Button: "Red Bull'a Görünenden Daha Yakınız"

yazar:

kategori:

 

Sebastian Vettel, bu hafta sonu art arda 4. galibiyetine ulaşmak için piste çıkıyor.

Birçoğu, Hindistan’da Alman pilotun şampiyonadaki liderliğini pekiştireceğini düşünüyor ama Button, Red Bull’un avantajının o anki şartlar nedeniyle abartılı göründüğüne inanıyor ama rakiplerinin geliştiğini de kabul ediyor.

Button: “Belki de (Singapur’dan) önce düşük performans gösterdiler; Macaristan’da da. Sebastian pistteki en hızlı adamdı ama benim arkamda takılı kaldı. Bu yüzden performanslarının altında yarıştılar.”

“Sebastian Spa’da sıralamayı 11. tamamladı ve yarışı ikinci bitirdi. Bizimle aynı tempoya sahipti. Monza’da ise hızlı değillerdi ama çoğu yarışta hızlıydılar ve işler istedikleri gibi yolunda gitmedi. Son yarışlarda ise bu bizim için geçerliydi.”

“Çok iyi bir iş çıkardıklarını düşünüyorum. Ama çok büyük farkla hızlılar diyemem. En büyük şey, sıralamada gelişmeleri. Çünkü yarış tempoları, diğer birçok yarış kadar iyi.”

“Son birkaç yarıştaki tempoları, geçen seneki üst seviyedeydi ki bu biraz (bizi) zorluyor. Ama belki de çifte DRS’dendir.”

İngiliz pilot, Hindistan’da Red Bull’u devirecek güçleri olduğunu belirtti.

Button: “Son yarışta (Kore’de) aracımız neler yapabilirdi bilmiyoruz. Japonya’da ise onları yenemedik ama öncesinde onlara çok yakındık ve mücadele ediyorduk”

“Araçlarına güncelleme getirdiler ve çok iyi bir iş çıkarıyorlar. Araç iyi çalıştığında da Seb ondan azamisini çıkarıyor.”

“Ama buraya, Red Bull’un olacak diye gelmedik. Burada onlara meydan okuyabiliriz. Eminim Ferrari de aynısını düşünüyordur”

“Son üç yarış onlar için iyiydi ama Singapur’da Seb’in şanslı olduğunu da söyleyebiliriz; çünkü Lewis yarış dışı kaldı. Bu yüzden yarış galibiyetleri adına onlara meydan okumak için her fırsatı değerlendireceğiz”

 


Yorumlar

  1. Valla bütün sezon yakındınız puan tablosuna bakıyorum.Senın beceriksizliğini görüyorum

  2. Konuşmakla olmuyor bu işler button pistte gereken cevabı bize yeterince veriyolar görüyoruz yani.

  3. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus
    Button: "Red Bull'a Görünenden Daha Yakınız"

    Çünkü bir süredir Lewis senin kadar şanslı olmuyor.

  4. Button doğru diyor. Son yarışlarda talihsizlik vardı. Alonso'dan çok rahat puan çalacaklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir