BMW, Heidfeld'e Destek için Programı Değiştirdi

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld, BMW Sauber’in kendisine biraz daha pist zamanı vermek için planları değiştirmesinin ardından Barselona’da bu haftaki testlerde sıralama sorunlarını çözmek amacıyla çalışma şansı bulacak.

Bu sene henüz sıralamalarda takım arkadaşını geride bırakamayan Alman pilot, tek turda lastikleri uygun bir şekilde çalıştırmakta güçlük çekiyor. Bu da onun, yarışlarda önlere daha yakın mücadele etmesini engelliyor.

Pilotuna yardım etmek için takım, aslında üç gün boyunca da Rober Kubica’nın direksiyonda olacağı program değiştirilerek Heidfeld’e bir test günü ayrıldı.

Testler Perşembe günü başlayıp Cumartesi günü son bulacak.


Yorumlar

  1. arkadaşlar alonso şimdi bwm vede olsa idi araba sizce bişeyler kata bilirmiydin yanlış anlamayın yani arkadaşlar

  2. nickin her ne kadar belki belli etmemesine rağmen yarış sonu ve basın toplantısındaki buruk havası biraz da olsa üzdü beni bence en kısa zamanda çözecektir lastik problemini de

  3. 2005 – 2006 renault konumunda suan Bmw Hem Dayanıklı Hemde 3. hızlı takım istikrar gösterdikleri için burda olduklarını biliyoruz heildfeldin çözceni umuyorum ama mclaren ve ferrari problemler yasamadıgı surece bunlar sampiyon da olamazlar pilotlar sampiyonlugunuda alamazlar..

  4. Evet heidfeld şimdiye kadar lastik yüzünden gerilere düşmeseydi şu an BMW daha da üst konumlarda olabilirdi yani markalar 1. si gibi. Heidfeldin sorununu çözmeleri gerek.

  5. Son yarışta Heidfeld açıklama yapmış durumum iki hafta öncesine göre (Monaco GP) çok çok iyi durumda diye. Nick şu sorunu aşsada 2 otomobille birden puan toplasak. Eminim sorunları aşınca Heidfeld Kubica ile başabaş puan toplar.

  6. arkadaşlar kubica zaten uzun yıllar münih'te yaşamış kubica'da yarı alman sayılır BMW pilotlarının hepsine eşit davranmıştır. kubica'nın bir sorunu yok ama heidfeld lastik ısısı sorunu yaşıyor takımda BMW'nin şampiyonada geriye düşmemesi için heidfeld'in problemini çözmek istiyor ve BMW bunu en geç ingiltere GP'sinde çözecektir.

  7. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Polonya zaten almanyanın

  8. ayrıca polonyalı veya alman olması o kadar çok fark etmiyo sanırım bi almanın penceresinden bakıldığında, bu iki ülke komşular birbirlerine ve sanırım türkiye-azerbeycan tarzı bi ilişki var aralarında, baksanıza alman milli futbol takımının yarısı aslen polonyalı..

  9. ben sanmıyorum marionun öyle dediğini. nick kubicaya çok erken yol verdi ve kubicada muhteşem bir performans ile o arada iyi fark açtı. takım her iki pilotu gerçekten iyi destekliyor ama kubicayı biraz daha el üstünde tutuyor bugün. onda şampiyonluk hamurunu gördüler bi kere kaçırmak istemezler 🙂

  10. evet 2000den beri bu takımda onun bu takımdaki payı büyük.mario içinden demiştir keşek alman pilot kazansaydı yarışı.nede olsa takım alman.marioda alman.nick kendini toplayacaktır daha doğrusu lastik sorununu.

  11. İki pilotu da desteklemeleri güzel.

  12. heidfeld daha dünkü pilot değil. sorunlarını aşacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir