Vettel: "Ferrari ile İlgili Haber Yok, Red Bull'da Mutluyum"

yazar:

kategori:

Art arda 3. şampiyonluk için zorlayan Vettel’in adı 2014 için Ferrari ile bir ön anlaşma imzaladığı yönünde anılıyor.

Vettel “Takımdaki her bir kişiyi tanımazsınız ve her biriyle tek tek konuşmak zordur ancak basında çıkan lanet haberler açıkçası fabrikada endişe oluşturur.”

“% 100 takımın arkasındayım ve onlar da % 100 benim arkamda bu yüzden açık olmak istiyorum. Haber verecek bir şey yok ve Red Bull’da çok mutluyum.” dedi.

Ferrari’nin Felipe Massa ile sadece gelecek sene için anlaşma imzalaması, Vettel’in 2014’te Ferrari’ye geçeceğinin bir işareti olarak algılanmıştı.

Christian Horner da Vettel’le çok güçlü bağlarının olduğunu söyledi.

Horner “Şu anda ve gelecekte nerede olacağımızı biliyoruz. Takım çalışanlarının hepsi medya ve internette haberleri okuyorlar bu yüzden spekülasyonlara son vermek önemliydi.”

“O, takımımızın önemli bir parçaso ve umarım daha çok seneler birlikte devam ederiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. arkadaşlar puan sizi yanıltmasın,her polde ve yarışta ezici üstünlik kurdu hamilton..şanssızlığından ve çaylaklığından kaybetti şampiyonluğu.aslında fark 30-40 puan olurdu çok basit hatalarla liderken yarış dışı kalmasına rağmen önde bitirdi genede.

  2. birkaç sözde xoxo ya :Takım arkadaşı kendinden hızlı diye takım değiştiren kişi demiş:Sen böyle olduğunamı inanıyorsun sen alonso ol empati kur takımının patronu seni istemiyor şampiyonsun isteklerin olucak doğal isteklerini yerine getirmiyor seni görünce yolunu değiştiriyor sende değiştiriyosun bunun videosunuda izledim alonso ron denisi görünce adeta kaçıyor talimat almış takım ron denisten hamilton desteklenecek yani yanlız kaldın takım sana sırt dönmüş alonsonun 2 şampiyonluk rozeti var yani koltuk çok bu durumda alonso kendi geleceğini düşünür hamilton onun umrunda olmaz alonso şumi saltanatına son vermiş adamdır hemde ikikere hamiltondanmı kaçacak ve istenmediğinide biliyor kendiside istemiyor şimdi soruma geliyorum niye kalsın bana bir tane sebeb göster sen dersenki bana ben yüzsüzüm kardeşim grurda yok bende yapılan muameleyede katlanırım o ayrı insaf be kardeşim kendisinden hızlı diye takım değiştirmiş yapma yaa alonsoya tozunu yutturdu demi sanırım bide 20 yada 30 puanlık bi fark attı demi…

  3. kardeşim halen 2007 hamilton alonso örn.veren yorumcular var sanki hamilton alonsoyu ezmişte geçmiş 109 nezaman 109 dan büyük oldu galibiyetleride aynı 5..5 ikincilikleride neymiş bir kere fazla 3.olmuşmuşda mışmışta bakın jensona ilk yılında hamiltonu nasıl yendi ezdi yenebiliyosa puan farkıyla yenecek averajla değil alosoda ozaman genç biriydi 25 yaşındaydı sıkıyosa şimdi takım arkadaşı olsa ya üstelik ron denis tamamiyle hamiltonun yanındaydı sonuç bütün takım alonsoyu yanlız bıraktı yinede YENİLMEDİ bunu kafanıza sokun ben o sezonu açtığın zaman ikitane 109 görüyorum şunuda belirteyim hamilton 6 yıllık yarış kariyerinde en güçlü olduğu sezondur 2007 alonso en güçlü hamiltonla mücedele etmiştir alonsonunda psikolojik olarak en kötü sezonudur alonso şuanki hamiltonu zaten ezer geçer…

  4. Siz o palavraları söylemeye devam edin. Alonso'yu yüceltmek için Ferrari'yi kötüleyin. Sonra da Ferrari taraftarıyım diye dolaşın ortalıkta.

  5. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    tarıh sampıyonları yazar evet ama bir ferrari pilotu da asla unutulmaz

  6. Tarih şampiyonları yazar.

  7. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    çünkü vettel asla ferrarinin son 3 yıla sahip arabasıyla şampiyonluğa oynayamaz.

  8. Vettel niye istemesin. Takım arkadaşı kendisinden hızlı olduğu için takım değiştiren kişi Vettel miydi?

  9. Redbull'da Newey olduğu sürece ordan kesinlikle ayrılmaz.

    Ama tabi söz konusu Ferrari takımı, elbet birgün kafaları çat edecektir.

  10. boş ver koç ferrariyi. yıllarını boşa heba edersin

  11. Bu hafta sonu sıralamalarda massa en hızlı ilk sektör zamanı ile gelirken son sektörde hata yapması sizce tesadüfmü? Alonsonun takım arkadaşlarının yol vermesi, duvara toslamaları lazım, alonso efendi masa başında kazanmaya alışmış, Vettel alonsonun boyunu aşar. bakınız örnek hamilton-alonso.

  12. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    vettel alonso gibi bir rakiple olacak o yazdıgın

  13. Lewis Hamilton avatarı
    Lewis Hamilton

    DÜşensenize 2014 spada yarış var, 1. vettel 2. alonso kim kime yol verecek 😀

  14. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Hiç gerek yok zaten şuan çok iyi bir takıma sahip ve sadece adı var diye bir takıma gitmesi saçma olur.

  15. Alonso Vettel gibi bir rakip ile aynı takımda yarışmak istemez. Kimse kimseyi kandırmasın.

  16. Şimdilik ihtiyaç da yok alonso iyi ferrari de.Rbr de vettel iyi.Mclaren de rakip ne yazık ki yok.İnşaAllah
    perez herkesi yanılıtıp baskın sonuçlara imza atar.Seneye de iyi bi sezon izleriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir