Horner "3.lük Coulthard'ı Canlandırdı"

yazar:

kategori:

Red Bull Racing Takım Patronu Christian Horner, David Coulthard’ın Kanada’da elde ettiği 3.lük ike zor başladığı sezonda yeniden canlandığını söyledi.

Coulthard bu sezon ilk kez takım arkadaşını geride bıraktı ve Montreal’e kadar takımın tüm puanlarını toplayan Webber’e karşı biraz daha güç kazanmış oldu.

Coulthard, pazar günü Montreal’de elde ettiği 3.lük ile 2006 Monaco’dan sonra ilk kez podyuma çıktı.

Horner, bu sonucun hem takım hem de Coulthard için mükemmel olduğunu söyledi.

Horner "Sezona yaptığı zor bir başlangıcın ardından hem David hem de Coulthard için mükemmel bir sonuç oldu. Ona sürekli geleceğini, odaklanmış şekilde kalmasını söyledim."

"Mükemmel bir yarış çıkardı ve deneyimini kullandı ve gerektiği zaman sonuna kadar zorladı. Strateji onun işine yaradı ve  hem takım hem de onun için mutluyum. Son 7 yarışın 6’sında üst üste puan kazandık."

"Coulthard, oldukça profesyonel motive olmuş bir pilot. O tüm zorluklarla başa çıktı ve onun için Monaco’dan daha zor bir hafta sonu olmadı. O yarışta her şey onun için ters gitti."

"Bu yüzden bir sonraki yarışta yükselmek ve podyum kazanmak onun ihtiyacı olan bir kuvvet verici ilaç gibiydi."

"Şu anda Toyota’nın 4 puan önünde markalarda 4. sıradayız ve sezon sonuna kadar bunu korumak oldukça sıkı mücadele gerektirecek."

"Williams, Toyota, Renault gibi 4.lük bizim hedefimiz , bu yüzden sürekli araçta gelişim göstermek istiyoruz ve takım bir bütün olarak çok sıkı çalışıyor." dedi.


Yorumlar

  1. Katılıyorum. Coulthard podyuma çıkmadan önce çocuklar gibi şendi, McLaren da yarıştığı kadar mutluydu ayrıca. Ve bir McLaren taraftarı olarak Coulthardın podyuma çıkmasına sevindim. Horner'ın dediği gibi Coulthard tecrübesini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir