Resmi: Massa 2013'te de Ferrari'de

yazar:

kategori:

Bu seneye zor bir başlangıç yapan ve yaz tatiline kadar koltuğu büyük oranda risk altında olan Brezilyalı pilotun, bugün Luca di Montezemolo ile olan görüşmesinin ardından 1 sene daha İtalyan ekipte kalacağı doğrulandı.

Massa, 2006 yılından bu yana Ferrari adına yarışıyor ve bu süreçte 11 yarış kazandı. Hatta 2008 sezonunda Lewis Hamilton’a son yarışın son virajında 1 puan farkla şampiyonluğu kaptırmıştı.

 

 


Yorumlar

“Resmi: Massa 2013'te de Ferrari'de” için 176 yanıt

  1. ne olmuş bu sayfada herkes birbirine saldırıyor?

  2. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın
    Gözümü kirletiyor yorumların sitede problemden başka birşey çıkarmıyorsun

    Evet hiçbir alakam yokken yazdım bu yorumu.Zaten niye yazdığımıda yorumun içinde belirtmişimki anlamadın heralde.Sitede diyorum ne zaman yorum okumaya niyetlensem 3-5 kişi sürekli problem çıkarıyor onu demek istemiştim hala daha uzatıyorsun neyi paylaşamıyoruz anlamadım yok haberdeki resim yok alonsoya bunu dediler yok alonsoya nasıl laf edersin bu ne ya ergen çocukları geçtiniz iyice insanlarda acayip bir alonso ve ferrari antipatisi kazandırmışsınız ben bunu anlıyorum yanlış anlıyorsamda kusura bakmayın.

  3. siz ne diyosunuz tartışma ben yokken çıkmış.

  4. sen daha geçenlerde Mclaren, 2007 Macaristan'dan sonra alonso'yu FIA'ya şikayet etti diye insanları kandırmaya çalışan, sonra da ben en ufak bir kanıt, veya konuyla ilgili bir haber istediğimde bulup getiremeyen, yalan uydurduğu ortaya çıkan kişi değil misin? hala ne yüzle yazıyorsun.

  5. Alonsodan bile daha Ağlak çıktınız bee

  6. Mehmet Günaydın isimli kişinin hiçbirşeyle alakası yokken Tahire takılması ve alttaki yazıyı yazmasına istinaden bende ona yakışacağını düşündüğüm bir cümle ile cevap verdim.

    Mehmet Günaydın 17.10.2012 18:30:31

    Gözümü kirletiyor yorumların sitede problemden başka birşey çıkarmıyorsun

    Cevap ver
    24

    ArcadiA 22 saat 9 dakika önce

    O zaman defol git… kim davet ettiki sizi bu haberin altına.Kaşıntınız var yaa… gidemezsiniz.İllahda arzunuz belli tıpkı şarkıdaki gibi diyorsunuz :' Bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni'.Zamanı gelsinde o zaman sizi kaşağı ile kaşıyacağız.

    Cevap ver
    2

    Kendini neye yada kime benzetmiş olacakki bir kelime didişmesi olmayan insana cevap yazmış ve hakaret etmek istemişken bende onun fuzuliliğine (Tahir i tanımışlığımla ) cevap verdim.Rahatsız oluyorum gözüm ağzım kirleniyor diye yazdınmı birileride size… okumamak için girme ve bizi yada buraları izleme tanımında cevap verir.Komik olan şeylerden birisi ise Günaydın arkadaşımız kahkahalarla gülünecek cevaplar sermeyede devam etmiş.

    Mehmet Günaydın 36 dakika önce

    Ben bunlar kadar yüzsüz terbiyesiz insan görmedim adama bak ya ne sanıyorsa kendini sana sorucaktım babanın tapulu malımı burası bana bak kardeşim herkesin yorumuna saygın olucak kendini hangi hayal aleminde sanıyorsun bilmiyorum ama çok iyi oluyor size bukadar insan sizden nefret ediyorsa vardır değil mi bildikleri ?

    Cevap ver
    0

    Burası bizim gibi okuyucuların tapulu malı değil hatta zilliyet dahi değil ama kendi isteyipde yazdıklarınızı kendinizde uygulasanız fena olmaz.'bana bak kardeşim herkesin yorumuna saygın olucak ' diye yazan arkadaşımın Tahire cevabı ve kendinin hakettiği yazıyı herkes gördü.Bu kadar insanın bizden nefret ediyor omasınıda yazması cabası… ne güze işte; bu kadar nefret edilirken bu kadar cevap verilip iteleşiyorsak … ya sevilsek ne olurdu halimiz.

  7. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Ben bunlar kadar yüzsüz terbiyesiz insan görmedim adama bak ya ne sanıyorsa kendini sana sorucaktım babanın tapulu malımı burası bana bak kardeşim herkesin yorumuna saygın olucak kendini hangi hayal aleminde sanıyorsun bilmiyorum ama çok iyi oluyor size bukadar insan sizden nefret ediyorsa vardır değil mi bildikleri ?

  8. İyi düşünen herkese teşekkür ederim

  9. massa ferraride kalmayı hak etti valla sevindim hadi hayırlısı umarım bu performansı sürdürür

  10. önce adam ol adamlığı öğren sonra da şu adresi öğren artistlik atma crasher@hotmail.com.tr

  11. Senle görüşecez.Burda adminler sen kurtarabilir.Ama sadece burda.

  12. Komiksin 😀
    Bence sen çıkışta bekle arkadaşı.

  13. Alonsocu arkadaşlar niye bu kadar gergin anlamadım. Bu habere onların da sevinmesi gerekir. Sonuçta MAS, ALO'nun bir aracı, lehinde istediği gibi kullanabiliyor.

  14. sen bana adresini versene,sen fazla olmaya başladın.klavye arkasından atıp tutmakla olmaz.sen ver.bi ben sana bi saygı nedir öğreteyim sonra yine yazışırız burda.bekliyorum.

  15. Bilader sen ne saçma bir insansın yaa gerçekten bıktırdın artık. Sayfalarca tartışma yaşanmış senden başka bu site yönetimini bu şekilde aşağılamaya kalkan yok. Sen kimsin yaa kim ne halt ettiğini sanıyorsun hayatta her zaman her toplulukta vardır senin gibileri de nedir amacınız yani ne yapmak için uğraşıyorsun. Biraz edepli ol be edep biliyorum daha ergenlik çağını yeni atlatmaya çalışan, spor yapan, yaptığı sporun boşa gitmesinden çekinen bir çocuksun amma ve lakin burada ki bu insanlara hakaret edecek sen kimsin? Biraz edep edep ayıp yahu. Bu adamlar siteyi dosyaindirme – paylaşım siteleri gibi ücretli yapsa daha rahat edeceksin değil mi? Burada herkes ne kadar çok haber görürse o kadar memnun dert etme sen. Saçma sapan konuşupta insanların da kafasını bozma. Gökhan Bey size sesleniyorum. Her zaman demokrasi çözüm değildir. Bazen de Monarşi gerekir ki şu an Monarşi için en uygun zamandır.
    Gökhan Bey ben sizden daha çok uzun uzadıya yazılmış haberler ve daha çok başlık istiyorum. Her haberi girip sonuna kadar okumaktan zevk alan biri olarak benim gibi düşünen onlarca kişi olduğuna eminim.

  16. he tabii 7/14 çarşaf habercisi 😀 kim kimle nerde ne yapıyormuş onlarıda atlada 30 haber daha gir 500 kelimeyle açıkla haberleri.

  17. Massathebest gelipde dağılın bu benim pilotumun haberi herkes kendı takım ve pilotunun haberıne gitsin demeli galiba :P..

  18. ben de ona şaşırdım, biz yokuz tartışma çıkmış 😀 Dedim yanlış mı görüyorum, doğruymuş. Hırçınlığın sebebi şampiyonada geriye düşmektendir bence, 3-4 aya geçer kanaatindeyim. Sen iyiysen ben de iyiyim herkül. Hadi kal sağlıcakla.

  19. sağolasın minardi:))) pek ender rastlanan bir durum var…benim fitilini ateşlemediğim bir tartışma başlamış. sakin olmak lazım.

    ben buralardayım ara ara yorum yapıyorum…sen pek ortada yoksun…alonsocu arkadaşlarımızın gardı biraz düşük…öfkeli ve hırçınlar…:))) yakmışlar gençler kendilerini bu pilotu tutmakla:))))
    ne diyeyim inşaallah bu pilotu tutmakla çektikleri ızdıraplar işledikleri günahlara kefarret olur…:))))

  20. DreamOfWinD  avatarı

    O laf gerçekten doğru bir laf olabilir. Ama beni taraflı veya tarafsız olması ilgilendirmez. Sitede sürekli o olay üzerinden provakatif şeyler çıkarılıyor. Sitede saygı duyduğumuz insanın böyle bir yola başvurması ona yakışmadı. Yanlış tanımışız meğer.

  21. herkül sesin soluğun çıkmıyor, ya da benimki çıkmıyor 😀 Neyse neler yapıyorsun?

  22. Nölüyür gençler? Sakin olalım. Burada milyar kez küfredip geri dönen arkadaşları gördük. Adres verenleri gördük. Biz onlardan değiliz çok şükür de, şurada birbirimizin yüzüne bakıyoruz neticede. 2 hafta sonra öpüşüp barışacağınız şey için darılmayın şimdi. Ayrıca yavaş yavaş hasan şaş hadi bakayım

  23. Konuya istinaden eski yorumları hatırlamak hatırlatmak suç mu?

    Suç değil, senin bunu kullanış biçimin tamamen provokasyon amaçlı.

    Keşke bir facebook hesabın olayı da mesajlarla konuşabileydik.

    Başka bir sorum yok. Teşekkürler.

  24. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Ben bu siteyi yakından takip ediyorum.Kim ne demiş ne yazmış kolay kolay unutmam.Örneğin sen 1 haftadır ortalarda yoktun.O minardi ile ilgili olayda da ilk ben sormuştum sana nerdeydin diye.Sadece seni ve yorumlarını değil herkesi takip ederim.Üşenmem okurum ama arşivlemem.Hatırladığım cümleyi google yazınca o sayfa zaten çıkıyor hepsi bundan ibaret.Arşiv sadece 1960 lardan sonrasında var.Onur sağolsun..

  25. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Konuya istinaden eski yorumları hatırlamak hatırlatmak suç mu?.Sen bana site yönetimine "adam gibi mi yazdın " dedin ben de seni örnek verdim.Sen yazdın mı ki ben den de istiyorsun demeye getirdim..Senin yazdıklarını unutmak zorunda mıyım?Senin yorumların sadece yazıldığı güne mi mahsustur.Günay günün birinde şöyle demişti diyemezmiyim.
    Ben sana kötü bişey yazmışsın dedim mi hesap vermelisin dedim mi?.Tek dediğim şey "karışmayın".
    O seninle site arasındaki bişey.İster öv ister hakaret et.
    Ben yorumumu sildiler diye yönetime senin onlara dediklerini demedim.
    Ben seninle yönetim arasına girmedim.
    Sen de aynısını yapmalısın.

    faceden beni konuşuyorsunuz ama benim facem yok.maremli tahir ben değilim.
    Başka sormak istediğin var mı?

  26. Anca siteyi kontrol edebilir zaten.Ne önemli konular ne önemli hımmda hımm hıım 😀 he de geç ya 😀

  27. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Ben insanların tahrik edilmesine asla dayanamam Tahir. Herkes için geçerlidir bu. Senin ise yorumlarında esas ele aldığın şey bu. Benim konuya müdahil oluşum senin tahrik içeren yorumundur. Doğrudur Günay'da seni tahrik etmiştir, ama bunu her zaman yapan sensin, daha önce Günay'dan böyle bir şey görmedim. Bu yüzden suç kimde sence? Suçu işleyenmi kabahatlidir, yoksa azmettirenmi? Ben bu siteyi 2008 Brezilya yarışından beri takip ediyorum. Günay'ıda biliyorum, senide biliyorum. Günay'ın nasıl bir amaç güttüğünüde biliyorum, senin nasıl bir amaç güttüğünüde biliyorum. Günay'ın, dediği gibi bir ara provakatör takıntın başlamıştı, önüne gelene bu lakabı veriyordun. Günay, seni çok iyi özetlemiş aslında fazla söze gerek yok. Ayrıca sen yokken, biz vardık gibi gereksiz tartışmaya hiç gerek yok. 3 yorumundada bundan bahsetmişsin, ne yani bu sitede benden eskisin diye bir yerlerinmi kabarıyor? Dediğim gibi site içerisinde tahriğe asla dayanamam, zaten sitede bana bu hakkı vermiş ki ''cevap ver'' butonu eklemiş, sanane uzak dururum, durmam. Benim üslubumda ne varmış? Ne ekersen onu biçersin. Bana göre taşla vurana, ekmekle vurulmaz. Kısasa kısas yani… Elinin kolunun bağlanması kendi hatan. İnsanın kendisine verdiği zararı, başka birisi veremezmiş. Zamanında yapmışsın yanlışı, çekmişsin cezanı. Fazla dillendirme tekerrür etmesin. Nickimi kayda değer birisi için bozarım diyorsun, burada beni gene tahrik etmeye çalışıyorsun. Ama babamın bir sözü vardır ''tahrik eden adam, laf dalaşı yapan adam, aciz adamdır'' diye.

  28. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Beni pek tanıyamamışsın.Sorun değil bu siteye köşe yazısı yazmamış olmamız sadece diğerlerine karşılık veriyoruz anlamına gelmiş olabilir senin gözünde.

    Sen yönetimle takıştığında ben sana adam gibi yazı yaz da silmesinler demedim.Aynı şeyi sen de benim için yap.Akşama kadar kaç kişi site yönetimiyle tartışmaya giriyor hepsine de adamlık dersi mi veriyorsun sen.

    Ben seni aşağılayacak olsaydım sana inancından bahsederdim.Burada herkes Alonsoya ateist derken sen çıkıp ben de öyleyim demiştin.Bir kere bile seni kınamadım.Alay etmedim.Kedinin dahi hatırını sormuş biriyim.

    Gırgır geçebilen biriisi olduğunu her defasında lanse ediyorsun ama rica ediyorum benim site ile olan diyaloglarıma karışma.Başkalarıyla gırgır geç.

  29. Evet, saygılar, sevgiler ile biten.

  30. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    ne sordun?

    sana mı kalmış benim eski yorumlarımı takip etmek? ben kötü ne yazmışım ki hesabını vereyim veya sorayım?

    bu mu?

  31. ortada kendini ilgilendiren bişey yooken

    Benim okuduğum haber ve yorumları beni de ilgilendirir bunun farkındasındır umarım?

    Ağzınıza gelen herşeyi söylediniz ama ben aynı uslübu kullanmadım kullanamadım.

    Çok belli oluyor, yorumlarını döktürme buraya! Unuttuysan da git kendi yorumlarını oku!

    Birilerine güvenerek sallamak kolaydır değil mi.

    Kime güveniyor muşum ben?

    Cevaplarlarınız da gittikçe edepten yoksun bir hal almaya başladı.Anlaşıldı siz bu konuda ısrarla taraf olmaya devam edeceksiniz.Bir zamanlar yayınlamadığınız haberler vardı şimdi ise manalı fotolar..Ben anlayacağımı anladım. Bu insanlara ihtiyacı olanı vermeye çalışıyorsuınuz ama bunu söyleyemiyorsunuz.Santander bankasının notuna varana kadar haber yaptığınıza göre demek ki ağzından santander düşmeyen üyeleri sevindirmek istiyorsunuz.

    Bu yorumu yazan ben değilim. Tartışmamız da bunun yüzünden çıktı zaten. Sen bir adım gelmişsin, ben de bir adım geldim.

    Seninle sonuna kadar tartışabilirim, banlanmaktan korkmam haklı olduğum sürece. Senin banlanmaktan korkmanı anlarım, ama banlatmak için üzerine gitmek gibi bir şerefsizlik yapmam, anlamışsındır şimdiye kadar.

    Şimdiye kadar hiçbir yorumunda yapıcılık görmedim. Haber hakkında yorum yaptığını da görmedim. Tek yaptığın haberi değil yorumcuları okuyup laf yetiştirmek. Ve şu resim muhabbetinden beridir de eleştirel bir yorumcudan iyice provokatöre döndün, herkesi provokatör diye suçlarken. Tencere dibin kara, seninki benden kara durumları.

    Sen böyle yaparsan daha çok takışırız biz. Yoksa biliyorsun, güzel güzel muhabbetlere girebilen, gırgır geçebilen birisiyimdir.

  32. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Burda kontrol Gökhan Kamil'de, değilmi? Evet. O zaman feci şekilde saçmalıyorsun…

  33. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Saçma'' göreceli bir kavramdır. Sana göre saçma, bana göre doğru. Yanlışmıyım? Günay'ın siniri, Tahir'in aylar öncesi, Günay'ın site ile ilgili yazmış olduğu yorumları arşive almış olması. Günay bunu dile getirdiğinde ise hepiniz tarafından tepki ile karşılandı. Yanlışmıyım? Hayır. Tahir, üşenmeden, erinmeden taa aylar öncesi Günay ile ilgili yorumları arşivlemiş. Günay'da buna itafen ilk burdan başlaması gerektiğini dile getirmiş. Sizde böyle bir şey yaptığı için, Tahir ile ilgili olumsuz bir şey paylaştığı için tepkiyle karşılık veriyorsunuz. Yanlışmıyım? Hayır. Tahir, tabi kide sizin lideriniz değil, benim bunu söylemekte ki maksadım Günay, Tahir'le ilgili olumsuz bir durum paylaşır paylaşmaz 6 kişiyle birden tepki vermeniz beni böyle bir şey söylemeye sevk etti. Tahir'le ilgili olumsuz bir yorum görünce 6 kişiyle birden hücum etmenize başka bir açıklama yok…

  34. Tahir arkadaşım, sen benim aşağıda senden rica ettiğim cevabı vermiyorsun da hala neden başkalarına laf yetiştirmeye çalışıyorsun? Bugün hepimiz yeterince rezil olduk. Zirvedeyken bırakalım bari.

    Aşağıda sorduğuma yorumunu bekliyorum.

  35. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Her ne kadar sabır sınırlarını zorlasan da verdiğim sözlerim var.İlk laf günaydan geldi.ortada kendini ilgilendiren bişey yooken adamlıktan bahsetti.Ahlaksızlıktan bahsetti.Sen de karektersizsin demedin mi?.Ağzınıza gelen herşeyi söylediniz ama ben aynı uslübu kullanmadım kullanamadım. Bilmediğimden değil engellenmek istemediğimden vermiş olduğum sözlerden dolayı sizin gibi yazamıyorum.Sizin gibiler yüzünden defalarca aylarca yasaklı kaldım.İnşallah bir daha yasaklanmaya izin vermeyeceğim.

    Günay'a, gerçekte senin gibi 10 tanesini cebimden çıkarırım diyor. Sorarım sana bu tahrik değilde nedir? Ben bu yüzden olaya müdahil oldum yoksa banane.

    Olaya müdahil oluş bahanen bu mu?Peki günay bana ne yazmış okudun mu?."Sen benimle başedemezsin" yazmış. Bu tahrik değil mi?.Ben ona sen kimsin de başedilemezsin , Tanrı mı zannediyorsun kendini diye yazabilirdim.Ben de evet burada edemem ama dışarda …….diye devam ettim.

    Günay, ile Tahir münakaşa ederken araya Ali, giriyor Veli, giriyor bir şey olmuyor. Ben girince olay oluyor

    Burası yalan. Günay ile tartışmama ilk müdahil olan sensin.Biri, alonsocular karektersiz diye başlayan diğeri de yorumumu silmeyin talimatıyla başlayan iki adet yorumla aramıza girdin.Sana ne kardeşim.Günay bana durduk yerde site yönetimine karşı adamlıktan bahsetmiş ben de ona kendisinin site yönetimine eskiden yaptıklarını hatırlattım.Aramızda tarışma çıktı.Sen bu sitede yokken biz günayla arasıra tartıştık bu ilk değildi.Karşılıklı yorumlarımız dahi silindi.Sen uzak dur.Seninle sonra konuşur problemini çözeriz.Sana senin uslubunla cevap vermiyorum.Biliyorum ki en ufak bir sendelemede 3 ay ceza alacağım.Durduk yerde hiç seninle ilgisi yokken karektersiz diyerek ortaya atladın.Benim yerimde başka biri olsaydı hayatında duymadığın küfrleri duyardın.Ben sabırlı adamım.Elim kolum bağlı.Banlanmak nickimi yakmak istemiyorum.Ama olur da bir gün bu nicki yakarsam bu senin gibi birisi için olmayacak.Orucumu bozacaksam dişe değer kayda değer birisi için olacaktır.

  36. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Elin oğlu, Elin oğlunun takımında bir sene daha kalmak için anlaşmış ve Elin oğlu ile bir sene daha takım arkadaşlığı yapacakmış.

    Bu kadar elin içinde neden kendinize bu kadar pay çıkarıyorsunuz anlamış değilim. Spor yahu bu spor! Eğlence! Kırmayın başkalarını, sıkmayın tatlı canınızı bu kadar. Ne gerek var bunlara, Allah aşkına?

  37. JhackRapunzel  avatarı
    JhackRapunzel

    Anlamadığım nokta sohbet etmeyip tanımadığınız belkide birkaçımızın gördüğü şu adamlar için aile fertleri gibi görüp dalaşmanız. Ben formula 1 i seviyorum Williams, Lotus, Mclaren yada Ferrari hangisi takımlar şampiyonu olursa sevinirim marka olarak hepsini severim , ayrı bir öyküsü var . düşünebiliyor musunuz Williams ı sevmemek için bir neden varmı bir adam tüm cebinde ki parayı harcayıp takım kuruyor, yaşadıkları probleme ve beden sağlına rağmen hala takımın başın da aynı şekilde Ferrari ya Bruce Mclaren . bu takımları sevmemek için spor anlamın da neden yok . bu takımlardan hangisi başarılı olursa sevinirim . pilot olayına gelirsek . Alonso , Hamilton ,Perez kazanırsa sevinmem ama Mika Rai Vettel ,Kobayashi, Kubi kazanırsa sevinirim sevginin nedenlerini kimse yazamaz getirilemez dile gelse de tam olarak anlatılamz . Fakat sevmediğim yada sevdiğim pilotlar kazanırsa ne ortalığı yıkarım ne de parti veriri. sadece o gün daha mutlu geçer. Ne bir ailem ne de arkadaşım sadece görebildiğim sınırları zorlarsak dokunabildiğim biri . bu adamlar için ne küfür yemek ve dalaşmak çok anlamsız , hepiniz biliyorsunuz ki bu pilotların size hiçbir yararı yok. Rai çitlerden düşüyor ben eğleniyorum , Alonso HAmilton birbirini yiyor ben yine eğleniyorum HAmilton Rai ye arkadan hemde pit yolunda çarpıyor vay senin ……………….. deyip yarış bitimminde diğer yarışı bekliyorum .Bu arada sosyal bir ortamda benim sevdiğim pilota küfretse ne olur geçelim onu arkadaşlarımla tuuttğumuz pilota demedğimiz kalmıyor onlar farklı pilotu sevmiş olsada. Bu yazıyı yazma zahmetine girdiğime inanamıyorum bu dahi gereksiz en küçüğmüz lise de yani 18 🙂

  38. Bugün anlaşılan o ki Ferrari'ciler, sana karşı cephe almış

    Sadece iki kişi, onlara da ben cephe aldım. Gerisiyle bir sorunum yok.

  39. Arkadaşlar hepinize birden yanıtlıyorum.

    Sanki herşey güllük gülistanlık da durduk yere çıkıp yazmışım bunları gibi konuşuyorsunuz. Alttaki yorumları görmemiş veya içinde yer almamış gibi konuşuyorsunuz. Görmediyseniz okuyun, bunların kaynağını görün.

    Rezillik olur da bu kadarı olmaz. Benim tarafsızlığımı kimse sorgulayamaz, hele ki taraflı kişiler.

  40. Burda kontrolün sizde olduğunumu zannediyorsun?O zaman şunu bilki feci halde yanılıyorsun.

  41. Şimdi site yönetimine şu sayfayı yoruma kapatın da kurtulalım diyeceğim ama korkuyorum şimdi bazı yorumcuların milliyetçilik duygusu kabarıverir diye.Bana da ahlaksız derler adam ol derler diye korkuyorum.Korkuyorum çünkü çoluk çocuktan laf yiyecek zamanım değil.
    Buradan , bana bir daha kontrole girmeyeceğim diye söz veren Nebuchadnezzar kardeşim başta olmak üzere herkese sesleniyorum.Sakin olalım konuyu kapatalım.Haberleri okuyalım değerlendirelim gerisine bakmayalım.Provakatörlerin oyununa gelmeyelim.Sağduyulu olalım.

  42. O kadar saçma şeyler yazıyorsun ki klavye başında kahkaha atıyorum.Tahir'i lider seçmişiz…Biz kızılderili kabilesiyiz,Tahir de bizim oturan boğamız.

  43. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Arkadaşım sana kolay gelsin… Bugün anlaşılan o ki Ferrari'ciler, sana karşı cephe almış. Az önce ki münakaşadada seni savundum, her zaman savunurumda, gerçi savunmama gerek yok üstesinden gelebiliyorsun 'helal'… Biz yoruluruz, onlar yorulmaz o yüzden fazla bulaşma sinirlendiğinle kalırsın. Kendilerine lider olarak belirledikleri Tahir, bey madara olunca, edende sen olunca odak noktaları sen olmuşsun. Taşla vurana, ekmekle vur demiş atalarımız bu zamana kadar bunu yaptık ama artık bardak taştı. Bu arada az önce ki olaya farklı kişiler müdahil olunca Tahir efendi ve ekibi sinirlendi. Şimdi Günay'a, yaptıklarınada bakın hele.

  44. Yakışmadı ? Öyle bir yakışmış ki…

    "Baş namertler kendini tarafsız ilan edip ortalığı ateşleyenlerdir."

  45. Alisi Velisi girmeden önce kim girmiş bir bak bakalım önce.Önce onlar mı girmiş yoksa başkaları mı ?

  46. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Az önce ki tartışmaya müdahil olma sebebimi açıkladım site yönetimi tartışmayı gereksiz bulduğu için yorumumu kaldırdı, bana has yapılmış bir şey değil hepsi kalktı tabi ki doğrusunu yaptılar. Ama Tahir efendi diyor ki ben tahrikçi değilim, sizin gibi alçakça kelimeler kullanmam diyor. Ve bunu söyledikten sonra ki yorumunda Günay'a, gerçekte senin gibi 10 tanesini cebimden çıkarırım diyor. Sorarım sana bu tahrik değilde nedir? Ben bu yüzden olaya müdahil oldum yoksa banane. Ayrıca daha öncede söyledim, şimdide söylüyorum. Siz Ferrari ve Alonso fanları birbirinizin arkasını iyi topluyorsunuz. Günay, ile Tahir münakaşa ederken araya Ali, giriyor Veli, giriyor bir şey olmuyor. Ben girince olay oluyor… Tahir, tahrikçi olmadığını söylüyor, Günay'a, karakter abidesi, bana iyi aile çocuğu diyor yaptığı muameleye bak. Doğru. Günay, karakterli. Bende iyi bir ailenin çocuğuyum, ama onu bilemem… Ben alçakça kelime kullanmam diyor, beni şakşakçı ve yağcı olarak nitelendiriyor. Çok çelişkili konuşuyor, tahrik etmem diyor bana yeni yetme diyor. İlginç…

  47. DreamOfWinD  avatarı

    Sana yakismadi..

  48. DreamOfWinD  avatarı

    Ben didik didik incelenip temizlenen sayfalarda biliyorum. Gecenlerde japonya yarisindan sonra soyleyip adminleri goreve davet etmistim. O zamanda admin kilini kipirdatmamisti. Simdide hazir konu acilmisken cekincemi dile getireim dedim. Gene sallamamislar. Neyse..

  49. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Evet beni ilgilendirmiyor. Yanlış yaptığımıda biliyorum, ama dayanamadım. Günay'a, yaptığın şuursuzca eleştiriye dayanamadım. Ben Günay'ın, avukatı felan değilim. Ama sen benim alçakça kelimeler sarfettiğimi söylerken aynı zamanda Günay'a, gerçekte senin gibi 10 tanesini cebimden çıkarırım demen hem kendinle çeliştiğini, hemde alçaklık kelimesini kendinle bağlaştırdını gösterdi. Sizin amacınız ''can yakmak'' geçen gün kendinde söyledin, ''sizin canınız yandığı zaman benim olayım başlar'' diye. Açıkça söylüyorum bende sizin canınızı yakabilmek için ağır ama sizin için doğru kelimeler sarfettim. Yorumumu kaldırmayın demem bir ricadır, torpil beklemedim benimde sizin gibi sert olabileceğimi gösterdim kısasa kısas diyelim. Senmi hakaret ve küfür içerikli yorum yapmıyorsun? Pehh güldürme beni Allah aşkına. Doğru insanları rahatsız ettik özür dilerim kendi adıma. Merak etme aklını başına al ban yemezsin. Olaya müdahil olma sebebim Günay'ı, tahrik etmiyorum demen, ama aynı zamanda senin gibi 10 tanesini cebimden çıkarırım demen beni bu olaya müdahil ettirdi. Tahrik etmediğini söylerken bile, tahrik ediyorsun bravo gerçekten profesyonelleşmişsin bu konuda. Kendini bilmez yorumlarından bıktım artık… Günay, adamlıktan bahsetmez ders bile verir sana. Aranızda çok ama çok fark var. Beni yeni yetme olarak nitelendiriyorsun, boynuz kulağı geçer. Senin hayatın tahrik etmek üzerine kurulmuş. Bu senin acizliğini gösterir. Yeni yetmede değilim ayrıca çıkar at gözlüğünüde iyice bir bak etrafına. Evet ben iyi bir aile çocuğuyum, ama sen ne çocuğusun bilemem… Yağcılık yapmıyorum dediğim gibi kısasa kısas…

  50. abdullah bey az önce gökhan beye yazdım.yaptığınız işin kolay olmadığını.ama profesyonallik bunu gerektirmezmi.birde sizi anlıyorum sizde insansınız sonuçta.ama size yapılan her eleştiriye hemen herbirinizin cevap vermek yerine elinizden geldiği kadar özen gösterebilirsiniz veya illa cevap verilmesi gerekiyorsa bunu içinizden bir sözcü belirleyerek yapabilirsiniz.biraz daha dikkat herşeyin üstesinden gelecektir diye düşünüyorum.

  51. cıx cıx cıx cıx cıx. çok sinirlendim..

  52. Bu yorum zaten benim… sadece time-out olduğu için nikin görünmemiş ve editörde bunun sorgusunu yapmışdır.Yani… benim yorumuma cevabın silinince bende o kısım altına yazmayayım dedim.Yorumunda bir sorun yok ve beğendim dahi diyebilirim ve kendimce eklemeler yaptım.

  53. Bak daha bir kaç yorum önce ne yazdık şimdi peşine şu BUYRUN lafının altına ne eklemeişsin.BU sitedeki en tehlikeli insanlar tarafsızım diyenler.Her tarafın altını bu tipler kazıyor.
    Tahir ile hiçbir alakanız yokken adamın siteyi edit edenlere uyarısını hangi dillerle buraya dökmeniz yetmediadamı hedef haline getirdiniz.Bu paranoyadan çıkın yada bu provokeden çıkın . Tahir in sizinle hiçbir konuşması yokken birden müdahil oldunuz.Tahir dediki ; ' neden bu resim' eklenmiş.Cevap verecek kii senisen cevap ver yada müdahale et… değilsen ortamdan uzak dur yeter.
    2007 deki o olayı göstermeden evvel online olarak verilen telsiz konuşmasını ve sonucunuda göstersene.ALonso şimdi seni geçecek (yol ver misali söylenen talimat) sonra turumuza bakalım dan sonra yol vermediğini ve bunu neden yaptığınıda sorgulayın.
    Baş namertler kendini tarafsız ilan edip ortalığı ateşleyenlerdir.

  54. 6.5 senedir bu siteye haber çevirip foto video ekleyip, yorum yapıp, kontrol edip, egolarını tatmin etmek için burada ana avrat bize düz gidenlerin yorumlarını diğer arkadaşların da da telkinleriyle kabullenip aynı zamanda siteyi hiç olmayan bilgilerimle sağdan soldan araştırarak geliştirmeye çalışıyorum.

    neler mi kaybettim: sadece bu site için harcadığım milyonlarca lira (eski parayla), göz sağlığım, vücut sağlığım, sosyal çevrem, belki de 2 sene öğretmenliğe başlangıç.

    neler kazandım: ilk başta çok güzel arkadaşlıklar. şu anda pek kalmadı ancak her birisi aklımda. onlar dışında 3-5 arkadaş kaldı. para mı? 🙂 kazandıklarımla kaybettiklerimi yazarsan bana gülersiniz. ama siz varın buradan çıkarımız olduğunu düşünün.

    Gökhan abi gibi Allah'a şükür bir işim ve çalışan bir eşim var artık. siteden sıfır kazanç dersem kesinlikle abartmam. yok çünkü bize geleni. Gökhan abinin dediği gibi ne için kürek çekiyoruz anlamıyorum..

    koşullara inanmayanlar için tek bir şey söylüyorum. yarış hafta sonunu es geçin (günde minimum 4-5 saati pc başında geçirmek durumunda kalıyoruz adam başı, eşimle kavga ediyoruz iki günlük tatilimde evde kalmak için, siteye haber eklemem için…). normal bir zamanda öyle zaman oluyorki gelip 10 dakikalık tenefüste bir iki haber eklemek, güya kullanıcılara bir şeyler sunmak için bir tarafıımı yırtıyorum. neyse boşa yazıyorum yine.

  55. günay seni anlamakta zorluk çekiyorum.ben tahirin veya herhangi bir taraftarın arşivini veya geçmiş yorumlarını arşivlemem o an için okur geçerim .senin yorumların içinde aynı şey.ama en azından bana bu haber için gösterebileceğin bir aşağılayıcı yorum varmı.hayır bir anlamadığım konuda bir kaç haberde denk geldim şimdi hatırlayamayacağım. tahir sana destek olmak istemiş öylesine bir salvo savurmuşsun ki adam neye uğradığını şasırmış .benim az çok takip ettiğim kadarı ile bu adam senin site ile probleminde nezaket çerçevesi içinde sen ve site arasında bir anlamda arabuluculuk yapmıştı.senin tarafsız bir üye olduğunu biliyorum.ama dikkat ediyorum elinden gelse tahiri bir kaşık suda boğacaksın.öncesine dayanan bir sorununuz varmı bilmiyorum.ama şu haberdeki yorumlarından dolayı tahir nerdeyse günah keçisi ilan edildi.

  56. 3 yılı aşkındır yorum yapıyorum…
    ilk zamanlar sürekli kavga küfür kıyamet sonucunda banlanma ve yasaklanmalar vs.vs…
    o zaman siteyi idare eden arkadaşların yaklaşımı daha sertti. ha bu kadar da yorum da yapılmıyordu…her geçen gün davranış şekilleri oldukça pozitif bir hal almaya başladı…eleştiri yapıyoruz site hakkında küfürlü bir içerik yoksa kalıyor yorum kısmında…ifade özgürlüğü kırmızı çizgileri geçmemek şartıyla sonuna kadar olmalıdır bence…nedir bu kıırmızı çizgi? küfürlü veya hakaretamiz bir ifade…bunda % 100 mutlu son elbette mümkün değil…

    aklı başında türkiyede 2 tane site var. burada yorum kısmında sürekli takılanların en beğendiği konu yorumun anında haberin altına yansıması…bu açıdan hem zevk alıyoruz hem de bazı durumlarda istenmeyen bir yorum görünce canımız sıkılıyor. yanlış anlamayın benim içinde durum böyle…

    bu kadar haber her ay yapılan tahminim 10 bin civarı yorum…bir kaç münferit atışma tartışma…yüzdeye vurursak bana göre oldukça başarılı bir yüzde…

    para vermeden bir hizmetten faydalanıyoruz. elbette bazı hatalar olacak…fakat bardağın dolu kısmına baktımızda sitemiz sürekli bir gelişim ve ilerleme içersinde…arka tarafta üç beş insan 7/24 bu işi yapmaya çalışıyorlar…kolay değil…tamam eleştirelim eleştirelimde fazla da incitmeyelim bu arkadaşları…

    her söylediğimiz doğru olmalıdır. fakat her doğruyu her yerde söylemek doğru değildir. site ile alakalı yanlış gördüğümüz şeyleri burada haberin altlarında yorum aralarında söylemek bence doğru bir hareket değil. iletişim kısmından ne yazarsak cevap veriyorlar…buradan her yapacağımız eleştiri onları gereğinden fazla üzer…vay pek ses etmiyorlar diğer yorumcular arasında karizmada olduk yüklen oğlum sindirdik adminleri gibi bir düşünceyi aklımızdan bile geçirmeyelim bence…bir an gelir bir banlanırız sonra arkadan yalvarma mailleri abi ben ne yaptım ama bu da yapmıştı zamanında bak şu da böyle dedi falan filan sonuç tekrar özgür bırakın beni….

    arkadaşlar ben bunları yaşadım…sonuç halen burdayız…bu ekmeği bu kadar güzel yapan başka bir fırın yok…ara sıra biraz ekmek yanık çıkıyor ama olsun….

    biraz hoşgörü biraz empati….

  57. Ne oldu Günay,zoruna mı gitti ? Alonso'nun yaptıkları sana da batıyor artık belli oldu.Merak etme biz arşiv aramayız.Geçmişe mazi derler haberin var mı ? Biz şu anla ilgileniyoruz.Seni de çok yanlış tanımışım onu anladım.Ben seni şuradaki bir kaç adamdan biri zannediyordum.Meğer çook yanılmışım.YouTube'da çok Alonso videosu var aramaktan vazgeçme devam et.Al bir tane de ben vereyim sana fazla aramazsın:http://www.youtube.com/watch?v=wsluGQsaKbM&feature=related

  58. Değil 5 sene,25 sene de geçse,100 sene de geçse bu vurgular devam edecek.Bu sitede iğnelenmen ve hakarete uğraman için Ferrari/Alonso taraftarı olman yeterli.Kırmızıların sarı tarafını destekliyorsan Vettelcisi de Hamiltoncusu da Raikkonencisi de seni sever.Mavi tarafını ve ya tamamını desteklersen vay haline.Ne yazsan kabahat,ne yazsan suç.Doğruyu da söyleyen suç,yanlışı da söylesen suç.Zaten yanlış söylersen okutmuyorlar bile ya,orası ayrı.Tahir bir yorum yazdı diye herkes atlamış cevap vermiş.Size ne ki kardeşim ? Sana ne ? Ne atlıyorsun 2 kişinin mevzusuna ? 2 kişi konuşurken 3.'ye ne düştüğünü biliyor musun ? Aaa ama olur mu Tahir Ferrari taraftarı.Kırmızılar ne söylerse karşı çıkacaksın,Allah'ın emri bu…

  59. Herkesin yorumlarını not alıp, arşiv yapıp, içinden bir şey çıkaramazsa resimlere butonlara gözyaşı döken birisine mi "aşağılayıcı yorumu yok" diyorsun.

    Şimdi kesin geçmiş sezonları inceliyordur, eline malzeme geçsin diye bekliyordur. Ama kendi gibi yapanlara tahammülü yok. Sonra efendim ben temizim, gaza geldim, ahlaksız kelime kullanamam vs. Külahıma anlatın.

    Alın size malzeme: Buyrun

    Yönetimdeki arkadaşlardan da özür diliyorum, maalesef konu buraya kadar geldi. Onlar durmadıkça da duracak değilim. En azından kin gütmüyorum.

  60. Site yönetimine bazen gerçekten hayret ediyorum.Kasıtlı mı yoksa kasıtsız mı yapıyorlar bilmiyorum ama ara sıra öyle şeyler görüyorum ki ağzım açık kalıyor.Bir örnek:

    Alonso'nun kazandığı Almanya GP'sinden sonra biri çıkıp Alonso'ya ve taraftarlarına ana avrat düz gitmişti,haber tam 20 dakika silinmeden yayında kaldı,15 küsür de beğeni aldı,daha sonra da silindi.

    Santander ile ilgili bir haber paylaşılmış.S&P notunu düşürmüş.Ne bu ? Bu nedir Allah aşkına ? F1 ile ne alakası var bu haberin ? Haberleri kimin paylaştığına hiç bakmam ama ben bunda kim ne derse desin kasıt ararım.Kredi derecelendirme kurumu Santander'in notunu düşürmüşse bundan F1 fanlarına ne ? "Haha Alonso yandı kesin yollayacaklar paralı pilotu" gibi yorumlar mı bekleniyor ?

    Ve en son bu resim konusu.Her seferinde yapıldığı gibi sitenin Editör'ü,sitenin moderatörlerine toz kondurmuyor.Şu koyulan resimden bir insan ne anlayabilir ki ? Alonso Massa'nın arkasından pis pis bakıyor,"Ulan gene yırttın sayemde","Ben istedim diye kaldın takımda".Ya da Massa,"Yine paçayı kurtardım".Neden Massa haberinde Alonso resmi ? 1 saat arama yapsanız 10.000 tane Massa resmi bulunur.Neden Alonso'nun da dahil olduğu bu resim ?

    Tahir'in tepkisini tamamen doğru bulmuyorum o kesin.Ama neden başkaları bu tartışmaya katılmış onu anlamıyorum.Raikkonencisi de,Schumicisi de,tarafsızı da herkes bu tartışmaya dahil.Sözde yönetimi koruyorlar.Tahir'e hakaret mi ararsın,ahlaksız diyen mi ararsın,adam değilsiniz diyen mi ararsın…Ben daha geçen yorumumda bir ifadeden alıntı yaparak "Ulan" kelimesini kullandım diye yorumumu silen yönetim nerede ?

    Biz demiyoruz ki her Alonsocu haklı.Ama bu resimden de birileri anlam çıkarsın diye niye özellikle koyuyorsunuz ? "İstediğimiz resmi koyarız.Size mi soracağız ?" tavrındasınız bir de.İyi devam devam…

  61. gökhan bey yaptığınız işe saygım sonsuz ammavelakin bazı arkadaşların rahatsız oldukları durumlarda zaten biz bu işi para için yapmıyoruz zamanımızı veriyoruz demek o sorunun giderildiği anlamına gelmez.ve dahada önemlisi ozaman buyrun siz yapın gibi ifadelerle yöneticilik yapılmaz.bu iş yapılıyorsa olumlu olumsuz eleştiriyede telkinede tavsiyeyede değer verilmeliki bunu siteden sıkça duyarız ,tavsiyeleriniz varsa bildiriniz diye.prrofesyonellik bunu gerktirir.ayrıca alttan alma konusunda haklı haksız kavramı göreceli bir kavramdır.siz haksız olsanızdan alttan almayabilirsiniz.bu kişilere göre değişir.mesela sizin şimdi yaptığınız gibi.abdullah beyinde yukarıda yok başınıza silahmı dayayan var yok acizliğiniz gittikçe artıyor gibi kelimelerle yazdığı gibi.neyse kalın sağlıcakla.

  62. Yorumun yayınlandı, yanıtım da geldi. Okuyabilirsin 😉

  63. Burası gerçekten karışmasa burda tartışmazdık. Diğer yolları kullanırdık elbet.

  64. gidin kendi desteklediğiniz pilotunuzun haberinin altına yorum yapın

    O zaman bana şunu demek düşer: Burası Massa haberi, burayı kirletmeyin. gidin Alonso haberlerinin altına youm yapın.

    Zamanında yönetimle takıştım evet, ama yine dengesiz bir taraftar yüzünden, hem de Alonso'ya karşı söylediği bir hakaret içeren lafı protesto ederken! Tahirin verdiği örnekteki olay budur 🙂 Gel ki adam iğneyle çekip nerelere getiriyor.

  65. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Haklısınız yeteri kadar sayfayı doldurup rahatsız ettik.Ben kendi adıma üzgünüm.Burada dahi küfür eden o insanlarla msnde hiç muhattap olmam.Facem de yok ama orada bir tane ben bulmuşlar konuşup dururlar.

  66. İlgili konuya kendi adıma cevap vereyim. Ben makine mühendisiyim ve kendi iş yerim olmasa da belli bir düzeyin üzerinde maaşım var; söylemeye gerek yok. Halim vaktim yerinde; şükür. Bu site bana ne katabilir ki, o işimden, hayatımdan, çok daha önemlisi yeni doğmuş oğlumdan zamanımı çalayım da buraya emek vereyim?

    Tanınma, ünlü olma mı? Formula 1 ile ilgilenen birisinin ünlü olması zor be. Zaten TRT'de programa çıkmak gerektiğinde kimse ben dememişti; uzun çubuk bana kalmıştı… Yani o da yanıt olmuyor

    Zamanında para toplar, sunucu kirasını öderdik. Şükür o durumu yaşamadık son zamanlarda. Normal bir insan zaten bu kadar dayanmaz, üstelemez, emek vermeye devam etmez; emin olun. O nedenle en azından bende bir anormallik olduğunu kabul etmem gerek. "Geçiniz o işleri" dediğiniz mevzular bundan ibarettir. Ayrıca belirtmek lazım: alttan alır ifadeler kullanmam, haksız olmaktan değil, iyi niyettendir.

    Bu haberin böyle "sohbetlere" sahne olması üzücü. İnsanlar gece yatarken ne yaptıkları, ne söylediklerini bir düşünüp vicdan süzgecinden geçirmeli. Umarım bir sızlama hissederler

  67. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Çıksan ne olucak… Ateş olsan düştüğün yeri yakarsın. Benimde bir katkım yok, ama zararımda yok senin gibi.

  68. MSN çözüm olabilir mi?

  69. MSN çözüm olabilir mi?

  70. arkadaş aşağıdaki yorumları okudukça insanların gerçek yüzünü görmeye başlıyorum.tahirin bir tane aşağılayıcı yorumu yok ama aşağıda karaktersiz diyenimi ararsın ahlaksız diyenimi ararsın.sitede buna müsade ediyor.sonra en ufak eleştiriyi kaldıramazlar.

  71. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    bak kardeş tekrar ediyorum.Sizi ilgilendirmeyen işlere karışmayın.Benimle site yönetimi arasındaki bir problemdir ve biz bunu aramızda konuşarak çözeriz.Siz işinize bakın.Yeri gelir eleştirir , yeri gelir talepde bulunur yeri de gelir överim takdir ederim.Size ne?Ben sizin kullandığınız alçakça kelimeleri kullanamıyorum.Sen önce" bu yorumu kaldırmayın "diye talimat verip sonra da ağzına gelen hakaret ve küfürü yazaıyorsun.Ben de bu yok.Hem buradaki insanları fazlasıyla rahatsız ettik hem de ban yemeye niyetim yok..Günayı tahrik etmiyorum sadece bu olaya neden müdahil olduğunu anlamaya çalışıyorum.Günay bana adamlıktan bahsedecek ve ben bir yeni yetme tarafından tahrikçi olarak lanse edileceğim öyle mi.
    Karekter abideleri ve iyi aile çocukları..Şakşakçılığı yağcılığı bırak kendi işine bak.İşin gücün yok mu senin.

  72. Senin ne katkın var ? Beni zıvanadan çıkarma 😀

  73. tahir sen uğraşma bunlarla kardeşim.az önce bir yorum yazdım günayın neden bu tavırlar içinde olduğunu belirttim.ama yayınlamayacaklar muhtemelen

  74. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Nebuchadnezzar, dediğin gibi klavye başından erkeklik, adamlık taslanmaz. Bu sitede göründüğün gibi gerçektede böyle mertmisin acaba merak ettim? Lakin dünya küçük illa ki bir yerlerde karşılaşırız. Yorumlarında hakaret etmemeye özen gösterir gibi bir tavır takınmışsın, ama tamamen tahrik edici bir üslupla konuşuyorsun. Saygı çerçevesi içinde, tamamen Günay'ı, tahrik ediyorsun. Ben avukat felan değilim, birilerinide savunmuyorum. Ama senin bu yüzsüzlüğüne dayanamadım. Daha dün siteye ve yönetime laf söylerken bugün sitenin en iyi yorumcularından birisine laf söylüyorsun. Gerçekten çok yüzsüz ve karaktersizsin. Hala bu siteye gelip birileriyle münakaşa edebiliyorsun. Sende biraz gurur hasiyet olsa dün laf söylediğin siteye bugün giriş yapıp, yorumda bulunmazdım. Görüyorum ki çok karaktersiz bir insansın. Ve karşında ki adamı tahrik ederek konuşmak senin ne kadar delikanlı ve aciz olduğunuda gösterir.

  75. Bu yorumumun altına da tek tek, cümlecümle cevabını bekliyorum. Bakalım yazacak bir şeyler bulabilecek misin?

  76. Elbette dokunulmazım. Çünkü kimseye iftira atmam, haklıya da hakaret etmem. Düzgün yorum yazarsan banlanmayacağını anlamış olman gerek. İyi bile tolerans gösteriyorlar sana. Yanlış yaparsam başıma ne geleceğini de bilirim. Binlerce yorumumun içinden burada yazdıklarım gibi bir dengesize yazdıklarımı buluyorsan ben buna kasıt derim.

    Eminim gerçekten iyi olup düzgün yorumlar yapabileceğini bildikleri ve şimdiki hallerine anlam veremedikleri içindir bu tolerans.

  77. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Ahlaksızlık senin gibiler içindir.
    Haklısın seninle başetmek mümkün değil lakin sana tek bir hakaretin bedeli en az 3 ay yasaklı kalmak.Burada böyle ama gerçek hayatta senin gibi insanların 10 tanesini cebimden çıkarırım.Birilerine güvenerek sallamak kolaydır değil mi.Dokunulmazlık sözü almış gibi yazıyorsun.Gayet rahat ve sert küfürlü cümleler.Klavye başında olur unlar ancak.

  78. Bir kere de senin ettiğin hakaretleri adminlere etmedim.

    Yalan bari söyleme, iftira atma ahlaksız!

    Gıkımı dahi çıkarmadım.

    Kesin gıkını çıkarmadığından dolayı yasaklanmışsındır!

    Lütfen benle laf dalaşına girme, baş edemezsin. Haksız olsam neyse!

  79. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Site yönetiminden ricamdır, yorumumu kaldırmayın..!

    Bu sitede Alonso, fanları kadar karaktersiz başka birisi daha yok. Overster'i ayırıyorum, çünkü o istisna aklı başında ve mantıklı yorumlar yapıyor. Siz hem siteyi ve yönetimi eleştirin, hemde siteden faydalanın nasıl bir karaktere, mantaliteye sahipsiniz aklım almıyor…

    İmperius bu siteye maddi manevi hiç bir katkın yok, üstüne üstlük yönetimide beğenmedini söylüyorsun, ee kardeşim site yönetimi sana herhangi bir zorlamadamı bulundu ki sitemizi takip et diye? Hayır. Ne diye daha fazla uzatıyorsunuz bu konuyu isteyen kalır, istemeyende yol alır. Bizimde bazen hoşlanmadığımız olaylar, yorumlar oluyor. Önemli olan bu hataları doğru bir üslupla dile getirmektir. Ayrıca edebiyatada değinmişsin, ama ilk önce çuvaldızı kendine batır derim. İmla hataları illa ki olabilir. Benimde noktalama ve virgüllemelerim hatalı olabilir, oluyorda. Her neyse her koyun kendi bacağından asılırmış, burada ki yorumlarla kendimizi temsil ederiz. Nasıl bir kişiliğe karaktere sahip olduğumuz yorumlarımızdan az çok anlaşılır. O yüzden asıl sen fazla celallenme, ne olduğun ortaya çıkmasın… Neyse bu kadar laftan sözden sonra bu siteye bir daha girip, haberlerden faydalanıp, yorum yapmazsınız heralde. Bu saatten sonra site daha huzurlu olucaktır eminim. Zaten bazıları sitede ki dirlik, düzenlilik ve beraberliğe tepki olarak gelmiş buraya…

  80. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Alt tarafı bir yorumun silindi diye kıyamet koparacak hale gelen sendin unuttun mu?.Oysa ki benim bu sitede yüzlerce yorumum silinmiştir.Defalarca ve aylarca yasaklı kaldım.Bir kere de senin ettiğin hakaretleri adminlere etmedim.Gıkımı dahi çıkarmadım.Sadece yorum kontrol süresini biraz kısaltın sabah yazılan akşama kadar beklemesin dedim.Adminlere halt yemekten bahsedip tehdit eden günayın bana adamlıktan bahsetmesi yakışık almamış.

  81. sen kimsinki küfür yemediğine dua et falan gibi kelimeler kullanıyorsun.ne oldu seni site paralı admin olarakmı aldılarda 180 derece kıvırdın.bu siteyle kavgalı olan sen değilmiydin.dikkat ediyorum son zamanlarda siteye ve anti alonsoculara karşı dayanılmaz bir yağcılığın mevcut.hemde nezaket sınırlarının dışında .

    site yönetiminede bir kaç bir şey söylemek istiyorum.kardeşim işinizi layıkıyla yapmak sitiyorsanız tarafsız olacaksınız olamıyorsanız yok biz burada parasız bu işi yapıyoruz yok zor şartlar altında yapıyoruz muhhabbetini geçeceksiniz.daha öncede belirttim kimse babasının hayrına bir iş yapmaz mutlaka çıkarlarınız olduğu için bu işin içindesiniz.yoksa bu kadar tanımadığınız kişi ile niye polemiğe girmeye zorluyorsunnuz kendinizi.hoş alonso haberleri olmasa site uğrayan olmayacak reytingleriniz düşüp yok olup gideceksiniz ya neyse.biliyorum bu yorumu yayınlamayacaksınız ama en azından sizi okumuş olursunuz

    bir kaç şeyde anti alonsoculara kardeşim gidin kendi desteklediğiniz pilotunuzun haberinin altına yorum yapın yada gelip ortalığı kızıştırmayın.bir herkül vardı ne idüğü belirsiz şimdi çoğaldılar.dikkat ediyorum diğer pilot haberlerinin altında genelde hep eski nickler eski avatarlar var.zaten bir elin parmağını geçmiyor sayıları.ama haber alonso haberi olunca avatarsız bir kaç harflik nicler uçuşuyor.kendinize gelin

  82. sana mı kalmış benim eski yorumlarımı takip etmek? ben kötü ne yazmışım ki hesabını vereyim veya sorayım?

    yorumlarını öncelikle ciddi olarak okumama rağmen hep aynı sonla karşılaşıyorum. sanki düzgün yazmışsın da düzgün cevap alamamışsın gibi konuşuyorsun. göre göre yalan bari söyleme. kimseyi savunmak zorunda değilsin. sana gereken cevaplar fazlasıyla veriliyor zaten, benim bir şey yazmama gerek bile yok.

    söyleyiş tarzın düzgün olsaydı düzgünce yanıt almış olacaktın, ki kısmen seni desteklediğim bir durumda karşında olmak durumunda kalmayacaktım. Benim bulunduğum sitede böyle rezilliklere izin vermem! Lütfen. Kin de beslemem, güzelce yorum yap, eleştirini yap muhabbete girelim diyorum hala!

    bende olanları ben senden iyi bilirim, sende olmayanları da benim bilmeme gerek yok, herkes görüyor meramlı tahir efendi!

    Gel beni eleştir, başkasını eleştir ama gidip yönetimi haksız yere eleştirme!

    Saygılar, sevgiler.

  83. geç ferrariyi Shumi zamanındaydı ferrari demode oldu artık

  84. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    İstemıyorum abıcım artık senı cıdden cok sıktı artık tek pılot ızlemek montoya raikkonen ın mc dönemındekı gıbı heyecan ıstıyorum ıstıyoruz cokmu ıstıyoruz..

  85. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Eyvallah 🙂

  86. O yorumun sahibi bulundu tamam 🙂

  87. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Teşekkürler. Ama aşagıda "Arcadia" nickli arkadaşın belirttiği yorum kesinlikle bana ait değil Abdullah. Hadi benimki silindi tamam 🙂 Ama bir de başkasının yazdığı yorum üstüme kalmasın 🙂

  88. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Beyler ilginiz için teşekkür ederim. E-postanızı aldı. Yorumumun sonunda "saygılar" ifadesi kesinlikle geçiyordu. Yanlışlık olmuş olabilir. İnsanlık hali.

  89. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Sen benim yazdığım yorumu okudun mu ki sende olmayan şeylerden bahsediyorsun günay efendi.Bunları birkaç köşe yazısı gönderdim diye mi yapıyorsun.Ben senin yazdıklarına hiçbir zaman dandik demedim.Köşe yazılarına,okumasam bile eline sağlık demiştim yazık olmuş.

    Fernando alonzo diazz diye sahte nickli adamın biri bu fotoya bakarak ""ZAVALLI MASSA"" demiş. Ben de yönetime ; bu tip adamlara malzeme neden veriyorsunuz dedim.Yazdıklarımda herhangi bir küfür ya da hakaret yok.Raikkonen haberleri 3-4 resim etrafında (2 si güneş gözlüklü , 1 i kasklı , diğeri de lotus olmak üzere) dönmektedir.Alonso ve massa da niye öyle değil diye sordum.

    Ben site yönetimiyle bu ve benzeri konularda daha önce de eleştirilerde bulundum.HAmiltonun ve raikkonenin birkaç tane yayınlanmayan haberi vardı.Bunları dile getirmiş Alonsonun da burada karışıklığa neden olabilecek bazı haberlerinin yayınlanmamasını talep ettim.Şimdi ise foto konusunda örnekler vererek aynı muamelenin Alonso ve massa için de yapılmasını 2 seferdir talep etmekteyim.Benim site yönetimi eleştiri-talep yönündeki diyaloglarım sizlere neden batıyor anlamadım.Size ne kardeşim.Sen günlerce site yönetimine küstün de biz karıştık mı?.Alt tarafı bir yorumunu sildiler diye hakaret etmedin mi?
    Bak bunlar sana ait yorumlar iyi oku.

    ama bir dahakine modlarla dalaşım çok daha kötü olacak. kendileri de ne halt ettiklerinin farkındalar aslında ya, neyse.

    beni yorumdan uzaklaştıran modlar oldu. daha geçen yarışta bile aynı durum oldu. bir daha benim yorumlarıma dokunsunlar bakalım sebebini açıklayabilecekler mi.

    Ben adminleri tehdit etmedim.Ne halt yiyorsunuz demedim.Sadece hakkımı aradım..Medenice insanca yazıştım.Buna herkes gibi benim de hakkım var.Yalnız Abdullah Beyin nedense bu konuda biraz daha tahammülsüz olduğunu anladım.Gökhan Bey daha sakin ve usturuplu cevaplar verebiliyor.Geçen gün Alonso fotosu için serzenişime "lanet ediyorum bu işten" dedi.Şimdi de acizlikten dem vuruyor.İnsanlar konuşa konuşa anlaşır.

  90. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Hangi sıfatla ''defol git'' diyorsun sen? Siz Alonso'cular, aranızda çok iyi örgütlenmişsiniz. Birbirinizin arkasını iyi temizliyorsunuz… Yorumlarında dikkatimi çeken bir diğer unsur ise şu; genelde haberlerin altında tartışan isim/nick hep aynı ArcadiA… Hep muhalefet ve saldırı duyularını kullanıyorsun, uzun uzun yorumlar yazıyorsun belli ki sözel eğitimi almışsın ve anlaşıldığı üzere iyi bir avukatsın sen. Senin taktir ettiğim bir özelliğin var. İşini iyi yapıyorsun daima müvekkillerin yani diğer Alonso, fanlarının arkasını iyi kolluyorsun, savunuyorsun. Başarılımı? Hayır. Gün geçtikçe, daha çok batıyorsunuz…

  91. Abdullah. E-posta yazdım arkadaşa 😉 Ben de bulamamıştım öyle bir yorum

  92. şu anda panelde görünmüyor yorumunuz ama ben gördüğümü hatırlıyorum. ya bir sorun oluştu ya da birimiz tonlarca spam yorumu silerken yanlışlıkla silmiş olabiliriz. bu yüzden ben özür dileyebilirim.

  93. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Arcadia senin yorumuna cevap olarak bir yorum yazmistim ama belirttiğiniz yorum bana ait degil. Kesinlikle.

  94. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Hayir bana ait değil. Bir yanlislik var galiba.

  95. Massa'nın performansı artınca, Massa'ya saldırmak için yeni bir yön arayanlar,bir fotoğraftan anlam çıkarmaya çalışır olmuş.. Yazık…

  96. "Arkadaşım… yazdıklarında şu haliyle haklısın bizde birşey demiyoruz.Tabiiki bu siteye giren insansınız ve bu sayfanın içindeki bu haberede girip okuyacaksınız hatta sizinde düşüncelerinizi içeren eleştiri yada destek görüntülü yorumunuzuda yapacaksınız. " bu şekilde başlayan yorum sizin mi?

  97. Silinmiş olan yazına bir ek de ben yapayım dedim…

    Arkadaşım… yazdıklarında şu haliyle haklısın bizde birşey demiyoruz.Tabiiki bu siteye giren insansınız ve bu sayfanın içindeki bu haberede girip okuyacaksınız hatta sizinde düşüncelerinizi içeren eleştiri yada destek görüntülü yorumunuzuda yapacaksınız. Bu sitenin çalışma şeklinin size vermiş olduğu hakdır ama bunarı yaparken sosyal içeriklerede dikkat etmeniz gerekmezmi? ALonso nun eleştirilecek bir dünya yönü vardır ve br kısmını ben dile getiremem çünkü sevdiğim için bazı şeylerinide görmezden geliyorum ama bunları birileri dile getirdiğinde haksızsınız demiyorum.Kardeşim… ben , haklı olduğunuz taraflara ses çıkarmazken birilerinin işi hakaret boyutuna taşımasınada göz yumamam; zaten pilotu maana edip taraftarlarına saldırmaya kalkışan insanlar bu tartışmanın ana noktasıdırlar.Bir 2008 hadisesine takılığ gittiler… yok sahtekarmış şuymuş buymuş… o olaylardan Ron Dennis ,Domenicali den Briatore,Symonds dan daha fazla etkilenmiş olanınız varmı? Dennis çıkıpda Alonso gibi sevmediği bir pilota şöyle böyle demiyorken ;Domenicali çıkıpda Briatore ye şöyle insan böyle insan demiyorken hatta Eclestone Britore nin F1 den uzak kalmasını istemem derken bu F1 i sadece izleyenlere ne oluyor.Kızım sana söylüyorum gelinim sen dinle hesabı… çıkıp MSC yada ALonso ya buralarda hakaret edenlerin yazdıklarını hakkında yazan insanlar okumuyorlar biz okuyoruz. Birileri çıkıpda sevdiğimiz şeylere hakaret edip saman altından su yürütür gibi bize yoluyorsa cevapda yazarız şikayetde ederiz.O hakareti edeni şikayet ederiz cavap bulamayız,sadece o kişiye cevap yazarız bizim yazdığımız silinir ama onun ki afişe dir hatta yetmez bu serzenişi yapan insanlara kısıtlama gelir… Massa haberinin resim kısmında gülen yada sevinmiş bir Massa görüntüsü yerine arkasında gözlükleri takmış ALonso ile birlikte bunu verirlerse acaba neden bunu böyle yaptınız diye belki uyarı balki hatırlatma belkide serzeniş olarak dile getirilmiş. İnsnaların cevap istediği noktalarda birileri işin neden kaynaklandığını ve nereye varacağını keşfi ile birlikte soran kişiye savurmalar yanında yapan kişiye yalamacıklar, yıkama-cilalamacılıklar ve yağdanlılar olarak yazma seramonilere girişmişlerdir, Tahir in bir nokta dikkatini çekmiş ve bunun neden böyle olduğuınu hatta bunun sürekli şekilde bu şekilde devam ettiğini ve dikkatden mi kaçtığını sorarak belkide bir dezeltmenin yolunu açtığını hesap etmeden hoopp alakasız olan yerden kâmiller ortalıkdalar.Tahir ki çok dikkatli ve F1 i hafızalı izleyen birisidir üstelik şu çevrede şu işi bu şekilde yapan nadir insanlardandır.Bu konuşmanın yapıldığı sahaya gelip alakaları yokken ve onlar ve çevrelerine hiçbir sataşmışlık yokken almışlar sazı ellerine ve hatta yetmemiş zavallı hallerine 'acz' kelimesiniz açıklamasını yapmışlar.Bizler ;acz ın zavallı zavallınında sizler olduğunu bildiğimizden bunu tekerrürden okumak zorunda olmadığımız sahada görmekle yükümlüde değiliz.Buraya acz ı yazanların hicv ve ide okumasını isterim
    2008 olayında 5 sezon geçti ama nedense birileri oradan sonra F1 i izlemiyormuş gibi orada kalmışlar.O tarihden sonra neler oldu neler ama birileri F1 i daha izlemedikleri için orada kalmışlar ve izledikleri sadece yorumlar kısmı olmuş.Bu hadiseler olduğunda gridde iki şampiyon vardı şimdi ise 6 tane şampiyon pist üstünde ve bunu anlayamayacak kadar kapasitesiz insaların yazdıklarını ve onu destekleyenleri karşımıza alıyoruz.2007 sezonunda koskoca pistin üzerinde birtek şampiyon vardı oysa şimdi 6 şampiyon yanyana üstelik bunlardan birisi efsane ve diğeride efsane olma yolunda ikisi senelerce hatırlanacak kadar ortama hakim bir diğeri ise senelerce aracının üzerinde unutulmayacak kadar kendine münhasır taraftarları olan birisi… bununkeyfini çıkarmanın yerine bunları izleyenleri izlemeyin ki hatalara sebep oluyorsunuz.Şunun şurasında 70 yada 80 milyonluk bir ülkede f1 izleyen 5 tane insanız ve griddeki şampiyon sayısı kadar bir sayıya dahi ulaşamadık.
    Knedini kurtarmak adına bir çalışanı organize edip bir tomar yalan söylettirip sonrasındada ortaya çıkınca senelerini o takıma vermiş teknik bir adamın işinden olmasına sebep olmasını haber edip… teninin rengi Allah vergisidir lafımız olmaz ancak içinin dışa vurgusu kara imiş ve sıfatı kara dedikde kıyameti kopardınız.Yaptıklarından yüzünün rengi hiç kırmızıya dönmedi dedik neler ettiniz ki bu birilerinin yumuşak karnıydı ama o hadiseler o zamanlarda kaldı.2009 dan beridir bunu kaç kere yazdık?2007 yada 2008 den bu yana neler geçti ama hala her haberin altında bu vurguları okuyoruz.

  98. Arkadaşım… yazdıklarında şu haliyle haklısın bizde birşey demiyoruz.Tabiiki bu siteye giren insansınız ve bu sayfanın içindeki bu haberede girip okuyacaksınız hatta sizinde düşüncelerinizi içeren eleştiri yada destek görüntülü yorumunuzuda yapacaksınız. Bu sitenin çalışma şeklinin size vermiş olduğu hakdır ama bunarı yaparken sosyal içeriklerede dikkat etmeniz gerekmezmi? ALonso nun eleştirilecek bir dünya yönü vardır ve br kısmını ben dile getiremem çünkü sevdiğim için bazı şeylerinide görmezden geliyorum ama bunları birileri dile getirdiğinde haksızsınız demiyorum.Kardeşim… ben , haklı olduğunuz taraflara ses çıkarmazken birilerinin işi hakaret boyutuna taşımasınada göz yumamam; zaten pilotu maana edip taraftarlarına saldırmaya kalkışan insanlar bu tartışmanın ana noktasıdırlar.Bir 2008 hadisesine takılığ gittiler… yok sahtekarmış şuymuş buymuş… o olaylardan Ron Dennis ,Domenicali den Briatore,Symonds dan daha fazla etkilenmiş olanınız varmı? Dennis çıkıpda Alonso gibi sevmediği bir pilota şöyle böyle demiyorken ;Domenicali çıkıpda Briatore ye şöyle insan böyle insan demiyorken hatta Eclestone Britore nin F1 den uzak kalmasını istemem derken bu F1 i sadece izleyenlere ne oluyor.Kızım sana söylüyorum gelinim sen dinle hesabı… çıkıp MSC yada ALonso ya buralarda hakaret edenlerin yazdıklarını hakkında yazan insanlar okumuyorlar biz okuyoruz. Birileri çıkıpda sevdiğimiz şeylere hakaret edip saman altından su yürütür gibi bize yoluyorsa cevapda yazarız şikayetde ederiz.O hakareti edeni şikayet ederiz cavap bulamayız,sadece o kişiye cevap yazarız bizim yazdığımız silinir ama onun ki afişe dir hatta yetmez bu serzenişi yapan insanlara kısıtlama gelir… Massa haberinin resim kısmında gülen yada sevinmiş bir Massa görüntüsü yerine arkasında gözlükleri takmış ALonso ile birlikte bunu verirlerse acaba neden bunu böyle yaptınız diye belki uyarı balki hatırlatma belkide serzeniş olarak dile getirilmiş. İnsnaların cevap istediği noktalarda birileri işin neden kaynaklandığını ve nereye varacağını keşfi ile birlikte soran kişiye savurmalar yanında yapan kişiye yalamacıklar, yıkama-cilalamacılıklar ve yağdanlılar olarak yazma seramonilere girişmişlerdir, Tahir in bir nokta dikkatini çekmiş ve bunun neden böyle olduğuınu hatta bunun sürekli şekilde bu şekilde devam ettiğini ve dikkatden mi kaçtığını sorarak belkide bir dezeltmenin yolunu açtığını hesap etmeden hoopp alakasız olan yerden kâmiller ortalıkdalar.Tahir ki çok dikkatli ve F1 i hafızalı izleyen birisidir üstelik şu çevrede şu işi bu şekilde yapan nadir insanlardandır.Bu konuşmanın yapıldığı sahaya gelip alakaları yokken ve onlar ve çevrelerine hiçbir sataşmışlık yokken almışlar sazı ellerine ve hatta yetmemiş zavallı hallerine 'acz' kelimesiniz açıklamasını yapmışlar.Bizler ;acz ın zavallı zavallınında sizler olduğunu bildiğimizden bunu tekerrürden okumak zorunda olmadığımız sahada görmekle yükümlüde değiliz.Buraya acz ı yazanların hicv ve ide okumasını isterim
    2008 olayında 5 sezon geçti ama nedense birileri oradan sonra F1 i izlemiyormuş gibi orada kalmışlar.O tarihden sonra neler oldu neler ama birileri F1 i daha izlemedikleri için orada kalmışlar ve izledikleri sadece yorumlar kısmı olmuş.Bu hadiseler olduğunda gridde iki şampiyon vardı şimdi ise 6 tane şampiyon pist üstünde ve bunu anlayamayacak kadar kapasitesiz insaların yazdıklarını ve onu destekleyenleri karşımıza alıyoruz.2007 sezonunda koskoca pistin üzerinde birtek şampiyon vardı oysa şimdi 6 şampiyon yanyana üstelik bunlardan birisi efsane ve diğeride efsane olma yolunda ikisi senelerce hatırlanacak kadar ortama hakim bir diğeri ise senelerce aracının üzerinde unutulmayacak kadar kendine münhasır taraftarları olan birisi… bununkeyfini çıkarmanın yerine bunları izleyenleri izlemeyin ki hatalara sebep oluyorsunuz.Şunun şurasında 70 yada 80 milyonluk bir ülkede f1 izleyen 5 tane insanız ve griddeki şampiyon sayısı kadar bir sayıya dahi ulaşamadık.
    Knedini kurtarmak adına bir çalışanı organize edip bir tomar yalan söylettirip sonrasındada ortaya çıkınca senelerini o takıma vermiş teknik bir adamın işinden olmasına sebep olmasını haber edip… teninin rengi Allah vergisidir lafımız olmaz ancak içinin dışa vurgusu kara imiş ve sıfatı kara dedikde kıyameti kopardınız.Yaptıklarından yüzünün rengi hiç kırmızıya dönmedi dedik neler ettiniz ki bu birilerinin yumuşak karnıydı ama o hadiseler o zamanlarda kaldı.2009 dan beridir bunu kaç kere yazdık?2007 yada 2008 den bu yana neler geçti ama hala her haberin altında bu vurguları okuyoruz.

  99. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Aşağida adamin bi küfür etmediği kalmiş. Yorumu saatlerdir duruyor.

    Ben yorumumun sonuna "saygi" kelimesini ekliyorum, yorumum siliniyor.

    ???

  100. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    basın haberlerine göre massada kore yarışında rbr tarzı egsoz varmış. bunu da ekleyelim. Sonra massa uçtu kaçtı deniyor, herşeyin bir sebebi vardır muhakkak.

    Ayrıca ferrari tabandan+kanat egsoz+ddrs ile geliyormuş hindistana..

    hadi hayırlısı..Ya batacaz ya çıkacaz.

  101. Büyük takımlarda kolay kolay değişiklik olmuyor. Mclaren'de olan değişiklik ilginç oldu. Aynı gazla Ferrari'de de bir değişiklik bekliyordum ama olmadı.

    2013 sonunda ciddi değişiklikler bekliyorum. Perez'in durumuna göre Button'ın sözleşmesi uzatılabilir veya gönderilip yerine Vettel gelebilir. Veya kendini geliştirirse Maldonado Mclaren için iyi bir tercih olur. Kendini geliştirmekten kastım kaza yapmasın yeterli. Grosjean kendini kanıtladı, Red Bull'da şampiyon olmaya hazır olur bence.

  102. Alonso istedi diye oldu bu sözleşme.Şimdilik söz dinleyen bi adam varken incden gizliden sabote edilen bir adam varken ne gerek var yeni macera aramaya.Korede alonso gördü kü aslında Massa ile araında o kadar fark yok.Yeri gelir hatta Massa geçer beni diye düşünmüştür.Gün gelir takke düşer kel görünür zalimin yaptığı yanına kalmaz.
    Zalimin zulmüne s/af kalp ile tepki kaldı.
    Dilimiz tutuldu lal, gözlerimiz kapandı.
    Ellerimiz bağlandı, gücümüz kifayetsiz.
    Kıyamet günü yakın, hüküm cahile kaldı.

  103. Sen adam gibi yorum yazdın da mı edepli yanıt bekliyorsun. Küfür yemediğine dua et. Kimse senin iki satır dandik yorumunu okumak zorunda değil. Düzgün yaz, muhabbet edelim, şimdiki gibi nefret etmeyelim.

  104. Sen kim oluyorsun da birilerini burdan kovuyorsun? Şimdiye kadar kimse sana defol git dedi mi?

    Adam olamayacaksan lütfen defol!

    Dedim!

  105. komedi devam ediyor. çağırın mahallenin gençlerini 2 – 3 kişi yetmez 🙂

    neyse ki Oversteer arkadaşımız aklı selim olarak yorumlar yapıyor ve olanların farkında. girmeyin arkadaş burası beğenmediğiniz bir yerse, okumayın haberleri başınıza silah mı dayıyorlar.

  106. bencede çok iyi cvp yazmış ama üstüne almıyorki

  107. sizi seçerek mi yolluyorlar buraya ?

  108. Başka bir isteğiniz var mıydı?

  109. Sen fazla celallenme genç.7/24 ev modundasın bari uzun yazacağına,yorum kaldıracağına devrik cümle kurmadan,harf hatası yapmadan çevir şu haberleri.Yarın sabahın köründe başlarsın yine o bunu demiş bu bülbül yemiş diye.HABERLERİ KISA YAZ KISA!

  110. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Bu dünya Sultan Süleyman'a kalmadığı gibi bu sitede size kalmaz kasmayın bukadar kendinizi arkadaşlar.Madem konduramadığınız şeyler var gidin kendinize alonsofan sayfası açın birbirinizi yağlayıp durun ama burası Formula 1 sitesiyse kendinizi özel hissetirecek şeyler beklemeyin herkes gıcık kapmış size davranışlarınızdan adam olsanız herkes saygı duyar.

  111. O zaman defol git… kim davet ettiki sizi bu haberin altına.Kaşıntınız var yaa… gidemezsiniz.İllahda arzunuz belli tıpkı şarkıdaki gibi diyorsunuz :' Bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni'.Zamanı gelsi de o zaman sizi kaşağı ile kaşıyacağız.

  112. Allah sabır versin..Eşşeğe su içirtmeyi deneyin bence daha başarılı olursunuz .:p

  113. Haklısın dostum.Senin verdiğin vergilerle kurulan bir sitenin , senin ödediğin aidatları hiçe sayarak sana danışmadan haber fotoğrafı seçmesi kabul edilir birşey değil.

  114. montezemolo kümeste iki horoz istemem dedi alonsoda onay verince massa ile yola devam edilecek

  115. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Massa için güzel haber. Kariyeri için değil.

    Kendi pilotunu tutan başka bir taraftarın bile akıllıca bir lafını hazmedemeyen malum arkadaş, çareyi yönetime sallamakta bulmuş. İlla bir dayanak noktası bulacak ya…

    Yıllardır bize canı gönülden hizmet eden bu editör arkadaşların çabalarını eleştirebilirsiniz. Ama asla bunu saldırı veya hakaret boyutuna taşıyamazsınız.

    Önceden de yazdım: "Aldığın ücretsiz hizmetin bile hakkını veremiyorsan bari çamur atma!"

    Ortalama bir insanın ne kadar aptal olduğunu düşünün. Ve şimdi de insanların yarısının bundan daha aptal olduğunun farkına varın!
  116. yorumları bir kişi onaylamadığı için oluyor sanırım. sabah onaylanan bir yorumun akşam başkası tarafından silindiğini biliyorum. o yüzden stabil bir görüntü yok. ama hamilton yorumuna gelirsek, geçen ben birinin 'hamilton kim ki mercedes onu taksın' dediğini gördüm ve yorum orda kaldı. bunu schumi için birinin dediğini düşün?

  117. JhackRapunzel  avatarı
    JhackRapunzel

    Neden o şekilde sölüyorsun, bence ilginç olduğu kadar komik 😀 düşünebiliyo rmusun ? Bir fotoğraf ve etkileri

  118. DreamOfWinD  avatarı

    Taraflı olmadığınızı lafla değil de icraatle görsek. Siteyi sık sık takip ederdim. Ama bazı Ferrari taraftarı arkadaşların yorumlarını sık sık sildiğinizi fark ettim. İsimlerini vermiyorum. İçinde hakaret geçsin geçmesin sabah gördüğüm yorumu akşam bulamıyordum? Aynı özveriyi malesef rakip taraftarların yorumlarında göremiyorum. Artık bu mesajlardan zevk aldığınızı düşünüyorum. Hamiltona mclarene toz kondurulmuyor bazen. Siteye günde 2 kere falan girmeye başladım artık gittikçede rahatsız olmaya başladım bu durumdan. Gidersen git diyebilirsin ama bunu yaşayan tek kişi olduğumu sanmıyorum.

  119. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Gözümü kirletiyor yorumların sitede problemden başka birşey çıkarmıyorsun

  120. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Tartışacak bir konu kalmadığında site yönetimini hedef almanız hiç hoş değil.Taraflı olduklarını gösteren bir kanıtınız varmıydı ? Elbette pilot tutabilirler ama bu hiçbir zaman işlerine yansımadı.

    Bir fotoğrafdan bu kadar mana çıkarmak gerçekten çok garip bir durum.Ben fotoğrafa baktığımda Ferrari'nin Massa ve Alonso ile devam ettiğini anlardım.Senin anladığın şey nedir çok merak ediyorum.Yinede saygı duymaktan yapacak birşey yok, Ayrıca her işin altında bir bit yeniği aramayın, size faydası olabilir.

  121. Raikkonen'in çitlere takılarak düştüğü haberi atlamışsın arada. Ne desek taraflı olduğumuzu düşüneceksiniz belli ki? Abdullah da Massa haberlerini göndermiş; orada da ne resimler seçilmiş görüyorsunuz. Sizde bir önyargı oluşmuş… Ayrıca Massa'yı ön plana çıkarmış bir resim bu. Neden bunu Kore'deki performansını ön plana çıkaran bir resimmiş gibi algılayamıyoruz; Alonso'dan hızlıydı… Dediğim gibi şu ön yargıyı atalım aklımızdan. Geçende Schumacher'in motosiklet haberinde, düştüğü resmi koydum. Adam yaşayan efsane ama motosikletle, önemli bir kaza tecrübesi var. Bence artık uzak durmalı. Neyse… Bu resim de sizi rahatsız ediyor olabilir ama akla ilk gelen o kazaydı, Ferrari ile spora dönüşünü engellemişti.

  122. İbretle takip ediyorum. Trajikomik.

  123. senin bu alonso takıntın paranoya durumuna ulaşmış. neden içinde her alonso geçen yoruma cevap verme durumunda hissediyorsun kendini? alonso'nun savunulmaya ihtiyacı var şeklinde düşündüğün için mi acaba? o kadar büyük boyuta ulaşmış ki şu resmi bilerek koydunuz alonso kötü çıkmış yakışıklı resmini koyun demeye varacak kadar uçmuşsun. bence bi sakin ol, geçen bi arkadaşın dediği gibi hayatta alonsodan daha değerli şeyler var. en azından bizim hayatımızda var.

  124. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Arkadaşım şakşakçılığı yağcılığı bırak.Sen kendi işine bak.Bu benimle site yönetiminin arasında bir konudur.Yazışır konuşur bir şekilde medeni insanlar gibi çözeriz.Seni ilgilendirmeyen konulara burun uzatma.

  125. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Cevaplarlarınız da gittikçe edepten yoksun bir hal almaya başladı.Anlaşıldı siz bu konuda ısrarla taraf olmaya devam edeceksiniz.Bir zamanlar yayınlamadığınız haberler vardı şimdi ise manalı fotolar..Ben anlayacağımı anladım. Bu insanlara ihtiyacı olanı vermeye çalışıyorsuınuz ama bunu söyleyemiyorsunuz.Santander bankasının notuna varana kadar haber yaptığınıza göre demek ki ağzından santander düşmeyen üyeleri sevindirmek istiyorsunuz.

  126. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Çok teşekkürler güzel cevap sitede okuduğum tüm yorumlarda saldırı var herkes eniyisini biliyor herkes karşısındakini küçümsüyor bu birkaç kişiden biriydi arkadaşa güzel cevabınız için teşekkürler.

  127. acizliğiniz gittikçe artıyor. Massa'yla ilgili eklenen son haberlere baktığınızda ne tür resimler eklendiğini gayet iyi görebilirsiniz ama amaç farklı.

    http://www.trf1.net/etiketler/felipe-massa

  128. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Kümesin reyisi horozdur. Ne derse o olur. Resimde anlatıyor her şeyi.

  129. Nebih ERTİK avatarı

    İlginç bir karar… Takıma da Massa ya da hayırlı olsun…

  130. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Zavallı Massa??

    Site yönetimine ne kadar teşekkür etseniz azdır.Konu okumaktan sıkılan , okuduğunu anlayamayan ya da çarpıtan kişiler için güzel güzel fotolar seçerler.Fotoya bakarak anlam çıkarsın , bişeyler uydursun ve ortamı gersin diye sizlere servis ederler..Kıymetini bilin.

    Gökhan Bey, bu konuda daha önce de serzenişlerim olmuştu.Adalet istemiştim.
    Memlekette massanın hiç resmi yokmuş gibi illa ki işin içine Alonso niye giriyor.İlla ki Alonso da olacaksa , bu iki pilotun yanyana güleç yüzlü mutlu hiç mi resmi yok.Oysa raikkonen haberlerini aylar öncesine kadar taradım ve en fazla 3-4 resminin kullanıldığını farkettim.Sürekli aynı resimler.O resimlerin de linkleri burada.Aynı resimler dönüp duruyor.

    1.resim
    2.resim
    bu da 3.resim

    Ya bu üç resim ya da arabanın resmi kullanılıyor.Dolayısıyla kimsenin bu resimlere bakarak hakaret etmesine müsade edilmiyor.Güzel bir yaklaşım ama bunun Alonso ve Massa fotolarında da olmasını temenni ederim.Massaya "" zavallı massa"" dedirtmenin gereği var mı?Adam , herkesin hayalini kurduğu takımın koltuğunu yine kapmış bunun neresi zavallılık.F1 tarihinin en iyi takımının koltuğunu kapan insan zavallı mı oluyor?İnsanların bu foto yüzünden bunu söylemesi sizi mutlu mu ediyor?

  131. Fernando alonzo diazz avatarı
    Fernando alonzo diazz

    Resim herşeyi açıklıyor, zavallı Massa…

  132. hayırlı olsun ne diyelim.
    ferrari taraftarlarına sabır diliyorum.massa-senna-petrov-kobayashi hiç biri koltuklarını hak etmiyor.duygusala bağlamaya gerek yok hepsine en az 2 şer kez şans tanındı ama olmadı.birileri gidecekki birileride gelecek.

  133. Belliydi zaten takımda kalacağı. Massa'nın keyfi yerine geldi tweet atıp duruyor 🙂

  134. Seneye Massa Alonso'yu geçer, Alonso gider Massa kalır Vettel gelir. Ahanda görün.

  135. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    inşallah başarılı olurda önümüzdeki sezon massa'yı destekleriz ,hayırlı olsun .

  136. Son zamanlarda ki performansı Massa'ya yaradı ve gelecek sezon koltuğu garantiledi.Peki ama sonra ne olacak???

  137. hayırlı olsun.

  138. Ferrari%100 avatarı

    Inşallah seneye ilk yarıştan itibaren rekabetçi olursun Felipe

  139. Massa' ya gösterilen sabrın onda biri Kimi' ye gösterilebilseydi bugün Ferrari başka yerdeydi. Anlamak mümkün değil, misilleme yapıyorlar herhalde Kimi' nin zamanındaki dik duruşuna. Massa' nın bu kadar başarısızlıktan sonra takımda kalmasını "iyi çocuk, ailenin problemsiz üyesi" imajı da açıklayamıyor. Montezomolo "ne olursa olsun benim dediğim olur" egosunu tatmin ediyor herhalde. Massa' da horoz olmadığını kabullenmiş, paşa paşa her tür zilletle yola devam ediyor. Bu nasıl bir karakter zaafıdır, sırf şu zılgıtı kabullenmesi yüzünden takımdan gönderilmesi gerekirdi ama heyhat… nerede o duruş..??

  140. bora suyabatmaz avatarı
    bora suyabatmaz

    vettel olayı doğru demkki her nadar Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo yalansada zaten ne bekliyorduk adam doğrumu diyecekti

  141. Alonso'nun yancısı olmaya devam yani.

  142. Kore'de Alonsoya ders verince koltuğu haketti 🙂

  143. Massa hep böyle. Sezona yavaş başlayıp sonlarda açılıyor. Seneye iyi bir başlangıç yapar ise çok başarılı olacağından hiç şüphem yok.

  144. hayırlı olsun…Allah bahtını açık etsin…şu son 3 senede çektiğin sıkıntılar yanındaki pilotu yenmenin kefarreti olur inşaallah….

    elm sokağında kabus biter mi?
    şunu unutmaki kargalar 100 küsür yıl kelebekler 2 gün yaşar….

  145. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Benim ona yakın bir yorumum olmuştu evet massa hep görev adamlığı yaptı Ferraride sürekli birinci pilotlar değiştir iki horos istemediklerine göre 2014 te Vettel – Massa ekibi olabilir.

  146. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    montezemolo açıklama yapmış:her kümese bir tavuk şart.

  147. altı yıldır Ferraride 11 yarıs kazanmış vede devam ediyor helal olsun,başarılı adam.

  148. senin kladar başarısız F1 takipçisi yoktur.

  149. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Valla doğru söylüyon

  150. son 2 yarışla haketti yoksa bütün sezon performans adına bir şey görmedik haksızlık etmeyelim.

  151. mehmet duru avatarı

    adamım benim ya. çok sevindik bu habere 🙂 ama belli ki 2014 te vettel gelecek anlaşma 1 yıllık sanırım.

  152. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Massanın performansı gelişiyor artık sabri modundan çıktı.Neyse hayırlı olsun diyelim.eski massayı görmek istiyoruz

  153. rocco junior avatarı

    Hayırlı olsun hem Ferrari hem Massa için.Umarım seneye kış testinden itibaren umut dağıtıp sonra kazaydı,ayardı,araç ve lastikti diye bahane sıralayıp son 5yarış uçuşa geçmez.Son yarışlardaki performansını seneye taşıman dileğiyle:)

  154. harika bi haber son yarışlardaki performansıyla koltuğu kaptı

    umarım önümüzdeki senede bu form grafiğini korur

  155. Ferrari%100 avatarı

    2013'te artık şampiyonluk için oynamak zorunda sene başında daha rekabetçi olmalıki şansı olsun

  156. Ferrari%100 avatarı

    Sonunda artık beklenen açıklama

  157. Resimde manidar olmus 🙂 Redbull Webber i, Ferrari Massa yi, Williams Senna yi, hatta Mclaren Button i neden takimda tutuyor hic bir fikrim yok..

  158. Resim cok manidar olmus 🙂 Redbull Weber i, Ferrari Massa yi, Williams Senna yi, hatta Mclaren Button i neden takimda tutuyor hic bir fikrim yok..

  159. DreamOfWinD  avatarı

    Hayırlı olur inşallah. Eski performanslarını gösterip takımlar şampiyonluğuna aday oluruz umarım. 1 yıllık sözleşme imzalanması da dikkatimizden kaçmadı. Her ne kadar Monte olmaz dese de 2014-Vettel esintisi geliyor yüzümüze doğru.

  160. head crusher avatarı

    Şimdi ferrari düşünsün

  161. umit isbilen avatarı

    çünkü çok iyi bir emir kulu 🙂

  162. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    bu sezon artık son şans.Bu kadar başarısızlıkla Ferrari'de duran 2.bir pilot yoktur

  163. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Ne alaka ?

  164. Hayırlı olsun. Gösterdiği performans ile bunu hak etmişti zaten. Ancak her sene aynı şey oluyor, bir sonraki sezona kötü başlamaması lazım.

  165. Neden Massa ?

  166. Selçuk Şahin=Massa

  167. Fotoğraf gerçekten de dikkat çekici 🙂

  168. Bu adamın takımda kalma sebebi ile takımla sorun yaşama sebebi arasında garip bir ilişki var…

    sene başında hep sorun yaşıyor, koltuğu sallantıya düşüyor(2008'de bile böyleydi) ardından toparlıyor sene sonuna doğru koltuğu sağlama alıyor, bir sonraki sene yine düşüşte…

    bakalım bu sefer 2013 başında kayıpları oynayacak mı 😀

  169. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    En doğru seçim Massa. Neden Massa ? Diğerleri Massa kadar bir şeyler başarmadı 🙂

  170. Geçen bir arkadaş yazmıştı Ferrari'den herkes gider Massa gitmez diye 🙂 Artık ona iyice emin oldum 🙂 Schumi gitti Massa kaldı Kimi gitti Massa kaldı. Bakarsınız Alonso'yu da uğurlar Massa işte o zaman tam olur 😛

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir