Mclaren, Kalan Yarışlarda Red Bull'u Yenebileceğinden Emin

yazar:

kategori:

Michael “Dürüst olmak gerekirse Suzuka’ya girerken takımlar şampiyonluğu için güçlü olacağımızı düşünüyorduk. Açıkçası onlar beklediğimizden daha büyük adım attılar.”

“Son 3 pistin en azından ikisinde güçlü olmayı bekliyorduk ve Hindistan’da onlarla mücadele edebileceğimizi düşünüyoruz. Onlar bizi sıralamalarda yenmiş olsalar bile yarış performansımız yakın olacak.”

“Onlara başardıklarından dolayı tebrikler ancak performans açısından kaçabilecek durumda değiller. Şampiyonluk açısından durum öyle olabilir çünkü fark oluşturdular ancak yine de onları yenebiliriz.” 

“Red Bull’la mücadele edebiliriz. Şu anda tek sorun çok yakın olmamız. Yarış içerisinde yere basma gücü kaybettiğinizde her türlü etkenler gündeme geliyor. Vettel ilk 3-4 tur sonunda kopmayı başarırsa yakalamak zor olacak.” 

“Ancak yarış performansımızın Red Bull ile aynı olduğunu düşünüyoruz. Red Bull’dan yavaş değiliz ancak hızlı da olduğumuzu düşünmüyoruz. Bu yüzden ilk tura bağlı olacak.”

“3 sn fark oluşursa strateji ile onu yakalama şansımız olur ancak zor olur. Antrenmanlarda gördüklerimiz onlarla mücadele edebileceğimiz yönünde.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir