Button Abu Dhabi'de Lastik Sorununun Tekrarını Beklemiyor

yazar:

kategori:

Button, Mclaren’in Hindistan’da yumuşak lastiklerdeyken ön lastiklerde büyük sorun yaşadığını söyledi.

Button “Her iki Mclaren yumuşak lastiklerde sorun yaşadı ancak ben çok daha fazla yaşadım ve arkamdakileri tutamadım. Aracın arkasını kontrol etmekte zorlanıyordum.”

“Opsiyon lastikleriyle sıralamaların ardından daha fazla tur attığım için mi böyle oldu bilmiyorum ancak ön lastiklerim bitti ve çok erken sorun yaşamaya başladım.”

“Çok aldatıcıydı ve ardından Grosjean’ın arkasında takıldım ve zaman kaybettim. Önümdeki araçları geçebilecek durumda değildim. Son bölüm ise iyiydi ancak 10 – 11 sn arkadayken yakalamam imkansızdı.” 

“Her zaman Lewis’e göre daha fazla önden kayma sorunu yaşarım ancak belki bu sürüş stilimdendir. Araçtaki önden kayma sorununu alsak bile ben her zaman o sorunu yaşıyorum. Verilere bakacağız ve niçin hızlı olmadığımızı anlamaya çalışacağız.”

“Abu Dhabi’ye göre çok farklı bir pist. Bu pistte ön taraf sınırlı oluyor ancak Abu Dhabi ve pistlerin çoğunda arka taraf sınırlı olur bu yüzden denge açısından çok farklı. Abu Dhabi’de durum farklı olacak ve muhtemelen bize yardımcı olacak.”

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir