Red Bull Pilotları Hindistan GP'yi Dört Gözle Bekliyor

yazar:

kategori:

 

Geçen hafta sonu Kore’de kazanıp şampiyona liderliğini eline geçiren Alman pilot, 2011’de ilk cepten kalktığı yarışın her turunda lider gitmiş ve sonunda damalı bayrağı en öne geçmişti.

Vettel: “Geçen sene pistin düzenine bayılmıştım. Ama yarışı kazandığım için değil. Ortalama hızı 235 km/sa ile, Monza’dan sonra senenin en hızlı ikinci pisti.”

“Turun içinde birçok yükseklik farkları bulunuyor ki bu işe eğlence katıyor. %8 bayır aşağıdan %10 yukarı eğime. Lunapark treni gibi. Pilotlar için takvimin en zorlayıcı pistlerinden birisi.”

Takım arkadaşı Mark Webber de Hindistan’a dönmeyi dört gözle bekliyor.

Webber: “Zorlayıcı bir pist. Pistten gerçekten keyif alıyorum. Orada sürmek keyifli. Geçen sene muazzam bir kalabalık vardı ve iyi bir atmosfere sahipti.”

“Pist, ilk sektördeki uzun düzlükleri, 2. ve 3. sektördeki yoğunluğu ile Kore’ye benziyor. Bu yüzden yere basma kuvveti ile azami hız arasında dengeyi kurmanız gerek. Hava açısından düzgün şartlar olması gerek. Oraya çıkmak için sabırsızlanıyorum”

 


Yorumlar

“Red Bull Pilotları Hindistan GP'yi Dört Gözle Bekliyor” için 8 yanıt

  1. ben sıkı bir kimi taraftarıyım ama vettelin yarış kazandıktan sonra redbullun boğasını sevmesine bayılıyorum alem adam yaa :))

  2. Ferrari%100 avatarı

    Belki bu yarışta Alonso ve Massa iyi bir seri tuttururlarda süper bir yarış izleriz
    Ama Massa koredeki gibi olursa pole bile aklıma geliyor

  3. şu çoluk çocuk tayfası tifosilere cevap vermeye gerek yok. d smartı falan kapatırmış hadi oturup ağlayak

  4. Aracın bütün gizli bilgilerine sahipsin anlaşılan. Bize de söylesene.

  5. 07.MEHMET.FERRARİ.( SULTAN SÜLEYMAN ) avatarı
    07.MEHMET.FERRARİ.( SULTAN SÜLEYMAN )

    Eğer bu yarişı alonso kazanamaz ise. parmak çocuk kazanırsa kalan yarışları izlemem d sımartı da kapattırım bu ne ya.adamlar kural dışı araç yapıp şampiyon oluyorlar.bizimkiler ne yapıyo anlamadım 09 daki o kural değişikliği keşke olmasaydı f1 içine ……….niz

  6. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Uzun düzlükleri ile Ferrari'ye uyan bir pist.Downforce ve azami hız dengesini ayarlayabilirlerse çok sıkı bir galibiyet savaşı izleriz

  7. Bir meydan okuma yarışıda izleyebiliriz… meydan okutturma yarışıda izleyebiliriz.Ferrari ve McLaren ;RBR ye yetişecek kadar hız bulabilirlerse o zaman zevk haline helebilir yoksa… 100 yarışda şampiyonluğunu ilan eden Vettel i izleriz.

  8. 98. ci yarışta 26 . galibiyet gelirse harika olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir