Horner: "3 Mükemmel Hafta Sonu Geçirmeliyiz"

yazar:

kategori:

Vettel, son 4 yarışta aldığı 4 zaferle Fernando Alonso ile olan puan farkını eritip 13 puan fark açmayı başardı.

Horner “Rehavete kapılamayız çünkü Fernando zorlamaya devam ediyor. Çok güçlü bir yarış çıkardı ve Mark’ı 20. turdan itibaren KERS sorunu yaşamasıyla onun önünde tutamamamız kötüydü.”

“Takımlar şampiyonasında iyi bir liderliğe sahibiz ancak pilotlar şampiyonasında sadece 13 puan fark var. Biraz fark yapmayı başardık ve 4 yarış önce bulunduğumuz noktaya bakarsak bu etkileyici.”

“Bu momentumu sürdürmek zorundayız. Seb ilk defa art arda 4 yarış kazandı ve bu hafta sonu inanılmaz performans gösterdi.”

“3 yarışta 75 puan kazanmak mümkün ve harika hafta sonu geçirmek hayati olacak.” dedi.

Alonso son yarış öncesinde şampiyon olabileceğinden % 100 emin olduğunu söylemişti ancak Horner öyle bir iddia da bulunmuyor.

Horner “Günün sonunda laflar basittir. Bu pist üstünde yapacaklarınıza bağlıdır.”

“Çok önemli şeyler söyleyebiliriz ancak önemli olan Abu Dhabi’de pist üstünde araçtan, pilotlardan, stratejilerden maksimumu çıkarmak ve dayanıklı olmak. 3 mükemmel hafta sonu geçirmemiz lazım.”

“Fernando kaliteli bir sürücü ve Ferrari kaliteli bir takım. Güçlü iş başarıyorlar. O ciddi seviyede istikrarlı ve onun önünde lider kalmak istiyorsak elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.”

“Bu pozisyona gelmek için sıkı çalıştık ve takım içerisinde aynı momentumu sürdürmek için gerçek bir kararlılık var.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Büyük konuşmadan temkinli olmak gerekir böyle durumlarda .çok iddalı olmamak gerek.rbr üzerine düşeni layıkılyla yapıyo helal olsun.ekip olarak bu şampiyonluğu hakettiler.umarım bi aksilik olmadan kazanacaklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir