Glock, Kanada'daki Sonucu Sürdürmeyi Hedefliyor

yazar:

kategori:

Timo Glock, Kanada’da aldığı sonucu sürdürmek ve düzenli olarak ilk 8 mücadelesinde olmayı hedefliyor.

Alman pilot, Toyota takımı adına ilk puanlarını aldığı Montreal’de kendisinin Formula 1’deki en iyi sonucunu da elde etti.

Şimdi Glock, sezona yaptığı yavaş başlangıcı gerisinde bırakıp düzenlik olarak puan mücadelesinin içinde olmayı düşünüyor.

Glock: "Magny Cours’da teskrar puan almamamız için herhangi bir neden yok. İlk hedefim, sıralamalarda 3.seansa kalmak olacak. Çünkü son bir kaç yarışta buna çok yaklaştım ama kaçırdım"

"Eğer 3. seansa kalabilirsem puan mücadelesinde olabilirm, bu 4.lüğü tekrarlamak çok zor olsa da. SEzonun geri kalanı için amacım, düzenli olarak ilk 8’de bitirmek."

"Bitiriş çizgisini geçişim harika bir andı. Bazı bölümlerde işlerin bir araya geldiğini biliyordum çünkü çalışma arkadaşlarım harika bir iş çıkarıyordu ve iyi tempo gösterdik. Monako’daki hafta sonunda gerçekten hayal kırıklığına uğradım ama bu sefer herşey mükemmel bir şekilde çalıştı"

"Bu sezon puanlar alabileceğim bir kaç yarış olmuştu, örneğin Avustralya ve Bahreyn. Ama işler yolunda gitmedi. Bu yüzden 5 puan almak, gerçekten tatmin edici."

Pazar günkü yarış sırasında Glock, bir kaç turda liderlikte bile yer almıştı ve Toyota pilotu, bunun hoş bir duygu olduğunu kabul etti.

Glock: "Açıkçası pit panosunda P1 yazısını görmek oldukça özel bir andı ama pite girmem gerektiğini biliyordum. Hoştu ama genel olarak gerçekten çok önemli değildi"

"Formula 1’deki nihai amacım, pit panosundan bunu daha sık görmek ama bu mertebeye ulaşmak için yapmamız gereken hâlâ çok iş olduğunu biliyorum. Şu anda nerede olduğumuzu biliyoruz ve 4. sıra, bizim için iyi bir sonuç"


Yorumlar

  1. Kimi-Ferrarii  avatarı
    Kimi-Ferrarii

    yaa hemenn ortadan bi kaç pilot kalkıncaa sevinme bencee daha cok zamanın war..

  2. glock fazla uçmuş aslında altındaki araç ilk 8 için mücadele eder ama bunu ancak trulli başarır sen değil

  3. Biraz zor 😀 Bu performansla. Antrenmanlarda tutunamayan bir Toyota gördük. Bu araçla çok zor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir