maranello kökenli takım, bugün yaptığı açıklama ile Massa’nın 1 sene daha Alonso ile birlikte kırmızı araçta olacağını duyurdu.

Ferrari, Massa’nın koltuğu için bşka pilotlarla da görüştüğünü kabul etti ama Domenicali, Brezilyalı pilotla devam etmenin doğru tercih olduğuna karar verdiklerini belirtti.

Domenicali: “Felipe ile ilişkimizi 1 sene daha uzattığımız için mutluyuz.”

“10 seneyi aşkın bir süredir ailemizin parçası ve özellikle sezonun ikinci yarısı olmak üzere yine en üst seviyede rekabetçi olduğunu gösterdi; Ferrari koltuğunda oturan her pilottan beklendiği gibi.”

“Kariyerinin en zor zamanlarında bile Felipe’ye destek verdik. Onun değerini biliyoruz. Ona gösterdiğimiz güvenin karşılığını ödeyecektir.”

2006’dan bu yana Ferrari adına yarışan Massa, yeni anlaşma nedeniyle mutlu olduğunu söyledi.

Massa: “Bu anlaşma nedeniyle fazlasıyla mutluyum”

“Ferrari benim sportif ailem. Formula !de her zaman Maranello’da üretilen motorlarla yarıştım. Diğer motorların bulunduğu tek koltuklu araçlarda kendimi hayal edemiyorum”

“Öncelikle başkan Montezemolo ve Stefano Domenicali’ye teşekkür etmek istiyorum. Bana inandılar ve her zaman destek oldular; en zor zamanlarda bile.”

“Her ikisi, takım ve bütün taraftarlar, Scuderia’nın her sene hedeflediği amaçlarına ulaşması adına bütün imkânlarımla birlikte her şeyi yapacağımdan emin olabilirler”

 


Yorumlar

  1. Kesinlikle, eğer böyle başlar ve takım araç üzerinde iyi işler yaparsa, seneye tadından yenmez bir sezon olur.

  2. Ferrari%100 avatarı

    Seneyede böyle performansla başlarsa baya iyi işler çıkarır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir