Ferrari: "Red Bull'un Performansına Ağlamanın Faydası Yok"

yazar:

kategori:

Domenicali “Şu anda Red Bull’un daha iyi araca sahip olduğu açık. Ancak ne diyebiliriz ki? Bu durum karşısında ağlayamayız. Sıkı çalışmalıyız, nokta.”

“Onların güçlü olduğunu söyleyip kendi yaklaşımımızı değiştirmek zorunda değiliz.”

“Takımıma 1982 Dünya Kupası’nda takımımız İtalya’nın en güçlü takım olmadığını ancak kupayı aldığımızı anlattım.”

“Fernando’nun bizimle olması lüksüne sahibiz. O bir numaralı sürücü bu yüzden en sonuna kadar mücadele edeceğiz.”

“Her zaman iyimserim. Yaşamda olumsuz olmak bir şeyi değiştirmez, size puan vermez. Doğru yaklaşıma sahipseniz maksimumu çıkarabilirsiniz. Çalışanlarıma bunu anlattım.”

“Savaşırken cesur olmalısınız ve elinizden gelen en iyi şekilde sahip olduklarınızı kullanmalısınız. Savaşan başkaları da var ve onlara saygı duymalıyız. Ancak yaşam sonuna gelene kadar kolay değildir.” dedi.

Domenicali, Ferrari’nin gelecek güncellemeleri hakkında çok iddialı konuşmak istemedi.

Domenicali “Bir şey söylesem bile yapabileceğimiz şeyler değişmeyecek. Çalışanlarımıza ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını söylüyorum. Ardından aracı geliştirecek kadar iyi olup olmadığını göreceğiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. massanın son yarışlardaki performansını görünce alonsonun çokta sihirli işler yaptığını düşünmüyorum.

  2. sen benimsin avatarı

    zaten alonso olmasaydı şimdiye kadar 50 kere kovulmuştunuz adam sizi hep ipten alıyor. herhangi bir başka sürücü olsaydı şampiyonada 2.liği rüyanızda görseniz inanmazdınız. alonsoya güvenerek zorlayamıyorsunuz ya gece gündüz çalışamıyorsunuz çalışsanızda akıl kapasiteniz yetmiyor.

  3. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus
    Bir kaç yarıştır aracın gelişmediğini duyuyorum ancak bunlar doğru değil. Gerçek şu ki gelişim seviyesi çok yüksek ancak daha yükselmemiz lazım çünkü orta sıralarda başlayınca her şey olabiliyor.

    Domenicali asrın hatasını yapmıştı. Şimdi işi daha çok tehlikede.

    Fernando 'Patron' Alonso'ya danışmadan, ondan emir almadan demeç vermenin cezasını çekiyor.

  4. DreamOfWinD  avatarı

    Aslı italyanca olan bir metin var bazı yerlerde ingilizcesi de var sanırım. Alonso ile Ferrari arasında bir soğukluk var gene sanırım. Türkçeye çevirebilir misiniz??

  5. ferrari gelişmiş bu su götürmez bi gerçek massa yakıt tasarrufu talimati aldığı için araca çökemedi araç hızlı ama RB8 ulaşılmaz yoksa lotusu yada mclareni zaten geçti ferrari hedef redbul olduğu için gelişmemiş gözüküyor ferrari 2014 vetteli alıp napıcak elinde zaten alonso var en mantıklısı neweyyi almak mutlaka mu dehayı almalı ferrari vettel zaten çok sayalım rai,hamilton,alonso,diresta,ve son aday perez doğrumu hepsi kalite ama neweyden bitane daha yok…

  6. Alonso: "Ferrari'de Laf Çok, İcraat Yok"
    Domenicalli: "Red Bull'un Performansına Ağlamanın Faydası Yok"

    Japonya'dan sonra:

    Alonso:6 yarıştır aynı araca sahibiz; herhangi bir parça eklenmedi
    Domenicali:Bir kaç yarıştır aracın gelişmediğini duyuyorum ancak bunlar doğru değil. Gerçek şu ki gelişim seviyesi çok yüksek

    Bu ikili ya kafa karıştırmak için çelişkili açıklamalar yapıyor ya da su yüzüne çıkmasa da bu ikili arasında bir sıkıntı var. Bu sene de şampiyonluk gelmezse Domenicalli'nin ayağını kaydırırlar gibime geliyor.

  7. Team Sauber C31 (Duhan Peker) avatarı
    Team Sauber C31 (Duhan Peker)

    Sezon başindan bu yana en dogru konuşmasi oldu bu.

  8. Durumu olduğu gibi açık yüreklilikle özetlediği için tebrik ediyorum dominicaliyi,bizim kulaklarımızın daha çok politik şişirmelere alışık olduğu laf salatasına girişmemiş ve bu açıklama bizim ülkemizde para etmez iyiki TC de siyasetçi değil yoksa aç kalırdı bu adam.

  9. Raikkonen06  avatarı

    Patronun bile güncellemelerden umudu kalmamış gerçekten çok yazık olacak F.Alonso'ya çünkü bu sezon tam bir şampiyon gibi sürdü her yarışta araçtan maximumu çıkardı geliştirme yarışında Redbulldan geri kalmasıyle gerçekten çok kötü oldu ama inşallah şampiyon Alonso olur.

  10. F.AlonsoDiaz  avatarı

    Kısaca RedBull ve Vettel Şampiyon Olacak Diyor Bu Adama Hicbir Güvenim Yok

  11. Niye ağlıyorsunuz ki zaten ? Red Bull güçlüyse yakalamaya çalışacaksın bu kadar basit.

  12. Allahın aşkına bi git arkadaşım defol git lan FERRARİ den bak ALLAH adı veriyom yalvarıyom noolursun git laannn !!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir