Rosberg: "Yeterli Performansa Sahip Değildik"

yazar:

kategori:

Yarışa temiz lastiklerle başlayan Rosberg, startın ardından önündekilere göre avantajlı olmayı umuyordu ancak yarış pek de istediği gibi sonuçlanmadı.

Rosberg “Puanların hemen bittiği yerde tamamlamak her zaman zordur ve bizim için bugün öğleden sonra oldukça zordu. Yeni lastiklerle bir kaç sıra kazanmayı planlıyordum ancak performansımız iyi değildi bu yüzden arkamdan gelen araçlarla mücadele etmek zorunda kaldım.”

“Bizim için zor zamanlar ancak gelecek sene için öğreniyoruz, tek olumlu şey bu.” dedi.

Michael Schumacher “Bugün oldukça memnun edici olmayan bir yarış oldu. Startın ardından yarış bitmişti. Patlak lastikle pite dönerken çok zaman kaybettim ve puan kazanma şansını kaybettik.”

“Performansımız oldukça iyiydi ancak pozisyon kazanamayacak kadar zaman kaybettim. Sonunda teknik sorunlar nedeniyle yarışı erken tamamladık.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Rosi geçen antenmanda topladığın veriler,lastikleri anlaman,aracın dengesi,% 100 bişeyler kazanıyordun. Yoksa ben mi yanlış bir şeyler okudum. Her halde senin hakkında yorumlar Shumi ile takım arkadaşı olman sayesinde herhalde. Pek sevenin yok tabi ukalalığından.

    ''gelecek sene için öğreniyoruz, tek olumlu şey bu'' al bitane daha. Olumlu olan tek şey Shumi'nin mercesi bırakması.

  2. Schumacher- avatarı

    Schuminin temposu çok iyiydi.

    Ama ne şanstır arkadaş adam okadar şanssız ki sabrinin şutları çarpıp yarış dışı kalsa şaşırmam.

  3. Uğur Öztürk avatarı
    Uğur Öztürk

    Hani McLaren'ları yakaladık diyordu Rosberg…

  4. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Bu takımdan hiç bir şey olmaz arkadaşlar Ross Brawn ve saz arkadaşları MSC nin adını kullanarak reklam yaptılar ama reklam ters tepti şimdi çizilen imajı Hamilton'u alarak gidermeye çalışıcaklar bence hata MSC nin gitmesi yerine Rosberg'in takımda kalmasıdır gerçi Senna mezarından kalkıp gelse bu takım böyle araç yaptıktan sonra kim otursa o araca hiçbirşey yapamaz.

  5. Checo (Görkem Yılmaz) avatarı
    Checo (Görkem Yılmaz)

    mercedes'in şimdiye kadar ortaya çıkardığı en iyi araç 2011dekiydi. o araç en azından geriye düştüğünde pilotlar yükselebiliyordu. bu sezonkine bakıyoruz. geri düşünce olduğu yerde kalıyor. önlerde başlasa yine geriye düşüyorlar. özellikle sezonun ikinci yarısında gelişemeyince bu durum ortaya çıkmaya başladı. şimdiki aracın geçen senekine göre 1 zafer ve podyumları oldu ama bundan daha fazla mekanik sorunlar çıkardı o halde w03 en iyi araç diyemeyiz.

  6. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Schumacherin temposu daha iyiydi.

  7. Ortalama olarak tur başına 1.5 sn yavaş bir araç Bir Mercedes klasiği.
    Yes We Can by Ross Brawn

  8. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Güya taze lastikle başlayıp hızlı olacaklardı. peh peh peh peh

  9. çarşambanın gelişi pazartesinden belli değilmi yavrum.puan sınırında bitirmekmiş.hani sen şampiyonluğa oynuyordun hani en hızlı bizdik ne olduda sen 10 nculuk için çekişip puan almak için dua eder hale geldin.arkamdakiler ile mücadeleymiş zaten onlar senden üstün pilotlar ve zaten hep önünde sürüyorlar.

    schumi için acınası bir durum startta ***** vergne lastiğini patlattı ve oda hemen pit çıkışına denk geldi.ama ona rağmen schuminin 21.ciliklerde virginlerle mücadele etmesini kınıyorum.yaw kardeşim araç bu kadarmı yavaş sen onları yakalyıp geçip üstüne tur bindirmen lazımken son turlarda aralarında geziyordun.hayır madem araç gitmiyor yarışın ortasında bırakaydın. ki klasmana girmeki motor ve şanzıman değiştiresin.hiç olmazsa kalan 3 yarışın birinde zafer yada podyum elde edersin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir