Red Bull, Austin'de Yeni Alternatör Kullanacak

yazar:

kategori:

 

İtalya GP’de alternatörün iki defa arıza yapmasının ardından Renault, sorunların tekrarlanmaması adına 2011’deki alternatörlere dönme kararı almıştı.

Bununla birlikte o partinin sezon sonuna kadar yetmeyecek olması ile Renault, final yarışlarına hazır olması adına yeni bir versiyon üzerine çalışmaya devam etti.

Renault Pist Operasyonları Sorumlusu Remi Taffin, yeni alternatörün sorun yaratmayacağına inandıklarını söyledi.

Taffin: “Alternatör değişti ve düzenlendi. Singapur’da yeni bir versiyon denedik; Suzuka’da yine. Kore’de de tekrar; burada yine deneme yapacağız”

 

 


Yorumlar

  1. Kimse kendisini kandırmasın.Hindistanda muhtemel vettel, webber, hamilton podyumu alonsonun şampiyonluk şansını bitirir.Bu sonuçla birlikte vettel 1 kere yarış dışı bile kalsa yine bu araçla şampiyon olur.2 kere yarış dışı kalması lazım vettel'in.

  2. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Oh oh Allah kabul etsin.Yeni alternatör demek arıza demektir. 😀

  3. Çok beklersin

  4. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Hadi duacılar iş başına

  5. İnanmakla olmuyor. Bu tabirden hep nefret etmişimdir. ''…… olacağına inanıyoruz.'' Bu kalıbı ne zaman görsem sorun çıkar. Sporun çoğu alanında bunu gördüm. Bence hala bilinmeyenler var ve sorun çıkarabileceğini biliyorlar. Şu şampiyonluk artık dayanıklılık ve şansa bağlı olmasın. Bu yılın en kötü özelliği bu. Özellikle Vettel ve Hamilton bu sene çok talihsizlik yaşadı. Alonso son yarışlarda iki kez yarış dışı kaldı ama bana göre şans en fazla onun yüzüne güldü bu sezon. Her şeye rağmen Alonso araçtan maksimumu çıkardı ve hala şampiyonluğun en güçlü iki adayından biri. Umarım bundan sonrası özellikle şampiyonluk için yarışan pilotlar için sorunsuz geçer. Şampiyon pistte belli olur, en iyi pilot-araç kombinasyonu kazanır umarım.

  6. Ferrari%100 avatarı

    Yeni alternatör de sorun yaşanırsa

  7. Alternatör değişti. Artık şampiyonluk cepte.

  8. Alosno ve alosnocuların gözü bu alternatör üzerinde.başka şansları kalmadı çünkü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir