Hamilton: "Başlangıçta Zayıf Kalmamıza Şaşırdım"

yazar:

kategori:

Hamilton “Neden öyle zayıf bir başlangıç olduğunu hâlâ anlayamadım. Çok performans kaybettim ve ardından arkamdakilerin baskısına maruz kaldım. İlk turda  Jenson ile temas yaşamamaya odaklanmıştım ardından sağ aynamdan Fernando’yu gördüm. Çok gerilerden hava koridoruma girmişti. Yapmış olduğum kalkıştan daha iyisini yapsaydım bile öndekiler özellikle ilk bölümde çok hızlı oldular.”

“İlk bölümde vites küçültme sorunu yaşadım. Sol elim yerine sağ elle vites düşürmek zorunda kaldım bu yüzden takım pit stoplarda direksiyonu değiştirdi.”

“Daha önce hiç bir yarışta direksiyon değiştirmek zorunda kalmamıştım. Barselona testlerinde bunu yapmıştık ancak yarışta hiç yapmamıştım. Her şeye rağmen inanılmaz baskı altında çok hızlı bir şekilde değiştirdik, bu yüzden takımdaki herkese “tebrikler” diyorum. Daha araç durmadan direksiyonu çıkardım ve aracın dışına attım. Takım da o sırada hemen yenisini taktı ve ben birinci vitese geçtim. 3 saniyeden çok az uzun sürede piti tamamladık.”

“Son turlarda Mark’ı takip etmeye çalıştım ancak çok geç oldu ve ciddi rekabet için çok hızlıydı. Ancak asla pes etmem ve son viraja kadar onu yakalamaya çalıştım. Sonunda yakalamayı başaramadık.”

“Yine de bugünden keyif aldım. En son ne zaman bu kadar uzun süre, bu kadar fazla zorladığımı bilmiyorum. Harikaydı. Öylesine mücadelenin içerisinde olmak mükemmeldi.”

“Vodafone Mclaren Mercedes takımındaki herkes için gururluyum. Gerçekten harika bir yarıştı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    "Yine de bugünden keyif aldım. En son ne zaman bu kadar uzun süre, bu kadar fazla zorladığımı bilmiyorum. Harikaydı. Öylesine mücadelenin içerisinde olmak mükemmeldi."

    Bu adam safkan yarışçı. Zorlamaktan, mücadeleden çok keyif alıyor. Mclaren ve Hamilton, birlikteliğinin bitmesi çok kötü oldu.

  2. Bunu ben yazmıştım da niye böyle çıkmış?

  3. Mclaren Hamiltonsuz Hamilton Mclaren siz çok sıkıcı olacak gibi.

  4. İstikrarlı bir şekilde yarışın ikinci bölümünde Vettel hariç herkesle fark kapatıyorduk. Bu iyi birşeydi.

    Pole den başlamamız lazım yoksa Vettel durdurulamaz.

  5. takma kafana herkes biliyor nasıl iyi pilot olduqunu kingsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir